madyn 
-duta, sa fie intr-un ceas bun, o sarcina usoara si un
sanatos si mancacios.
stai pe tusa, nu zici nimic, si iata cu ce veste mare vi, bravo,
aaa si fa ca la nunta scrie pe talpa piciorului aspirantele si trage piciorul![]()
acutz, mumos si modest,da tu chiar esti suparici pe mine?nici pe ym nu ma mai bagi in seama
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Madyn si Olgutta FELICITARI!!!...sarcini usoare si bebei sanatosi...raspinditi si voi virusul pe DC,asa vom fi cea mai mare comunitate de gravidoase
...
Madyn,felicitari din tot sufletul.Iti doresc sa ai o sarcina usoara si...poate ne iei si pe noi la mamici,ce zici?![]()

Nu am mai dat de mult pe aici dar vreau si eu sa felicit gravidutele!
Sa fiti fericite si sanatoase si mos Nicolae( la voi) sa vina cu multe daruri pentru bebei.
Restu fetelor, noi il asteptam pe Mos Craciun, nu? Stiti ca sarbatorile de iarna sunt o bucurie pentru mamicile aspirante!
Un pup mare la toata lista.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63053" target="_blank">Aspirante optimiste 168
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.