Aspirante optimiste (167)
Raspunsuri - Pagina 9
valentinag spune:
helau,helau!
bun venit prospaturilor,sper sa va simtiti bine alaturi de noi!
Tmihaela,capul sus iubita!
Georgicule,cu intarziere zic
,
sa fi iubita,fericita si toate visele sa devina realitate!
pup iu!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
simonette spune:
Valentina, ce faci mamica? Ai plecat cam brusc de la mine vineri! Te-am suparat cu ceva/ Sau te-am speriat??? Uite neshte

de la mine, ca alea de la tine sunt asa de frumoaseeee!!!
asteryaro spune:
Georgicule 

, LA MULTI ANI! si de la mine! Sa-ti dea Domnul sanatate (in primul rand) si sa vina bb cat mai repede. Ca restul... se aranjeaza pe traseu.
Pup toate fetele OPTIMISTE. Mi-e tare dor de voi toate. Io am un chicior in gips
, nimic grav, o intindere ligamentara la laba piciorului. In rest... grasa rau.
Kiki
30w
http://community.webshots.com/user/astery100
simonette spune:
Asteryaro, iti doresc multa sanatate, sa te faci bine cat mai rpd! Ce burtica frumoasa ai!!! As vrea si eu sa fiu grasa din motivul asta!!!
si
icutz pe burticutz!!!
Sorina7 spune:
Georgicutz iubit, iti doresc din toata inima LA MULTI ANI, sa iti dea Dumnezeu multa sanatate, fericire si indeplinirea tuturor dorintelor ! Sa iti aduca barza cat de repede bebei cati vrei tu ! 
TMihaela, te rog sa iti revii, esti tanara si frumoasa si ai toata lumea la picioare, imediat vine si un bebe voinicutz si apoi alti 2, asa ca sus capul ! 
Dana p, sunt alaturi de tine, Dumnezeu sa te ajute si sa iti dea sanatate multa, sa fie totul bine ! 
valentinag spune:
Simo,esti cu capu femeie???m-am simtit foarte bine si daca mai am ocazia repet chestiunea!da data aviatoare iti spun dinainte daca tin post sau nu,ca sa nu mai plec fara sa-ti fac paguba![]()
pup iu!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
asteryaro spune:
Simonette
, multumesc de urari!
O sa-ti vezi visul cu ochii curand.
Danap, sanatate si mult noroc, sa salveze dr. trompitza!
Laurici, MirelaV, AncaW, Sorina, Arditu, Lachi, MihaelaT, Tumpi, Vale, Flory76, Gogosar si restul lumii va 
, sorry, da' neuronul meu e suprasolicitat...
Kiki
30w
http://community.webshots.com/user/astery100
MirelaV spune:
Buna seara. Asterycule, ma bucur k ai rezolvat cu picioru'. ai stat pana tarziu singurica?
Georgiana...
si de la mine. sper iubita sa-ti vezi curand visul implit.
Cami..nu-ti mai merge parola la ym? ![]()
pup la toate....
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
cristinici spune:
Andicu miercuri e zi mare asa ca o sa fie un inceput bun.
Danap suntem alaturi de tine si tinem pumnii ca totul sa fie bine.
la toata lumea cristinici
andicu spune:
Danuta, imi pare tare rau ca ai ajuns tot la spital!!!
sa dea Dumnezeu sa scapi cu bine si cu trompa intreaga! sa stii ca iti revii mult mai repede de la laparo! si cred ca-ti dai seama ce bine te inteleg!!!!
asa eram si eu acum 4 luni! Pastreaza-ti speranta si-ti doresc toata sanatatea din lume!!!
Vine si randul meu..
Pozele mele