M-am hotarat...adoptie (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Eu banii de alocatie si ce as lua de la ei in ipotez ca se dau bani pt plasament veau sa-i fac un cont lui bebe si sa-i dau lui cand o fi mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Va urez ca Mos Nicolae sa va aduca tot ce va doriti, si inca ceva in plus.

La multi ani tuturor Sf Nicolae.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Daca il ai in plasament simplu se da o pensie de ingrijire de 780.000 pe luna, iar alocatie nu se da decit in momentul finalizarii adoptiei...pt acel ajutor tre sa depui un dosar , nu stiu cu ce pt ca s-a ocupat sotul si vine postarita acasa si iti aduce banii in fiecare luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Ina multam de informatii. Eu il am in plasament de urgenta. Stii ceva cu privire la acest tip de plasament. Nu ca as fi in pom cu banii, dar nu vreau sa i-i las statului ca si asa ne taxeaza ca la balamuc si daca avem dreptul de ce sa nu-i luam nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Felicitari fetelor care sunt proaspete mamici. Aseara cand sa scriu aici la adoptii mi-a picat netul.

Asa cum am promis revin cu vesti. Ieri am fost la eco si samburica mi-a facut cu manuta. E bine, a crescut are 11 saptamani si 2 zile si in jur de 5 cm. Cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa venim pe lume la anul pe 24 iunie.

Andrei va fi tare fericit ca va avea un partener de joaca.

Va pupic pe toate,

Flory 11+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Flory draga,mie mos Nicolae nu mi-a adus nimica,dar, cand am deschis aici la adoptii cel mai frumos dar a fost sa citesc despre tine si samburica ta.Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Hm....lasa ca vorbesc eu cu Mos Craciun sa il razbune pe Mos Nicolae.

Pupici,

Flory 11+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Flory, felicitari pt simburica. Sa creasca mare, frumos ca mami si sa fie un partener de joaca pe masura pt Andrei.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

in legatura cu ajutorul pentru ingrijirea copilului in timpul plasamentului, eu stiu ca s'a schimbat treaba odata cu intrarea in vigoare a legii 273... o sa ma uit cand ajung acasa, ca nu am legea la mine... daca o aveti la indemana verificati, ca cred ca se primesc banii.
eu azi am intalnire cu asistenta. daca vreti o intreb.
sper sa aflu mai multe si despre viitoarele schimbari ale legii.

v'am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Alexa Ioana cand primiti atestatul?

Mergi la inceput