Impreuna, Timisoara (32)
Raspunsuri - Pagina 9
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Cum ati petrecut de Ziua Romaniei?
Noi ne-am odihnit, am vazut emisiunea lui Teo, a trecut repede ziua asta libera...
Si, uite cum mai avem atat de putin pana luni seara, cand vine Mos Nicolae.
Ma gandesc cum sa ma organizez, sa ajung la finutii mei, sa le las in ghetute cadourile.
Cine vine azi in Unirii, la ora 19, la Hrusca?
Eu vin.
Ne putem intalni undeva sa stam impreuna.
Haideti sa vedem cine mai vine...si apoi stabilim.
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
gabirus spune:
Mneatza!
Chiar asa, Doris, vine Mos Niculae si eu am uitat Nici nu stiu ce sa iau cadou copiilor ... Cand dau de tine? Soacra e foarte incantata de hairstyelul meu si ar vrea o programare la tine. Sa vedem cum si cand facem, cand ai timp. Please, da si mie un PM.
Eu am fost la lucru ce ziua Romaniei si m-am plictisist si m-a cam deprimat cenusiul asta apasator de ieri ...
Katik, Danitin intr-adevar pe moment sunt horror pataniile astea. Eu asa nu am patit, dar in schimb cea mai groaznica sperietura cu Eva a fost urmatoarea: rudele de la Cluj aveau un Rotweiler in lnat in curte; se pare ca avea o problema cu copii ... a rupt lantul si a atacat fetita. Noroc ca nu era singura in curte si am putut sa o apar si sa o ascund in spatele meu. Doamne fereste, si acum tremur cand imi amintesc!
POZE
Doris-Alina spune:
Chiar nu vine nimeni azi la concert Hrusca?
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
katik spune:
salutare fetelor!
din pacate la hrusca nu pot sa vin. cel mai rau imi pare ca nu ma intilnesc cu voi (nu ca nu mi-ar placea hrusca).
vreau sa spun, a-propos de mos nicolae, ca de trei ore umblu sa cumpar o rochita rosie si o caciulita de mos. si, ghiciti, normal ca nu am gasit. nici nu vreau o scumpete f. mare dar n-am gasit nici un fel. ma mai duc dupa-masa prin oras, nici nu prea stiu unde, dar ma duc. luni dimineata trebuie sa fim echipate de mos la cresa asa ca luntre-punte, trebuie sa fac un soi de craciunita (asa am vrut eu, dar daca nu gasesc, ne imbracam in roz, asta e).
cadoul de mos nicolae l-am cumparat din pura intimplare (am fost in vizita la metro cu o prietena sa-si cumpere ceva si iaca, am cumparat si eu- un joc puzzle cu povesti si culori), asa ca acum trecem la faza cu mos craciun, care este mult mai complicat.(inca nu avem comanda ferma - nu prea stim ce este acel mos craciun!).
gabi, bine ca patania ta nu a ajuns pina la sfirsit. una este o usa care se poate deschide intr-un fel, si alta este un ciine cu care nu se stie.... bine ca nu a fost cu urmari. cind te gindesti ca sunt pe picior de a cumpara un rotweiler...
doris mama, de ziua cu pricina am facut rondul la mall, ca de, ne scoate fata la plimbare, si pe vremea aia, unde sa poti sa te duci...in rest, pe acasa si pe la socrii....
fetelor, miine deja e we asa ca odihnitiva si petreceti-va bine timpul alaturi de copilutzi!
incerc sa intru mai tirziu. poate in we asta apuc sa pun niste poze.
katik spune:
stie cineva ce-o fi cu mitzuka simina? n-am mai vazut-o demult pe aici. doar n-o fi ceva cu necazuri, nu?...
Giova spune:
Neatza!!!
Katik vezi ca am vazut ceva craciunite la Selgros. Acum nu stiu cat sunt de mici, dar poti sa arunci o privire, ca nu strica.
Simina unde esti? Te-a suparat cineva? Sau esti ocupata cu Dejan?
Hai ca imediat trebuie deschis un nou cap., ca uite asta e fara lista, si nu e prea frumos.
Si eu intru mai rar, ca nu prea am ce sa zic.
pupici la toate!!!
gio si bb Marco 34+
katik spune:
multumesc giova!. ma mai duc dupa-masa sa mai caut cite ceva. caciulita as fi gasit dar numere mari dar la musai mare nevoie o sa iau una si o strimtez eu. asta este, din pacate nu pot desena una. pupici la bb marco!!!!
gangurici_licurici spune:
Fetelor, parca voi ziceati la un moment dat ca ati luat sanie frumoasa? Daca da, de unde, si cat a costat? Eu vreau din aia cu spatar, ca bebe e inca mic...
Giova spune:
quote:
Originally posted by gangurici_licurici
Fetelor, parca voi ziceati la un moment dat ca ati luat sanie frumoasa? Daca da, de unde, si cat a costat? Eu vreau din aia cu spatar, ca bebe e inca mic...
Ganguriciul
Tot la Selgros am vazut si sanie. si e chiar frumoasa.
Chiar ma gandeam ca mai bine luam sanie la bebe nu carucior.
gio si bb Marco 34+