Aspirante optimiste (167)
Raspunsuri - Pagina 13
lauricipani spune:
simo, care sunt celelalte gravidutze!
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
alexia28 spune:
FELICITARI NOILOR

Madyn si Olguttza!
Ma bucur tare mult pentru voi. Olguttza repede ai trecut de la miresica la graviduta 
. Felicitari inca o data!
Anca Wish spune:
Am avut o zi de kk azi, dar iata cum, deodata, e mai buna. Si asta datorita gravidutzelor noastre.
Olguttza, felicitari si sarcina usoara.
Madyn, iubitica mea, noi ne cunoastem de mult timp si n-ai idee ce bucurie mi-ai facut. Sunt alaturi de tine si ma bucur din tot sufletul.
Crede ca e adevarat, ai grija de tine si fii fericita. Incepe cea mai frumoasa perioada din viata ta.
anca...SIGUR intr-o zi

Kariris spune:
Madyn, felicitari!!!!!! Fii sigura ca-i sarcina! Sa fii fericita, sanatoasa si sa ajungi cu bine la termen!
Olguttza sarcina usoara si bebe sanatos si mancacios!
Fetelor eu nu sunt in toane tocmai bune...
olguttza spune:
Mancacios si poftcios ca ma'sa in stare naturala
C'acu n-am decat gretzuri! ![]()
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
valentinag spune:
Uaaaaaaau!
ce vesti minunate aud eu!

Mady,iubita mea,nici nu stii cat ma bucur,in sfirsit un miscaret a ajuns acolo unde trebe!Felicitaaari!Abia astept sa te vad,sa-ti vad fata de gravidoasa!
Ioana,felicitaari!ai vaz't,ti-am purtat noroc noi aspirantele,decat 5 luni ti-au trebuit ca sa se intample minunea!
ziceti ca ne vedem vinerea asta?
Ioana,simo,georgiana.anca,lachi,etc,etc,etc pup iu all!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
Relya spune:
Felicitari, Madyn !
Felicitari, Olguttza!
Sarcina usoara si sa aveti parte de copii sanatosi, frumosi, destepti , voiosi si norocosi !!!
![]()
Andicu
, bafta maine ! Tin pumnii si astept sa povestesti despre intalnirea cu d-na dr.
Sorinush ![]()
pentru toate fetele
Relya
gabiu spune:
Madyn, Olgutza, felicitari si sarcina usoara. Aveti grija de voi si poate ne deschideti si noua calea!
valentinag spune:
Ala io,ala io,nu va mai inghesuiti ashea mey la intalneala ca nu au aia loc pen atitea aspirante!ce naiba
mai usurel...
Speranta moare ultima!
Valentina
poze