Imi cade din ce in ce mai mult par!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Si mie imi cade goaznic si nu stiu ce tratament sa folosesc.Eu dupa sampon trebuie musai sa folosesc balsamul ca altfel nu ma pot pieptana. In cazul acesta isi mai face efect samponul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Eu folosesc un tratament de la Joico-K_Pack si sunt f multumita de ea.
A avut rezulate imediate si este buna mai ales ptr par vopsit.
Am folosit si o masca de la Wella XP -gama de lux si a fost tot la fel de buna ,dar acum am inteles ca nu prea se mai gaseste.
Eve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Buna fetelor,
Am aceeasi problema si eu, imi cade ingrozitor parul, dar numai in fata, in spate e des aproape ca inainte. Desi eu am nascut in urma cu 2 ani si 8 luni, parul meu nu s-a regenerat. Acum iau calciu, magneziu, zinc si ma fac cu o lotiune{chelstop) cumparata de la un magazin naturist. Am luat destul de mult timp Diane 35 pentru ca mi s-a spus ca acest anticonceptional este foarte bun si pentru par. Dar n-a avut nici un efect, decat ca am luat niste kg. Ce as mai putea sa iau? Ce as mai putea sa fac? Sa renunt la vopsit sau la produsele de stilling? Fara ele parul meu arata jalnic.

Mergi la inceput

Si eu m-am gindit sa renunt la produsele de stiling si la tapat, dar mi-e imposibil. Ar trebui sa ma spal pe cap zilnic (asa ma spal la 2-3 zile). Daca nu folosesc produse de stiling parul imi sta lipit de cap. Ma gindesc poate exista o lotiune regeneratoare care sa o folosesti doar la radacina parului si in paralel sa poti folosi mousse si fixativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Pentru vopsirea parului va sfatuiesc sa folositi o vopsea 100% naturala, cu extracte din plante, culoarea e obtinuta din tincturi de plante si acopera firele albe de par (eu am cam multe).... vopseaua se numeste Color&Soin, e frantuzeasca .. mai multe informatii veti afla pe: www.naturadif.com/fr/produits/color.htm" target="_blank">http://www.naturadif.com/fr/produits/color.htm (NU E RECLAMA e un sfat util)...

... vopseaua se gaseste in farmacii costa 30 RON iar eu o folosesc de 3 luni si sunt incantata de rezultate + ca are toata gama de culori...

Numai bine! PA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Am citit ce ati scris, am aplicat si deja am rezultate. Schema mea de tratare a problemei este:
1. Lotiune cu petrol de la Gerovital, 2 ore pe cap:
2.dupa 2 ore ma spal cu sampon crema pentru cresterea parului de Favisan
3.dupa ce se usuca parul ma dau cu lotiune Chelstop de la Favisan si mai stau legata la par 30 de minute dupa care dau jos prosopul jos de pe cap si las parul sa se usuce singur, fara feon.
4.Nu mai pun niciodata (sper) vopsea in par, doar nuantator.
5. iau 3 luni cate o capsula pe zi de extract de urzica, apoi fac pauza (inca nu am ajuns acolo, oare cat tb facuta pauza?)
Dupa 3 sedinte combinate astfel deja parul este lucios, frumos, are volum si mai cade un fir-doua pe zi...da Doamne sa o tina tot asa!

de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Fiquelle, spune-mi te rog cele 3 sedinte cat inseamna ca timp. Si eu mi-am cumparat lotiunea cu petrol de la Gerovital chiar acum sunt cu ea pe cap. Dimineata a ramas un pumn de par pe pieptene si m-am cam saturat. Asi vrea si eu sa vad ceva rezultate ca mi-am cam pierdut rabdarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Oanalu sa stii ca efectele tratamentului facut de Fiquelle la mine s'au vazut cam intr'o luna eu folosesc lotiunea cu petrol de la gerovital.. samponul crema pentru cresterea parului favisan(by the way mi'am luat 4 sampoane ca sa fiu sigura ca nu se epuizeaza stocul e f. bun ).. si urzica de la pronatura ... acum .. in sfarsit .. pot spune ca atunci cand il pieptan sau fac baie imi cad cateva fire de par.. Doamne ajuta in continuare ..
Fiquelle ..cred ca dupa 3 luni de urzica..faci pauza ..alte 3 luni .. sau ceva de genul asta .. eu iau 2 pastile pe zi.
va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Deci pastilele le iau cam de 2 luni, nu am calculat exact...
Sedintele cu petrol plus sampon special plus Chel stop le-am facut intr-o saptamana, cam la 2-3 zile intre ele, ca asa scria in prospectul de la Chelstop. dar oricum, samponul e super, sa traiasca cine ne-a zis de el...nu-mi amintesc acu'...sa se afirme, sa-i multumim!

de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Se intampla pe 29 noiembrie .. hihihihi..mi'au murit laudatorii , e clar... am zis yo ca daca ma angajau la ei scoteam procent ceva la cat l'am laudat hihi

quote:
Originally posted by Anderra

PAstilele cu extract de urzica de la Pronatura sunt excelente ,eu iau de vreo 2 luni cate 2 /zi.. am luat si 3/zi ..insa mi se usca fatza (tenul). fetelor din Romania le recomad din inima ,cu riscul de a ma repeta : Sampon crema nutritiv pentru cresterea parului de la Favisan .. e foarte bun si natural .. de altfel poate fi comandat si online... nota 10 pentru acest sampon romanesc eficient si nu foarte scump (vreo 60 de mii,insa tine mult e foarte dens).

va pup,

Mergi la inceput