Aspirante optimiste (167)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Astery, ma bucur sa te "vad" burticoasa frumoasa ce esti ! sa iti treaca repede piciorusul, si sa fii sanatoasa si tu si baietelul tau !

Asi, am o intrebare pentru tine, help please, ca am retinut ca tu ai luat branca ursului timp mai indelungat : eu de abia m-am apucat, dar am o senzatie de greata, oare e de la tinctura ? o iau usor, deci nu e din cauza ca m-ar deranja...si nu imediat dupa ce o iau, dar asa in cursul zilei, mai ales cand uit de mancare...sper sa nu strice prin alte parti...astept cu nerabdare raspunsul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

TMihaela, nu te mai stresa te rog..te pup
Dana, ma voi ruga pentru tine

Azi la mine e ziua 34-a si nici un semn de nici o parte, caci am facut si un test si a iesit negativ si de obicei nu-mi intarzie atat

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna dimineata,

Felicitari noilor gravidute de la endometru Iube2001 si Alexia27. Cred ca eu urmez pt ca sunt Alexia28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatza

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutele mele!
Sa aveti o zi cat mai faina!
Eu..........ziua nr. 1...........

Pup toate fetilii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna dimineata dragutele mele aspirante optimiste,Sorina,Georgiana,Valentinag,Simonette,Martha78 si toate celalate multumesc de incurajari.O sa imi revin,promit sa imi revin si sa nu mai dispar asa.Sunteti niste fete super toate.maine voi vorbi si cu doctora sa ma programez si o sa ma gindesc la bebele care il astept sa vina si o sa las supararile deoparte.pentru toate optimistele

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Dragele mele,de emotie, nici nu stiu cu ce sa incep.
Nu am mai scris de mult, pt ca nu aveam ce, dar aseara, dupa 2 zile de intirziere, m-am trezit cu un test pozitiv. Nu prea i-am dat crezare si azi la prima ora m-am prezentat la Medsana pt un test de singe. Diseara o sa am rezultatul, tineti-mi pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Fetelorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, sunt !!
Daca saptamana trecuta asteptam scarbele cu mare scarba , de duminica seara am inceput sa ma simt prost. Adica, stare de slabiciune (n-ar fi o noutate, totusi ) si, mai ales, greata la mirosul de peste si cartofi prajiti... Greata a continuat si ieri dimineata, cand am baut doar 3 guri de cafea. Pe la pranz, n-am mai suportat si mi-am luat un test, pe care l-am facut la servici. Nu va spun ca-mi venea sa sar de 7 cotzi in sus p-aci cand am vazut 2 linii aproape instantaneu!! Sunt asa de fericita...!!! Va doresc din suflet sa treceti prin ce trec eu de doua zile (mai putin greata ). Acu mai ramane sa-mi anunt sefu, de care mi-e cam jena, ca n-am nici o luna de cand am venit aici.
Va pup si va doresc sa fiti ca mine cat mai iute!!!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Sorina7, Vale, MirelaV si toate fetilii, va multumesc din suflet pentru urari.
Felicitari gravidutelor! Sa aveti o sarcina usoara, fara probleme si Bbei sa va aduca numai bucurii!

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

MADYN

hai fetelor la galerie pentru MADYN
.......
....
...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput