Copilasi de Mai-Iunie 2004 (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Nicoleta!

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!

Dragele mele, si la noi a venit mosul, se pare ca a fost f cuminte Dariusoiu meu, ca tare darnic a fost cu el! A primit un mixer de jucarie (ce sa-i faci, daca asta-i place ), o broscuta super-hazlie care canta si se invarte in toate directiile, dar pt el e buna numai pt dansat, cum o aude, cum ii sfaraie calcaiele , plus 2 perechi de pantalonasi, biscuiti, pufuleti, banane si portocale, dar astea nu se pun, pe el nu-l intereseaza decat jucariile. De la mamaie si tataie a mai primit o masinuta-telefon, care nu a prezentat un interes deosebit, desi noua ne-a placut la nebunie .

Cius, subiecte multe pe tema CIC gasesti pe pagina legilativa.

http://www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=4

Din pacate asa e, banii nu se mai iau de la intreprinderea/firma angajatoare, ba mai mult, trebuie depusa lunar o cerere la primarie, insotita de tot felul de declaratii. In cazul tau, habar n-am cum trebuie procedat.

Nu mai pot sta, plecam putin la plimbare.
Pupici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Hello

Nicoleta La Multi Ani

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de astazi

La Multi Aniu tuturor bb cu ocazia Sfantului Niculae.

La noi nimic nou, nu prea mai am timp sa stau pe net, cand Julia nu doarme nu ma lasa iar cand doarme ma apuc de treburi prin casa, si este ce da facut. Plus ca sar putea sa aiba febra care tine trei zile si dupa ele asa cum apare si trece, dupa ea trebuie sa apara bubite pe corp, aici spun doctorii ca fievare copil trece, are numai febra, fara tuse, guturai ca la raceala sau boala.Numai ca la noi este ciudat ca au trecut doar 2 zile ieri si febra nu are de ieri dupaamiaza, iar ea la aceasta nus tiu cum sai zic trebuie sa tina 3 zile. Mai asteptam cam 2 zile si vedem ce se va intampla.

Noi pana la urma am fost la sambasada dar scurt timp, Julia a fost obosita. Dar vreau sa va spun ca deja un cavaler sa indragostit de ea. mia spus cai pare rau ca este asa de mica. I-am spus sotului ca daca de acum se indragostesc de ea mai tarziu va trebui sa luam paza.

Na ca iar numi da voie sa scriu

Pupici la toate in special de la Sf. Niculae ptr. bb vostri.

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1
http://community.webshots.com/user/julicia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Am pus poze in albumul de decembrie ... v-am zis ca acum ma ocup eu, o sa va bombardez ;)
Aici: http://in-guide.de/gallery/view_album.php?set_albumName=Decembrie-2005
In curand va arat si bradul terminat! :) Pupici dulci!!!

Irinusha & Cris (03.05.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

LA MULTI ANI NICOLETA!!!

LA MULTI ANI tuturor ce se numesc Nicolae,Nicoleta, sau au sarbatoriti in familie!...Sa aveti parte de sanatate,fericire cat cuprinde si belsug!

Bertha,multumesc mult de link...imi e de folos...inca nu am citit tot,dar cred ca m-am lamurit in mare...oricum e o mare porcarie,si cred ca in luna ianuarie,multi nu-si vor primi banii...ori nu la timp...

Sa va spun un mic secret,pe Victor il cheama si Nicolae(dupa nas)...asa ca...avem sarbatoare in familie

Va pup pe toate si pe pitici-sa fie fericiti cu cadourile lor!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetelor inca o data.
In primul rand multumesc pentru urari.
S-a trezit puturoasa mea pe la 10.30, si cred ca ar mai fi dormit, dar i-am spus ca a venit mosul si i-a adus jucarele. Cand a vazut bbi s-a bucurat foarte tare si i-a luat in brate numai decat. I-au placut si dulciurele mai ales oule Kinder din care a si papat si a dat si la bb.

Cius Sa-ti traiasca micutul Nicolae.

Diana pupici pe burtica. Stai linistita ca totul o sa fie bine. ai sa vezi.

Irinisha ai ghicit. Bia face greva foamei de vreo saptamana asta ca sa nu o pun la socoteala si pe cea a somnului. Se culca seara foarte tarziu si numai in sufragerie si se trezeste f devreme. La pranz nu doarme mai mult de o ora.

Alus sanatate multa Juliei. Despre ce e vorba? o viroza?

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Cius, La multi ani lui Victoras!
Trebuia sa ne spui mai de mult. O rugam pe Nicoleta sa-l treaca si pe el pe listuta!
Cat despre CIC, e o nebunie, cine stie cand vom lua banii pe ianuarie.

Alus, multa sanatate Juliei, o pupam si te asteptam cu vesti bune. Parca ziceai ceva de bb2?

Irinusha, ma chinui de mult sa-ti raspund la o intrebare, da' uit mereu! Da, Darius are doua vartejuri fix in frunte, cred ca seamana cu fratele meu, si el are exact la fel. Cand o fi mare o sa fie jale cu freza, ca n-o sa-i stea de nici o culoare!
Am vazut cateva poze cu Crisuletu cel frumos si cu bradul vostru, tare mandru flacau ai , ce frumos ii statea lui pe post de bradut, cu instalatia pe el!

Iar va parasesc, mergem sa papam o ciorbita buna-buna!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

La multzi ani Oana_mm!
La multzi ani Nicoleta! Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de Bia!
La multzi ani Victor Nicolae! Sa fii snatos, sa cresti mare si voinic si sa o iubesti muuuuult pe mami !
La multzi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritzilor de azi! La multzi ani si celorlaltzi si sa va umple Mosu' getele cu tot ceea ce va doritzi!

Diana, pupam burtica! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si fii linistita... Stii tu mai bine... pe burtica si lui Valdutzu'!
Irinusha, pupici la toata lumea, da' cei mai multzi lui Crisu! Tare fain atzi impodobit bradul! Si ce s-a inaltzat Crisu Si avetzi si zapada Superr Cu plansul sper sa fie doar o toana.... Si Clara a inceput de 2 zile sa planga ca din gura de sarpe cand ii scot sau ii pun o bluza care se baga pe cap
Alus, Juliei si multa sanatate! Cu paza, fara paza, important e ca sunt frumoase dom'le!

Clara a primit de la Mosu' banane, portocale, mandarine, struguri (a furat ea ciocolata din cadourile celor mari ) si o carticica cartonata cu imagini cu animale de zice "am" -catzel, "miau"- pisica, "cucu"-cocosu'... Si noutatea de azi: se uita la unul din volumele "Harry Potter" (parca partea a 4-a, ca le avem pe toate) si privea pe Harry din imaginea de pe coperta si spunea "Vlad". Mi-a venit sa o mananc. La scoala Vlad este poreclit "Harry Potter".

Va doresc o seara frumoasa (am o groaza de facut... printre altele o pizza)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani Nicoleta!
La multi ani Victoras frumos!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

CIUScum ai tinut secret?LA MULTI ANI VICTOR NICOLAE, sa cresti mare sanatos ,si frumos,si sa ai o viata plina numai de
bucurii!!!!
Iubita nu am uitat sa-ti scriu pataznia mea co poca*,vineri am sa scriu !
La Viki a venit mos* CULAE cu dvd-uri cu desene animate 5 la bucata ,un tel mobil de jucarie,le-am pus in patutz si cand s-a trezit mare bucurie,nu mai stia cum sa desfaca mai repede pungutza ,batea din palmutze si zicea BABO!BABO!{BRAVO},foatre dulce a fost azi dimineatza,si a vb toata ziua la tel ,la butonat mult,a dansat a cantat cemai sa vina mos* culae in fiecare zi,ca ffffffffffff cuminte a fost !a meritat!Acum nu mai pot sta sa scriu ca sunt tare obosita ,!va pupic dulce pe toate si sa aveti numai bucurii de la nazdravanei!

Roxy si Viktoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaleone spune:

LA MULTI ANI NICOLETA!
LA MULTI ANI VICTOR NICOLAE

tre sa ma misc repede ca sa nu-mi stearga meseriasii bunatate de mesaj.

A venit si la noi MOSU. Pana la urma le-am dat de mos niculae bucataria, ca mos Craciun are sa vina la anghel la gradinita pe viu si o sa mai primeasca si acolo jucarii plus ca le mai aduce taica-miu niscaiva alte jucarii ca sa mi se umple casa mai bine.
Am pus seara cizmulitele la geam, le-am explicat cum sta treaba si i-am pus sa astepte. LA noi mosu vine seara, nu mai asteptam pana dimineata, asa ca i-am chemat sa verifice daca a sosit, si bineinteles ca au fost foarte incantati. Anghel saracu nici nu putea sa ia cutia de pe pervaz la cat de mare era, si nici macar nu a mai observat ca in cizme mai erau si dulciuri... se muncea sa desfaca cutia sa vada cum se monteaza...la care elena, cand a tot vazut ca scoatem chestii din cutie a scos un : "maaaaaama!" ca ne-a bufnit rasu pe toti. Evident ca am filmat tot si am prins si faza asta :)))

S-au jucat la bucatarie pana la 12 noaptea de nu se mai saturau: au prajit oua, au spalat vase, pus mancarea la figider, etc. Poze inca nu le-am facut ca a trebuit sa scot bunatate de baterii din aparat sa dotez bucataria, care scoate niste zgomote atunci cand "aprinzi focu", si daca mai pui si ceva pe foc se aude ca si cum s-ar praji ceva. E pe bune domne, ce sa mai zic!
Azi totusi nu s-au mai jucat chiar asa la ea, mai ales ca fii-miu a mai primit si de la gradinita niste borcane cu plastelina tocmai buna de imprastiat pe covor , i-am dat-o ce sa fac, dar sub supravegherea mea. elena doar o marunteste cuminte pe planseta in timp ce anghel nu se poate abtine sa nu amestece culorile. Asta e, in cateva zile o sa avem un bulgare urias de plastelina de o culoare nedefinita.:)

Pe mine ma tot incearca o sinuzita nenorocita si cred ca daca ma mai tine mult o sa ajung dependenta de paracetamol sinus, sper sa o rezolv si pe asta ca am asa o durere in cap, parca as avea o piatra in frunte.

IRINUSHA, daca tot aveai bradu de ce sa-l lasi sa stea degeaba, nu? poate pui si poze cu el impodobit in rosu, daca chiar ai pus, uite ca inca n-am reusit sa intru inca sa vad noutatile ca de-abia astept.

VANESSA, wow, 15 kile zici ca are asta micu, pai anghel al meu doar ce a sarit si el la 15 kile ca pana acum o tot tinea cu 14. L-am vazut si in poza,seamana foarte mult cu tine.

DIANA, eu stiu ca varicela asta se ia numai de la un copil cu eruptie si ca ar fi contagiosi numai opt zile de la aparitia bolii, si ca nu exista vaccin. E adevarat? A aparut vaccin si contra varicelei? Spunea o mamica de la gradi ca luase si al doilea ei copil care are in jur de doi ani, dar ca i-au iesit o tona de bube. IH! oare daca o sa ia si bale, cum o s-o conving eu sa nu se scarpine...da poate nu face , nu?!

hai ca va pup pe toate, ca nu ma mai lasa.

Laura si Anghel (iun.02)& Elena (mai.04)
POZE CONSTANTA

Mergi la inceput