Forumul umanitar intra intr-o noua etapa!

Forumul umanitar intra intr-o noua etapa! | Autor: admin

Link direct la acest mesaj

Draga comunitate,

Forumul desprecopii.com este o forta in internetul romanesc! O comunitate solida, plina de oameni inimosi, gata sa-si suflece manecile atunci cand este nevoie. Tocmai de aceea, forumul Ajutor Umanitar, a prins foarte repede si a avut un impact foarte mare in randul societatii romanesti si nu numai!

Noi, impreuna cu moderatorii si alti lideri de comunitate ne-am organizat cum am putut - uneori bine, alteori mai putin bine - si, in ciuda obstacolelor care le-am intalnit am reusit sa facem multe. Am ajutat asadar multi oameni si acum... in prag de 2006 ne uitam cu mandrie in urma.

Dupa cum bine stiti, pe langa actiunile organizate de Desprecopii.com au mai existat si alte actiuni. Au fost actiuni ale unor oameni adevarati, care au stiut sa intinda o manade ajutor chiar si in conditiile in care situatia lor nu era cea mai stralucita. Pe multi ii cunoasteti, pe altii mai putin... Sunt oameni care au ajutat spontan, fara nici cea mai mica urma de indoiala.

Ei bine, tuturor acestora, in numele comunitatii desprecopii.com si mai ales in numele celora care au avut in comunitatea desprecopii.com un sprijin de nadejde, vreau sa le spun din inima: Va multumim! Dumnezeu sa va ajute si sa va rasplateasca pentru inima voastra mare si pentru faptele deosebite!

Din pacate insa, povestea noastra nu este numai lapte si miere! In randurile comunitatii noastre au patruns de-a lungul timpului si oameni a caror interese personale au fost mai presus decat efortul nostru al tuturor. Sunt oameni fara scrupule care si-au propus sa ne distruga pentru simplu motiv ca nu li s-a combatut parerea, pentru simplu motiv ca aveau un site concurent sau pur si simplu pentru ca asa au dorit ei! Sunt oameni care nu au inteles care este impactul actiunii lor, sunt oameni a caror satisfactie personala a fost mai puternica decat o fapta nobila! Am fost reclamati la politie, am fost tarati in noroi pe propriul nostru forum, am fost blestemati, apostrofati, barfiti sub limita unama, injurati... Au fost momnte grele pentru noi, dar am reusit sa trecem peste ele si ne-am continuat activitatea. Aceste lovituri sub centura nu au fost suficiente pentru a ne opri! Am mers mai departe...si an devenit mai puternici.

Ei bine insa, lucrurile nu s-au oprit aici! Cum probabil era de asteptat, pe forumul nostru au aparut si escrocii! Oameni care au puterea morala sa va minta pentru a profita de bunavointa dumneavoastra! Din informatiile noastre ei sunt din ce in ce mai multi. Ei bine, noi administratorii acestui forum consideram ca este de datoria noastra sa va protejam de impostori! Acest lucru nu va fi usor, pentru ca poate este un facut, dar impostorii sunt de multe ori foarte ingeniosi si reusesc sa insele chiar si cu cele mai mari masuri de precautie!

Ei bine... iata care sunt armele noastre (vezi mai jos). Acest mesaj a fost scris in mod impulsiv, asa ca observatiile si mai ales sfaturile voastre sunt bine venite. Cu siguranta ca si voi aveti foarte multe idei si ne puteti ajuta ca sa razbim impreuna!

Masuri:
- forumul ajutor umanitar a fost inchis! Toate mesajele din acest forum au fost arhivate (deci ele mai pot fi accesate in arhiva)
- forumul Ajutor Umanitar si efortutile/actiunile noastre NU SE OPRESC!!! Mergem mai departe dar trebuie sa ne organizam mai bine!
- pe forumul Umanitar nu se mai accepta cazuri sociale. Exista multi oameni amarati dar trebuie sa fim realisti: nu-i putem ajuta pe toti. Pe langa aceasta, cazurile de "cersetorie virtuala" sunt foarte greu de identificat si de combatut. Evident ca vor exista exceptii dar acestea vor fi bine argumentate
- pe forumul umanitar se vor accepta cu precadere cazurile care necesita urgente medicale, interventii complexe si foarte costisitoare, cazuri extreme in care ajutorul este necesar is evident! Asa cum am mai spus si mai sus vor exista si exceptii.
- in cazul in care nu se actualizeaza in mod curent donatiile se va inkide cazul pina cand cel care coordoneaza va binevoi sa ne puna la curent !
- aceste cazuri vor fi publicate pe forumul umanitar de catre noi sau moderatori. Pentru a fi acceptate, aceste cazuri trebuie argumentate in mod corespunzator (prin certificate medicale, alte dovezi elocvente, vizite din partea noastra, interviuri, referinte de la doctori sau persoane de incredere). Aceste cazuri pot fi propuse prin mail la adresa info@desprecopii.com. Dupa o acceptare initiala, unul dintre moderatorii nostri, sau membri de baza ai comunitatii va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va cere actele necesare. Va spun de pe acum: o sa fim drastici dar credem ca cine are nevoie cu adevarat de ajutor, poate intocmi un dosar pe masura!
Deja am inceput sa punem pe hartie diverse scenarii si exemple de intrebari care vor fi puse. ATENTIE!!!: In majoritatea cazurilor va trebui sa existe o persoana / sau un grup de persoane care se vor erija in organizatorul actiunii. Aceasta/aceste persoana/persoane vor trebui sa dea o declaratie scrisa si semnata prin care isi asuma raspunderea pentru organizarea actiunii, declaratie care va fi trimisa politiei romane in momentul in care iese scandal! Deci daca organizam ceva... NE ASUMAM SI RASPUNDEREA! Acest pas va aduce un mare plus actiunii: organizatorul se va organiza cu siguranta mult mai bine si implicit sansele unei reusite vor creste!
- ei bine, cu toate masurile noastre noi nu va putem garanta nimic! Asa cum v-am spus o sa ne luptam, o sa ne straduim dar atentie: NU VA BAGA NIMENI MANA IN BUZUNAR! Decizia de a ajuta si de a face o fapta buna ramane decizia voastra!
- toate mesajele considerate <umanitatare>, postate pe alte categorii de forum vor fi sterse de moderatori fara nici o explicatie.

Pentru a evita discutiile interminabile, toate reactiile, criticile sau sugestiile sunt asteptate prin email la adresa: florin@desprecopii.com
Cine nu accepta aceste reguli, suporta consecinte.

cu stima,
Admin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Am inceput deja sa fac o lista cu lucruri/intrebari/acte pe care le vom cere diverselor campanii. Aceasta lista o fac in mod ad-hoc, raspunzand deja cererilor de a reveni cu un anume mesaj pe forumul umanitar. Dar am nevoie de ajutor! Deci daca aveti idei, sau vreti sa contribuiti, ma puteti deja contacta la florin@desprecopii.com!

Cu aceasta ocazie multumesc si celor care au facut deja (din propie initiativa) observatii constructive la mesajul meu de mai sus! Dupa cum unii pot observa, o parte din sugestiile lor au fost deja acceptate si au dus la modificari ale mesajului meu. Probabil ca in zilele urmatoare acest mesaj va ajunge sa aiba o forma finala! Pana atunci insa... ma bazez pe eforturile voastre CONSTRUCTIVE SI POZITIVE! mailuri de ganul: sa va fie rusine nu ajuta in nici un fel!Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Si evident ... toate mesajele din acest forum SUNT MODERATE! Rog moderatorii sa nu mai schimbe aceasta setare!
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput