Aspirante optimiste (167)
Raspunsuri - Pagina 4
simonette spune:
Seara buna!!! Iata ca m-am intors! Am vazut ca avem foarte multe fete noi...nu stiu daca sa ma bucur sau nu!
Bun venit fetelor noi: Stancuta, Cornelia, Mihapaul si parca mai era cineva! Sper din tot sufletul sa plecati in alai la gravidutze! Primirea si din partea mea...

Kateryna, ai facut pregnil? Testul era vizibil ca lumea? Poate fi CM peste sarcina, sau avort menstrual. Sper sa fie prima varianta! Tzin pumnii si sa ne tii la curent!
simonette spune:
Olteancooo,
Si ca raspuns la ultima ta intrebare...nu ma astept la nimic, fiindca din cauza finantelor cu care stam tare prost, suntem siliti sa amanam cel putzin o luna proiectul bb! Gynex as fi luat, dar tot din acest motiv n-am facut-o! Nici nu-ti dai seama cat de necajita sunt

Martha, tzin pumnii pt. tine, poate e bb!
simonette spune:
Amely,
ca nu am raspuns inainte sa plec! Mie mi-a facut dr-ita rost de Gynex, atunci cand am luat! Sincer, eu sper sa se gaseasca la farmacia 2NA! Cel putzin asta e cea mai aprovizionata farmacie! Din cate imi amintesc, e 100% natural, dar in articolul acela scrie si ce are in comp. Succes si, daca-l gasesti te rog sa ne spui si noua!
kateryna spune:
Multumesc ptr raspuns. Testele...unu din ele a fost Clear Blu, asa ca nu stiu ce sa mai zic. Luna trecuta dr a zis ca a fost avort menstrual. Luna asta...urmeaza sa merg miercuri la dr sa vad ce zice. Oricum, orice ar fi o sa continuam lupta
doar nu ma inving pe mine niste rusi amarati. Daca tot nu a venit Mos Niculae cu cadou, poate vine Mos Craciun
.
Va pupic si bafta celor care sunt la testare.
Am uitat sa spun ca nu am facut pregnyl si niciun alt tratament care sa influenteze testul
Nunta noastra
Cununie civila
danotino spune:
multumesc pentru primire!!
am venit de ceva timp, am intrat si pe alte subiecte...
vreau si eu gynex...l-a luat cineva? daca nici luna asta nu iese, poate fac o pauza si mai incerc si altceva. oricum, ca si voi sper sa iasa, ca in fiecare luna. simonette tie ti-a venit? stiu ca iti intarziase...si daca ti-a venit, luna asta ce faci?
danotino
simonette spune:
Danotino, eu sunt deja ziua2, nu stiu ce am sa fac luna asta, in nici un caz IAS! Am aici pe masuta, sticlutele de tinctura de marar si BU! Poate o sa iau si Gynex, daca fac rost de banuti! Gynex eu am mai luat si am avut drept rezultat o sarcina pe care din pacate am pierdut-o!
si multa bafta!!!!
kateryna spune:
simonette
Fetelor, nu-i asa ca o sa facem
de rusi luna asta?? Nu de alta, dar am eu un presentiment cum ca multe fete or sa treaca pe cealalta lista.
Asa ca...fetelor la
cu voi, ca barza vine si iarna *o ajuta Mos Nico sau Cracila
-depinde de moment* numai ca...trebuie sa stie si adresa

Nunta noastra
Cununie civila
Liana30 spune:
bun venit celor noi

bravos katerinoooo asa am facut si io ete..

simonooooooo..daca mai 

..vin la tine cu
..si sa vezi atunci..pai te dilisiii iar???????

..ia da tu un PM cu adresa ta ca io iti trimit banii pentru Gynex..
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"