Aspirante optimiste (167)
Raspunsuri - Pagina 5
martha78 spune:
Fetelor, mai sunteti pe aici? Acu' cand intrai si eu nu mai e nimeni...
Eu inca astept rusii sa vina ca luna asta se pare ca sunt intarziata
Noapte buna!!!!!
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
cami30 spune:
Salut gagici!!
Nici nu stiu unde sa scriu, da' avand in vedere ca aici e mai multa lume si mai mare probabilitatea sa-mi raspunda careva...
Am inceput stimulare cu clostilbegyt. Sunt la a doua pastila si deja au inceput sa-mi explodeze ovarele. Mai am pana ma duc la monitorizare si tare mi=e frica sa nu fac vreun chist ceva. VOi care ati facut stimulare ati simtit la fel, imediat dupa primele pastile cum incep sa lucreze ovarele? Ca la mine de unde nu simteam nimic acu' ma ia cu intzepaturi, cu revolutzii miscatoare, ba imi pulseaza , ba parca mai baga cineva cutzitu in ele.. Nush ce sa cred. Si mai am inca 3 pastile de luat si abia dupa ultima pastila ma duc la monitorizare. VOi de obicei la stimulare faceti si pregnyl ca sa fiti sigure ca se sparege foliculul? Cand se face pregnylul?
hai pupici
cami
alexia28 spune:
Buna dimineata,
Bun venit noilor fete optimiste si sedere cit mai scurta aici
.
Eu raportez...ziua 7.
O saptamana cat mai usoara.
tumpi spune:
fetele, ieri a fost ziua Georigianei, haideti sa-i cantam toate 

.
Cu intarziere iti zic si aici LA MULTI ANI, indeplinirea tuturor dorintelor si o viata minunata.
milioande de
pt tine.
Restul fetelor va urez o zi buna si o saptamana excelenta.
-ici
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutele mele aspirante!
Daca e luni, zi de raport. Eu, ziua 33.........intarziata de-a binelea. Nu am facut nici un test, ca am antecedente in ale intarzierilor, asa ca mai stau (si asta tocmai acum cand ziceam ca ma reglasem si eu cat de cat la 28-30 zile maxim, bleahhhhhhhhhhh...).
Bun venit noilor fete si trecere cat mai rapida la gravidutze!
Pupici pentru toate fetilii si revin.
Tabitha spune:
cami30: eu am facut luna asta pentru prima oara stimulare cu clostilbegyt. Doar in prima zi am avut senzatie de foame, dupa aia nimic anormal. Azi e a 5-a zi si ultima de stimulare (m-am stimulat din ziua 3 pana in ziua 7). Posibil ca la mine sa nu-si faca efectul Nici cand am facut stimulare cu Gonal F pentru ICSI nu am obtinut cine stie ce foliculi (si Gonal F este mult mai puternic decat clostilbeguy). Eu iti tin pumnii sa fie bine.
GeorgianaI: La multi ani pt. ziua ta si iti pumnii sa fie cu ochisori luna asta.
GeorgianaI spune:
Tumpilici, Tabitha, multam foarte fain pentru urari. Si voua sa va ajute Doamne, Doamne si toate dorintele voastre sa se indeplineasca.
Pup toate fetilii.
simonette spune:
Liana,
eu olteanca inimoasa! M-ai impresionat f. tare cu initiativa ta de a ma ajuta, din pacate nu pot accepta! La noi e o situatie de moment-moment care va dura cel putzin o luna! Dar iti multumesc mult de tot!!!
simonette spune:
Georgiana, te rog accepta si urarile mele de bine, venite cu intarziere! Iti doresc din suflet sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de viata, alaturi de cei dragi!!! La multi ani!!!

simonette spune:
Martha, De ce ii tragi tu intr-una cu intarzierea??? Poate e bebe si tu il superi! Vezi ca eu tzin pumnii, sa nu mai vina uratzii vreun an!!!