Imi cade din ce in ce mai mult par!
Raspunsuri - Pagina 6
DanielaAB spune:
Fetelor,si mie imi cade parul intr-o veselie!Chiar ma gandeam sa ma tund mai scurt, poate o voi face, dar am citit de samponul""minune""si il voi incerca si eu.Sper sa dea rezultate.
Daniela
IoanaM spune:
Eu am avut aceeasi problema, dar am facut urmatorul tratament:
Cura tine 3-6 luni:
- 1 saptamana/luna 1 capsula betacaroten de 10 000 U. I.
- 3 saptamani/luna (pot fi si simultan cu betacarotenul) 3 capsule/zi (dupa masa) urzica (capsule de la Royal Fitogerule), argila (idem) si Floraderm.
Dupa aproximativ o luna s-au vazut rezultate uimitoare, si mai mult, si tenul meu a avut de beneficiat in urma tratamentului.
emaaimee spune:
anky-nu am gasit Priorin aici.Nu au.
Am uitat sa precizez ca alaptez si nu am voie sa iau decat vit antenatale,asa mi-a zis dr.Asa ca raman doar smacuri de dat in freza![]()
LA MULTI ANI!

de fetita
cu funditaIaca poze
POVESTEA MINUNII
SARBATORI FERICITE !!!
viorica avram spune:
si eu am avut foarte mari probleme cu parul,mi se vadea pielea capului.am incercat si cu petrol ,si cu urzica si cu multe altele.deja ma resemnasem si incercam sa-mi acund cat mai bine problemele. nu va spun ca am facut injectii inpiele a capului cu fiole cu gerovital si am avut migrene mai bine de doua saptamani.nimic nu mi-a fost de ajutor pana nu am aflat de la o o mamica ce s-a confruntat cu aceleasi probl. ca trebuie sa folosesc tinctura de levantica in fiecare seara pe pielea capului masand pana intra in piele ,sa maspal de doua ori pe sapt. cu un sampon bun impotriva caderii.asa am facut dar am fost si la un dermatolog bun care mi-a dat un unguent vaginal cu estrogen cu care imi masam pielea capului de 2 ori pe saptama copotrophine si luam tot de doua ori pe saptamana tablete de spironolactona.dr. mi-a recomandat sa tin tratamentul trei luni.dar eu am renuntat dupa o luna pt ca doream un bb.continui cu tinctura de levantica ,insa, si parul meu nu numai ca nu mai cade dar s-a si regenerat de se mai vede foarte putin pielea capului.nemaipunanad la socoteala faptul ca il vopsesc lunar ....blond.ce-i drept am un hair stylist foarte ,foarte bun. sper sa va foloseasca inf. mele si sa aveti succes.
viorica
DanielaAB spune:
Fetelor, am cautat samponul de la Favisan la doua magaz. naturiste in Timisoara si nu am gasit.Poate sa-mi spuna cineva unde gasesc?
Multumesc anticipat.
Daniela 
Dianami spune:
Emaaimee, eu am folosit gama Foltene pt. caderea parului. Produsele sunt facute in Italia, mi se pare, la noi sunt importate. Poate gasesti pe cineva sa ti le aduca de acolo, daca la voi nu se gasesc. Deci, cu rezultate f. bune sunt:
-din gama Foltene Double Action-Traitement anti-chute des cheveux si Shampoo actif au tricosaccaride
-din gama Foltene Laboratories-Traitement anti chute (Traittamento contro la caduta dei capelli), special femme
Se aplica extern, urmezi indicatiile de acolo. Tin sa-ti spun ca rezultatele nu se vad imediat, e nevoie de ceva rabdare, dar merita.
Coama mea de leu masoara 1,20 m
si nu-mi permiteam sa o pierd, desi acum vreau sa ma tund, pt. ca nu prea ma mai descurc cu atata par.![]()
Succes!
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
Dianami spune:
quote:
Originally posted by Iubika
Diana Mirela ai un copil superb!
PS Scuze pentru off-topic!
Multumesc mult!

Si pe noi ne scuzati...

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
dianaiulie2009 spune:
Buna !!!
Eu am folosit capsule "urzica" si deja dupa prima cutie am vazut rezultatele . Dar , adevarul e ca trebuie sa faci tratament de 3 luni , cum scrie in prospect , ca altfel nu cred ca se vad rezultatele .
Incearca si cu tratamentul asta , ca rau nu iti face , e natural 100 % .
Succes !!!
albumele noastre
Anderra spune:
Ah da... urzica e foarte buna.. cel putin cea pe care o folosesc eu de la promedica (65 de mii rol),50 de capsule in flacon. Urzica pastile si samponu' Favisan, in sfarsit sunt fericita si eu o data in viata ca nu mai cade cu pumnu' ..sa vedem cat ma tine minunea.