Aspirante optimiste (167)
Raspunsuri - Pagina 14
bety spune:

Madyn, Olgutza - felicitari si sa aveti sarcini usoare si parte de
-lasi minunati!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
anangel_lexi spune:
Wow, fetelor, da' greu mai tine omu pasu cu voi. Scrieti intr-un ritm...![]()
Felicitari proaspetelor gravidute
va doresc din sufletel sanatate multa voua si bebeilor vostri.
Olgutzza chiar esti de invidiat, ce repede ai trecut de la miresica la viitoare mamica! Bravo tie! Ce-a spus sotul tau?
I wish I were an angel...
"Hai sa divortam, ca sa mai facem nunta o data!" (din jurnalul unui proaspat ginere)
Poze de la nunta (22.10.2005) aici:
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
MirelaV spune:
Fetelor....ce-i aici? Vine mosu' mai devreme cu
?
Felicitari noilor mamici. asta da surpriza 

sa aveti bebei cumintei in burtica pana la termen si-apoi sa va tineti de nopti albe ![]()
va pupicesc
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
flori76 spune:
Felicitari tuturor gravidutzelor de astazi(wow,4 intr-o singura zi) si bb-i sanatosi 

Fetele:io ziua 31,fara simptome de CM,doar o usoara jena la sani.Oricum,eu ii astept resemnata,pt ca m-am obisnuit cu prezenta lor ![]()
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
olguttza spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Olgutzza chiar esti de invidiat, ce repede ai trecut de la miresica la viitoare mamica! Bravo tie! Ce-a spus sotul tau?
Nu ma mai invidiatzi atata, dragelor, ca nu fu cu intentie sa v-o iau inainte!!
Sotzu meu nu si a- revenit inca din shok
A se intelege ca el e cel mai emotzionat...manca-l-ar mama pe el!! Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
MADYN spune:
Gata,am rezultatulla BHCG: 624,86 - valabil pt saptamina 4-5.
Doamne, nu-mi vine sa cred.....
trag tare cu piciorul, sa va iau pe toate dupa mine!!!
Mii de pupici
Avalon spune:
MADYN, felicitari!!!

Sa fie intr-un ceas bun, valoarea ta este super
, s-ar putea sa fie 
In ce zi esti tu acum?
Pentru aspirantele mai noi, asa ca mine, spune-ne si noua povestea ta, te rog! Sarcina este dupa inseminare sau natural?

Sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc!
MADYN spune:
Sarcina e obtinuta natural, dupa ceva asteptari, desi analizele erau foarte bune. Teoretic nu era nici o piedica in a obtine o sarcina....dar practic...nu iesea. Sint in ziua 31 de la UM ....si daca sint 
e super!!!! 1 sau 2, fata sau baiat, nu mai conteaza,important e sa fie sanatos si sa vina la termen.
Va multumesc tuturor pt urari si sustinere, si va astept sa fim impreuna mamici de 2006!
simonette spune:
Lauricipani, celelalte gravidutze, sunt Iube si Alexia, de la endometre!!!
Va pupic pe toate!