M-am hotarat...adoptie (26)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Deci sa inteleg ca vestile bune continua. Noi fete apar aici, lucru minunat.
Am citit si eu ieri in Avantaje interviurile cu Liliana si Asi si chiar vorbeam cu Irina ca ar trebui sa fie in fiecare numar prezentat macar un caz de adoptie, poate asa nu va mai parea adoptia ca ceva "special" ci ceva firesc asa cum noi deja stim.
Dana, imi permit sa te trec in lista...
Rucsi trec si la tine atestatul...
Asteptam in continuare efectul "mosilor".

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

am luat si eu in sfarsit revista "avantaje" ! aissa, bine zici ca ar trebui sa se vorbeasca mai mult despre adoptie. eu chiar ma gandeam sa trimit un mail sau o scrisoare la "mami" sa le amintesc ca nu doar prin sarcina si nastere se poate deveni mami.

asi, sunteti frumosi foc !!! in sfarsit cunosc si eu o vedeta !!!

liliana, sunteti niste frumosi si voi !!! nu'mi vine sa cred cat de mult seamana laura cu tine !!!!!!!!! e incredibil !!!

sa aveti o zi minunata !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Buna dimineata!!
Multumesc Aissa ca m-ai trecut pe listuta, eu nu indrazneam sa spun inca sa ma treci acolo , pentru ca eu de-abia acum incep sa-mi strang actele si am sa le depun in ianuarie pentru ca oricum luna asta nici cei de la DPC nu prea au chef de munca si multi intra in concediu.
Ieri seara am visat ca adpotasem o fetita si mama mea nu ma lasa sa o tin eu la mine acasa ca zicea ca eu nu stiu sa am grija de un copil, si asa de suparata eram pe ea si cum mi-am prins copilul ca nu mi-l pazea l-am luat.Tare ciudat a fost , m-am trezit de dimineata cu un sentiment de frica , nu stiu cum sa-i spun , dar nu de frica ca nu o sa stiu cum sa am grija de copil ci frica sa nu mi-l ia careva dupa aia.Si in seara asta am visat tot ceva de adoptie dar era baietel, nu mai imi aduc aminte despre ce era vorba , dar oricum era de adoptie.

Poate daca se scrie mai mult de adoptie prin diverse reviste care sunt foarte citite si se spun greutatile pe care le intampina cei care vor sa adopte, poate se va misca ceva in bine si cu legea adoptiilor sa se usureze procedura.

Va pupacesc

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Aissa, mersi mult.
Galinarodica, eu vreau fetitaneaparat. Am un baietel.Si mai vreau sa fie si mica.Aseara am fost la Municipal si acolo este un baietel de aproape o luna, frumos foc, blond cu ochii albastrii si foarte grasan. I-am dat sa manance si de-atunci ma gandesc numai la el. Exista vreo familie care vrea baietel ?

Mergi la inceput

Dana, eu te vad ca fiind aspiranta si de aia te-am trecut. Stiu ca decembrie e o luna "moarta" dar e bine ca ti-ai propus asta si vei incepe anul viitor in forta. Cat despre visele tale sunt firesti sa stii, noi trecem prin niste emotii fantastice, nu stiu daca eram gravida si nasteam eu daca aveam aceleasi trairi. Aici depinzi nu numai de natura ci si de acte, alti oameni, hartii.... Numai noi stim prin ce trecem. Ia o floare si gandeste pozitiv.
Rucsi, am pus niste semne de intrebare la data atestatului...nu stiu sigur cum sa scriu.
Galinarodica te-am ridicat in lista dar nu stiu unde sa va trec, imi zici tu, atunci cand vrei si simti ca poti, mai multe date.

Cristina si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Patri ,ce mai faci?Ai adus fetita acasa?

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Buna! Mi-am luat si eu "avantaje" si am fost mandra de titlu, pt ca la un moment dat am scris intr-o postare ca adoptia este un alt mod de a deveni mama. M-a lovit modestia. Oare tipa care a scvris articolul urmareste forumul nostru? In alta ordine de idei... multumim Liliana si Asi pentru reprezentare si pt ca ati reusit sa redati atat de bine ceea ce simtim.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Fetelor, eu m-am mutat in Oradea, i-mi petrec zilele in spital cu gagalicea mea, deja e mare dragoste si nu mai pot s-o las fara mine, ca am venit vinerea trecuta si sambata a facut criza asta mica si am venit tot o zdroaba la oradea si nu ma mai misc de aici fara ea! Am febra musculara, e la et 7 si se circula pe scari, toata ziua stau aplecata si ma hataie in toate partile, e o rasfatata si nu sta o clipa, de la 8 dim la 8 seara am program, mananca numai ce-i dau eu cu lingurita, refuza mancarea prin biberon, asa ca cum sa mai plec? Mi=e atat de draga de nu va pot spune, ne jucam si povestim toata ziua, mananca f bine si face cacuta de 4-5 ori pe zi, sanatos- la cat mananca nici nu ma mir, si simt ca la dpc se misc ca melcul, o hartie depusa in 30 noiembrie inca nu e semnata de dir-ca ce credem noi ca e asa de usor?!!! Asa ca nu stiu cat voi mai fi oradeana, nu stiu de casa, copiii au petrecut primul mos de cand sunt fara mine!!!Si ma bucur ca o am pe Patricia mult mult, dar mi-e ciuda ca merge asa greu cu actele!
Pai bine, fetelor, ati uitat cat m-am plans de curs, pt care am asteptat o luna jumate peste termen, evident ca l-am facut, aceasi pov ca nu sunt familii, si am luat atestatul dupa 100 de zile, nu 60 ca toata lumea. Asa ca Alexa draga, asta e, si eu am tot strigat pe=aici, daca sunt fete din Cluj sa vina la curs, si tu nu m-ai auzit, cursul a fost in 18 oct si eu trebuia sa iau atestatul pe 29 aug.Dar acum zic ca asa trebuia sa fie, poate altfel nu dadeam de Patricia, si daca asa trebuia sa astept, acum nu-mi pare rau!
Fetelor, va pup, i=mi sunteti tare dragi, sunt franta si sper azi sa ma culc mai repede sa ma mai odihnesc, ca maine iar fac gimnastica!

o imediat mamica de fetita!
patri

Mergi la inceput

Patri

Cristina si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Patri, felicitari. Iti tin pumnii sa vada Patricia cat mai repede Clujul.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput