Copilasi de Mai-Iunie 2004 (62)
Raspunsuri - Pagina 14

DianaR spune:
La multi ani Victor!
Cami, e greu sa nu-l iau in brate pe Vladut... Chiar mi-e groaza daca medicul imi interzice ce voi face...
Madisor si Vladut tot asa zice la animale, si mai ales m-am distrat ca si la noi cocosul e cucu , vaca e mu, soricelul tit-tit, maimuta uuu si leul wuaw.
Irinusha, abia astept pozele cu bradul...
Mamaleone, pai eu am citit in diverse carti ca este contagioasa undeva cu 1-3 zile inainte de eruptie si atunci pe cale aeriana. Apoi e contagioasa si aerian cateva zile dar si prin contact cu bubele. Exista vaccin, se cheama Varilix, se obtine de catre cabinetele medicale pe baza de comanda (medicul de familie).
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (15+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

vanessa ionescu spune:
gata, au trecut cele doua zile de de citostatice ale mamei. si cred ca au trecut cu bine. aseara nu i-a fost rau. asta seara ii era putina greata. nu stiu cum e acum, sau la noapte. a zis si dr ca mai face o tura sau doua si poate o sa se poata opera. m-am repetat dar sunt foarte obosita si fizic si psihic.
Va multumesc mult pentru aprecieri si vorbele frumoase. sunteti tare dragute.
La multi ani Nicoleta!!
La multi ani Victor!!!
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
POZE

pd spune:
La multi ani Nicoleta!
La multi ani Victor Nicolae!
La multi ani tuturor cu numele de Nicolae sau Nicoleta!
La multi ani Oana_mm! (pentru ieri)
A venit Mosul si la noi si i-a adus Cristinei 2 masinute, un miriapod pe care il tragi de o sfoara si dupa aia merge si are luminite si un telefon. Asta pe langa o gramada de dulciuri si fructe. Si i-a mai adus si mosul de la bunici o pisica pe motocicleta, o pijama, un dres si iarasi dulciuri.
M-am laudat ca pun poze dar n-am apucat, poate maine.
Mamaleone, vaccinul pentru varicela se poate cumpara si din farmacii si se cheama Varilrix. Noi i l-am facut Cristinei dupa ce intrase in contact cu fratele meu care avea varicela, dar inca nu stia ca nu ii aparuse eruptia.
Vanessa, ma bucur ca mama ta a trecut cu bine peste etapa asta de citostatice. Multa sanatate!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
Vacanta Antalya

Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
LA MULTI ANI VICTOR NICOLAE, sa cresti mare, sanatos, vesel, cius aveti sarbatoare mare!
LA MULTI ANI NICOLETA !!!
LA MULTI ANI OANA!!!, ce mai face Eric?
Ce de cadouri au mai primit puiutii vostriiii… . Si la noi Mihnea a fost foarte 'cuminte', deci a primit cadouri pe masura: fructe, biscuitii lui preferati hero si o masinuta pompieri, am incercat sa nu exageram, eu sunt innebunita dupa dulciuri de mos nicolae si as vrea sa-l invat si pe el cu mosul plin de dulciuri si cu mosul cu jucarii de Mos Craciun.
Am tot citit ce diversificat mananca puiutii vostri, Mihnea pentru ca a tinut si mai tine regim este foarte reticent la toate noutatile, cu greu reusesc sa-i introduc un aliment nou chiar daca il bag in ceva care l-ar manca altfel. Ne maimutarim, ii facem pofta, mancam in fata lui, nimic, nu vrea si pace, dar ce-i place mananca foarte bine. Mai nou mai avem o 'problema' nu mare, dar pentru mine foarte obositoare, nu vrea cu nici un chip sa se culce inainte de 23.30, oricat de devreme ii fac baie, chiar daca iesim de 2 ori afara, oricat il fugaresc prin casa nu este chip, iar eu sunt atat de obosita de peste zi incat imi plesneste capul de durere seara ,iar el are ceva de povestit…
Irinusha ce frumos ca ati facut bradul, si eu cand eram mica faceam bradul imediat cum il cumara mama indiferent de data, bine ca nu trage Crisulet de el, eu ma ingrozesc la noi. Din pacate jaful meu de calculator nu imi permite sa vad poze, dar cred ca este superb.
Alus multa sanatate pentru Julia, deja are cuceriri nu?, cred si eu, deci a fost frumos la ambasada…
Vanessa multa sanatate pentru mamica ta si tie multa putere sa o poti ajuta in continuare.
Diana ai grija cu burtik, Vladut cred ca vrea gemeni, multi pupici pentru samburel si Vladut
As mai avea de povestit, dar nu ma lasa capul asta de pe umeri care se inngreuneaza din ce in ce si incep si literele sa se amestece…
multi pupici

Bebe Beca spune:
La multi ani, Nicoleta!
La multi ani, Victor Nicolae!
Ce-i drept, nu am reusit sa intru in timp util pentru a va ura, imi pare rau...
Vanessa, sanatate multa mamei.
Burtici, ce faceti?
Am rezolvat treaba, cu spaguta, normal, azi am avut prima livrare.
Acum asteptam actele originale, sa vedem cand or ajunge.
Mosul nostru a adus dulciuri, turta dulce, un ou Kinder. Noi lasam pe Mos Craciun partea cu jucariile.
Vin Sarbatorile de iarna, ce frumos... Este cea mai frumoasa perioada din an. Ne tot gandim ce jucarii sa ii cumpere mosul Rebecai, cum organizam toata perioada Craciunului. Am hotarat ca, in cazul in care gasim ceva frumos, sa cumparam un brad natural. Daca nu, il punem pe cel de anul trecut, artificial.
Imi pare rau ca nu reusesc sa citesc tot, tot. Sper sa recuperez.
Veniti la Kidex?
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

vanessa ionescu spune:
incerc si eu repede sa va povestesc cum a fost cu Mosul la noi. Ca e Cata prin casa liber si face numai prosti.
Andu i-a scris lui Mosu ca vrea un robotel tampit (biderman sau asa ceva). Sunt la moda rau (mai are 3 si un lansator) Dar sunt vreo 20 in serie, diferenta e doar de culoare si usor de forma. Dar e o nebunie. Madisor poate ca e si ea in tema. Si acum vroia unul rosu. I-a scris lui Mosu si isi facea si socoteala cati o sa aiba daca i-l aduce Mos Nicolae pe asta, Mos Craciun unul mai mare cu arena si mai vine Mos Craciun si pe la rude tot cu prostia asta de robot. Ii iesisera la numar vreo 7-8 in total. Si e si scum pentru o prostie ca asta (intre 400-1300000 lei. Depinde daca e cu arena, cu scut sau simplu. O prostie. Si oricum are deja 3.
Asa ca, Mosul nu i-a adus. (cinstit, am fost in Cora ca m-am gandit ca acolo sunt cozi mai mici decat in carffour si nu am gasit. si in ziua aia eram cu mama prin spital asa ca nu am mai avut timp sa caut). Si i-am luat o super enciclopedie cu de toate (el fiind un pasionat de carti si mai ales de enciclopedii).
A venit ora la care a aparut Mosul in ghetute. Lui Cata i-a adus tot felul de masinute, simple, teleghidate, etc. El s-a bucurat. nu a inteles faza cu pantofii dar nu a contat. La Andu a fost dezastru. Si azi dimineata mai cauta pe sub paturi si pe la geamuri, doar doar o aparea robotul. A zis ca a fost cel mai dezamagitor Mos Nicolae din viata lui si nu intelege de ce daca Mosul i-a luat scrisoarea nu i-a adus robotul mai ales ca din cate stie el cartea e mai scumpa decat robotul si facea si economie Mosul. I-am zis ca Mosul il considera un copil destept dar degeaba. Acum, vad ca si-a luat totusi cartea la scoala sa o arate colegilor.
Eu i-am explicat tot timpul ca Mos Nicolae vine cu fructe (care nu-i plac) cu dulciuri (dupa care nu se omoara) cu carti si creioane. Eventual o jucarie mica, dar acum a crescut. Oricum a fost dezastru.
Daca il vedeati ce fata avea.... Si ii cadea treptat pe masura ce mai scutura cate un pantof si nu cadea robotul.
Asa ca, anul asta am dat-o in bara cu Mosul. E, se maturizeaza si el si incepe sa realizeze ca viata nu e chiar roz.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
POZE

tnicoleta spune:
Fetelor am deschis un subiect nou, ma grabesc ca vreau sa ajung cu Bia la doctor.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63637" target="_blank"> aici
Bia aseara ii povestea lu' tasu' ca a venit "motu" si i-a pus bbi in ghetute, a luat ghetutele si a pus bbi in ele si zicea motu (mosu).
Vanesa Imi pare rau ca l-a dezamait Mosu pe Andutu, dar poate vine de Craciun cu ce isi doreste.
Mamaleone Pai noi cand eram mici si terminam de amestecat plastelina o lipeam pe soba si ne placea sa o vedem cum se topeste.
gata fug sa-i dau Bia papa si plec.
Va doresc o zi buna
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

acris spune:
Buna dragele mele,
LA MULTI ANI PT. VICTOR NICOLAE !!!
N-am apucat ieri sa-i urez....
Fete, daca ati sti ce greu mi-a fost ieri cand stiam ca nu sunt alaturi de copilul meu s-o vad cum reactioneaza cand gaseste cadoul in ghetutze
Dar mi-a povestit mama cum a fost si m-am bucurat tare mult.
S-au facut ca-l cauta pe Mos prin toata casa si intr-un final au gasit ghetutele in hol. Spunea ca a chitait de bucurie in mom. in care a vazut cadoul in ghetute. I-am cumparat de imbracat si dulciuri, fructe. La noi asa e traditia...de Mos Nicolae se innoieste copilul cu hainutze, iar de Craciun se cumpara jucarii. Deja i le-am luat si mi-e asa de greu sa le tin ascunse....
Revenind la povestea de ieri, se pare ca Amalia nu a lasat pe nimeni sa se atinga de hainutzele ei, tot exclama "a mia" (adica "a mea")...s-a jucat cu hainele toata ziua si la culcare a vrut cu ele in patutz
De abia astept sa o am acasa de sarbatori, sa impodobim bradul impreuna si sa ascultam colinde. Anul asta am luat un brad artificial ca m-am "lecuit" de anul trecut cand Amalia era in premergator si tragea de crengile bradului de era toata casa numai tepi.
Am cumparat globuletze de plastic, dar tare faine.
Irinusha, super bradutzul vostru. De Crisulet nu mai zic. Scumpic foc . Pup dulce !!!
DianaR, pup dulce burtica si pe Vladut.
Vanessa, ma bucur mult pt. mama ta.
BebeBeca, ma bucur ca s-a rezolvat.
Scuze ca n-am scris fiecaruia ...revin. Acum ma cheama sefu'
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze