M-am hotarat...adoptie (26)
Raspunsuri - Pagina 10
Alexa Ioana spune:
asi, se pare ca numai in ianuarie. nu ne dau atestatul fara sa facem cursul, iar pentru curs nu sunt suficiente persoane...
super tampita situatie...
Briantis spune:
Mai ,numai la voi la Cluj e porcaria asta cu asteptatul dupa cursul ala .Mi se pare o aberatie .Asa a patit si Patri .Intreb din nou ,daca nu se strang destui ,sa zicem nici in 6 luni ,voi nu mai primiti atestatul?Ce tampenie!
Iti doresc sa poti face cursul ala mai repede!
Mama lui Andreiutzu
Silvia_Pui spune:
In hotararea de plasament scrie daca ai sau nu dreptul la alocatia de plasament aceea de 780 000 lei . Eu una m-am lasat pagubasa ca acolo sunt niste ametiti , banii se dau daor in 3 zile si trebuie sa mearga tatal , desi eu am facut cererea pe numele meu pentru ca stiam ca tati nu poate ajunge pana la ora 4 acolo . Asa ca am luat pe 2 luni odata si apoi am renuntat .
Mai poti primi in cazul plasamentului si idemnizatia pentru CIC daca stai acasa in concediu . Oricum de la 1 ian se schimba legea asa ca nu are rost sa mai alergi acum ca vor trebui alte acte si alte alergaturi atunci .
Cred ca si alocatia de stat ar trebui sa o primesti , dar o sa mai verific .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=e4c8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Alexa Ioana spune:
Briantis
sper sa pot discuta cu tipa... am crezut ca pica cerul pe mine cand mi'a zis. speram ca inainte de sarbatori sa am macar atestatul...
e o mare porcarie...
patri, pana la urma tu ai facut cursul ala ???
dana p. spune:
Buna fetelor!!
La multi ani pentru cei care-si sarbatoresc azi ziua de nume sau de nastere!!Poate ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns , daca exista vreun termen intre data la care obtin declaratia de la notar pe care trebuie sa o iau de la socrii mei pentru spatiu de locuit si data la care depun dosarul???Socrul meu trebuie sa plece in voiaj pe 12 decembrie si vroiam sa obtin declaratia de la ei pana pleaca el dar actele vreau sa le depun dupa 15 ianuarie.
Si referitor la caracterizari , daca puteti sa-mi transmiteti si mie modele cum ar trebui sa fie, ca eu habar nu am ce ar trebui sa contina.Adresa mea de mail este danavas73@yahoo.com.
Asi, m-am dus special sa iau revista ca sa vad despre ce e vorba in ea si m-am bucurat mult ca ai aparut acolo si tu si Liliana.
Diseara am s-o arat si sotului si la toti cunoscuti, sa ma mandresc ca va cunosc pe voi, chiar daca numai virtual, suntem aici ca o mare familie si ma bucur mult pentru fiecare mamica care-si gaseste bebelusul sau pentru fetele care afla ca or sa devina mamici.
Va multumesc si va pupacesc pe toate si pe toti puiuti.
Dana
Poze
Alexa Ioana spune:
dana mersi. fug sa o iau, imediat dupa intalnire. si dana, tu nu intri pe mess ? ca am adaugat id'ul tau in lista de mult, si nu l'ai acceptat...
asi, tie iti dau bataie ca nu mi'ai zis
hai ca am fugit. revin dupa intalnire
v'am pupat
dana p. spune:
Alexa , habar nu am ce i-am facut , cred ca am apasat gresit, nu stiu. Mai incearca odata tot pe adresa cu danavas73@yahoo.com sa vad ce iese.
Dana
Poze