Impreuna, Timisoara (32)
Raspunsuri - Pagina 10
diana1971 spune:
Buna seara fetelor...
merci mult de ajutor ..eram cam speriata...m-am calmat...
Gabi - i s-a gasit in buric staf si streptococ.... pediatra mi-a spus ca daca nu-i fac acum injectii se poate ca la 2,3 luni sa faca ceva mai serios....asa ca ii fac tratamentul.
ma bucur ca i-a dat prin cap sa ii ia proba de acolo.
Katik- merci mult ..stiu ca dr Ilie e un medic bun ...am gasit asist. care sta chiar aproape de mine si e la pediatrie...unde mai pui ca ne stiam ...dar nu stiam eu ca sta langa mine.
Amonar- eu am nascut acum 3 sapt cu cezariana dar mi-au facut peridurala....si a fost super...mi-au dat xilina sa nu simt peridurala...si nici nu stiu cand au facut-o....m-am trezit ca mi se incalzesc picioarele.....etc.....asa ca e super peridurala daca e facuta cum trebuie...mie mi-a facut-o la Bega dr David Sorin.
Am participat la nastereea lui bb ....am fost constienta tot timpul,am glumit cu medicii...l-am pupat pe bb ...
cele cu rahi anestezie se plangeau a 2-a zi de dureri de cap...
ma felicit ca am ascultat de medicul meu cu peridurala.
va pup
diana
dia_bi spune:
salutare fetelor,ce mai face-ti in acest we?,eu azi am fost la cumparaturi ,am vrut sa-mi i-au o canapea si am colindat tot orasul si nu am gasit nimic sa ne placa,pana la urma o sa-mi fac pat in camera problema e ca e cam stramta camera si de aceea am optat pt canapea dar asta e.diana multa sanatate puiului tau.va doresc noapte buna la toate
gangurici_licurici spune:
Hi, hi, Giova, crezi ca asa mult o sa ninga anul asta? Da sania aia pe care ai vazut-o era de plastic sau de metal? Adica cu sine de metal? Eu am vazut una de lemn, cu sine de metal, la care separat se putea cumpara spatarul. Le-am vazut si pe cele de plastic, dar parca nu aveau spatar?
Giova, apropo, cand trebuie sa nasti? Pe la mijlocul lui ianuarie? Am calculat bine?
diana1971 spune:
buna seara
dia- merci mult .
azi a inceput andrei tratamentul....e bine, asistenta care am gasit-o e super draguta si atenta.....si culmea ca ne stim de vreo 4,5 ani.
azi am iesit din casa prima data de cand m-am internat....adica de 1 luna ....si am fost cam zombi....obosesc repede; sper sa treaca ca vreau sa pot sa merg sa vad prin magazine podoabe de pom...........(nu ca nu as avea 2 sertare imense pline)...dar ceva nou am in fiecare an. Abea astept sa vina Mosu'...stiti cum fac de mos? pun pachetele sub pom si sting lumina si toti intra pe furis sa le aseze sub pom...apoi dupa 20,30 min ....mergem toti sa vedem daca a venit mosu'...si culmea ...a venit.
va pup
diana
Doris-Alina spune:
E ora 2 noaptea...
Dar dupa asa o seara frumoasa, cine mai are somn?
Diana, bine ca ai gasit asistenta, sanatate multa lui Andrei, sa ne tii la curent.
Am fost la Concertul lui Hrusca.
A fost mirific, desi foarte frig, cine a mai simtit?
Am colindat si noi impreuna cu el, ne-am deschis inimile si am simtit din toata fiinta ca intr-adevar se apropie Sarbatorile.
A meritat, fetelor!
Am cumparat si noul CD , cu un pret foarte bun, am primit si autograf, am fost impreuna cu Vali si cu sotiorii bineinteles.
M-am gandit si la voi, la cele care din diverse motive nu ati putut veni, asa ca...
Am pus poze fierbinti, ( in ciuda frigului de afara) pentru voi...
Intrati la
POZE cu noi
la Concert Stefan Hrusca...
Merita!
Sa-mi spuneti daca va plac pozele, acolo veti gasi si o surpriza!!!
Si pentru ca tot am pus poze, tot la POZE cu noi,
intrati la Doris si Carcotasii, si ma veti vedea in poze cu Huidu, Dezbracatu, Mistretul si Pustiul...
Si tot la POZE cu noi,
Intrati la
Ines- o zi obisnuita, sa o vedeti pe Ines vedeta!!!
Vizionare placuta!
Astept pareri!
Sunt inca sub vraja fermecatoarelor colide,pe care numai Hrusca stie sa le cante asa.
ma duc si eu intr-un tarziu sa visez frumos.
Pe maine!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
katik spune:
buna dimineata!
doris, pozele sunt extraordinare! ines este o minunatie! cred ca te-ai simtit f. bine la concert. sa sti ca parca prin pozele astea transmiti atmosfera din concert, parca ma simt acolo. poate va mai fi si ajung sieu, asta e.
bine ca a venit we, ca nu stiu cum o mai scoteam la capat.
gangurici, saniute am vazut si pe la metro, acum citeva zile, mai multe modele. poate tragi o privire.preturi nu stiu, ca nu m-a interesat.
si revin mai tirziu, we placut va doresc!
Doris-Alina spune:
Neata, Timisoara!
Katik, ma bucur ca ti-au placut pozele, dar mai ales ma bucur ca am reusit sa transmit o farama din atmosfera de acolo...si ca o simtiti si voi...
Ne mai auzim...
Sa aveti un sfarsit de saptamana asa cum va doriti!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Fetelor, aveti idee, au aparut nuieluse de Mos Nicolae?
In alti ani, in Piata 700 era deja plin, acum inca nu e nimeni...
Poate nu-i mai lasa?
In Centru au venit deja?
As vrea sa le cumpar azi,ca luni nu mai am timp.
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Amonar spune:
GABIRUS si DIANA1971
Mersi pt informatie! Inteleg Diana de la tine ca tu ai avut cezariana. Si aici se face anestesie automat la cezariana. Am inteles ca sant doua feluri:totala si partiala, depinde cum preferi. Mai toate femeile prefera partial.
Gabi, vad ca voi vorbiti despre peridurala. E acelasi lucru cu epidurala? Sau e un termen gresit ce folosesc eu? Ce mai vreau sa stiu e: stiu ca se face o injectie in zona coloanei dar ce nu inteleg este: se introduce acolo un cateder? Sau unde? Nu pot sa-mi imaginez ca poti sa stai culcata ca sa nasti cu "ceva" introdus in spate. V-au pus si la perfuzii?
Am citit site-uri despre acest subiect dar nu se explica asa cum ar explica cineva care a trecut prin experienta. Voi avea o intalnire cu un ginecolog sa-mi explice. Moasa ma tot "vrajeste" ca nasterea e o chestie naturala si ca in Olanda toate femeile vor sa nasca fara epidurala. Dar eu cred ca e altceva la mijloc.
Ma bucur ca Hrusca a fost in Timisoara sa dea concert!!! Eu l-am vazut aici in Olanda anul trecut....au fost si Olandezi si Romani. A fost emotionant de frumos.Imi imaginez ca v-ati simtit bine, pacat ca a trebuit sa stati in frig.....
Va pup si va doresc un weekend placut.
18
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
katik spune:
salutare!
doris, am fost azi pe la prinz prin iosefin. ii plin de nuieluse de toate soiurile. am vazut si pe brincoveanu, e plin. prin alte parti n-am fost azi, dar sigur trebuie sa mai apara peste tot.
am reusit sa gasesc si eu rochita rosie si caciulita de mos, cu clopotel la ciucur.
la toata lumea, we placut in continuare!