M-am hotarat...adoptie (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boo__boo spune:

fetelor... disperata am fost zilele astea ca nu am putut sa va anunt la timp pentru ca nu mi-a mers net-ul ...

MOS NICULAE A FOST FOARTE DARNIC CU NOI... NE-A ADUS CEL MAI FRUMOS DAR LA CARE NICI NU MAI AVEAM CURAJ SA NE MAI GANDIM, SA VISAM CA SE VA INFAPTUI... UN DAR PENTRU O VIATA-NTREAGA!!!

UN INGERAS DE BAIAT - ALEXANDRU - pentru care ii multumim din suflet Inei (galinarodica) - o fata deosebita, cu un suflet de milioane!
Alex si Serbanica au fost colegi de camera o perioada, iar cu timpul speram sa ramana cei mai buni prieteni, chiar daca deocamdata suntem inca in faza de acomodare, iar emotiile ne coplesesc... eu cel putin cand Alex zice *ngih* si incepe sa rada sunt topita.
Altfel, ce sa va zic? e un copil minunat. E un cumintel, mancacios si dolofanel, nu face nazuri la gusturi noi, dar bineinteles ca tot lapticul ramane cel mai bun.

Nu punem deocamdata pozici! Speram sa ne intelegeti si sa nu va suparati pe noi.

Si pentru ca am ramas putin in urma cu mesajele vreau sa transmit si eu FELICITARI fetelor care au reusit sa-si ia bebici acasa, sa spun LA MULTI ANI celor cu numele de Nicolae, indiferent ca sunt bebici, mamici sau tatici, sa urez fetelor care urmeaza sa-si gaseasca puiutii asteptare cat mai scurta si sa nu-si piarda nicidecum speranta. Eu am ajuns la concluzia ca nimic nu se intampla absolut intamplator.

Va pupacim si sa aveti parte numai de zile senine si multe multe impliniri acum la sfarsit de an!

Mami, tati si ingerasul Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Boo boo felicitari pt. bb sa te bucuri de el si sa va aduca numai bucurii!

Va mai pun cateva poze cu printzesa mea.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_dinu2003/album?.dir=/2247

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Felicitari Boo boo
!Sa va traiasca puiutul!

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Boo-boo stii bine ce simt, ma bucur pentru voi de nu se poate spune in cuvinte, asa cum ma bucur de fiecare data cand una din fete isi aduce acasa copilul. Sa fiti fericiti si sanatosi!

Conform listei avem o sarbatorita azi, asa ca, desi nu mai stim nimic despre ea ii uram fireste: La multi ani Andreea!

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Felicitari Boo Boo!!
Sa va traiasca ingerasul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.

La Multi Ani Andreea!!

Sambata mergem cu piticul la petrecerea de Craciun de la mami de la serviciu. Abia astept sa vad cum va reactiona cand il va vedea pe mosul si bradutul si in plus se va afla intre sute de alti copii. Abia astept.....

Va pup,

Flory 11+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2Na spune:

Felicitari Boo_boo! Sa-ti traiasca Alexandru si sa te bucuri de el.Ma bucur din tot sufletul pentru tine ca si pentru toate fetele care si-au gasit copilasii.
La multi ani de Sf. Nicolae pentru toate fetele, bebicii si familiile lor. La multi ani Andreea.
Nu prea scriu deoarece sunt tare necajita deoarece sunt inca in faza de cautare si am intampinat multe greutati in sensul ca prin spitale nu prea ai acces,am batut drumuri in lung si in lat fara succes,nu stiu unde sa mai merg si simt ca m-am impotmolit. Sper ca intr-o zi sa pot scrie si eu fericita ca mi-am gasit copila.
Va pup pe toate si sa auzim vesti bune in continuare.

Ps. Boo_boo te rog frumos sa-mi mai scrii si mie pe e-mail deoarece nu mai am mesenger.Iti multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Patri, . Imi verific mail-ul de 10 ori pe zi... Astept... Si e inceputul inceputului...
Mult, mult succes cu Patri.
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Buna fetelor , dupa aproape 2 luni de cand va "urmaresc" pe fiecare cu sufletul la gura , am reusit in sfarsit sa devin si eu membru DC.
Nu mai are rost sa incep cu toate emotiile pe care le-am trait din momentul in care am luat hotararea de a adopta.Cel mai important pentru mine acum este faptul ca am obtinut atestatul ( inca mai trebuie sa astept cateva zile pana intru in posesia lui ).
Urmeaza perioada cea mai grea , gasirea copilulul nostru si ma bucur ca pot acum sa ma sfatuiesc cu voi si sa-mi exprim toate sentimentele in fata unor oameni care au trecut si trec prin aceleasi etape ca si mine .
Va iubesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Buna dimineata!!
La multi ani Andreea!! Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa si sa umpli inimile parintilor tai numai de bucurii!!
Boo boo felicitari pentru puiul tau!! Sa fie sanatos si fercit alaturi de voi!!
Si eu sunt azi fericita ca am obtinut primul act pentru dosarul de adoptie, socrii mei au dat declaratia la notariat pentru primirea in spatiu a viitorului meu pui.De asta imi era frica ca o s-o obtin cel mai greu , dar in final au fost de acord si totul a decurs bine, acum urmeaza si restul de acte.

Va pupacesc

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Boo boo felicitari, sa fie intr-un ceas bun!! Sa creasca mare, sanatos, frumos si cuminte, sa te bucuri de el!!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput