Aspirante optimiste (167)
Raspunsuri - Pagina 11
kateryna spune:
Waw fetelor ce de gravidoase pe aici.
Felicitari MAdyn, Olguttza, Iube2001, Alexia27!!
Nunta noastra
Cununie civila
Liana30 spune:
moamaaaaaaaaaaaaa fetelor...v-am spus io ca am mana buna
a inceput sa ploua cu 

olguttza felicitariiiiiiiii

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Tmihaela spune:
Felicitari tuturor gravidutelor,sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.Mai sunt si vesti bune acum cu ocazia sarbatorilor.
Mihaela
lauricipani spune:
Buna dimineata fetelor frumoase!
Madyn, ce ma bucurrrrrr!!! FELICITARI! Sarcina usoara, sa ajungi cu bine la termen!
Olguttza, FELICITARI!!! Sarcina usoara si tie!
Bey gagici, ce de gravidoase p'aici! Am io senzatia ca luna asta o sa avem mai multe surprize frumoase....
pup frumoasele
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
tumpi spune:
Madyn, tinem pumnii sa fie cu ochisori, ar fi inca un succes mult asteptat printre aspirantele mai vechi.
Olgutza, felicitari, si sarcina usoara.
Iaca ca mi-ati facut ziua mai buna si m-at facut sa scriu din nou![]()
fetele
PS:ancutaw tu esti supi pe mine?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
floricika spune:
Olgutzza si Madyn Felicitari, sa vaeti sarcina usoara si benei sanatosi

Olgutzza dar ce putin ai stat pe la aspirante
Aveti grija de voi!
Nunta
asi spune:
quote:
Originally posted by Sorina7
[blue]Asi, am o intrebare pentru tine, help please, ca am retinut ca tu ai luat branca ursului timp mai indelungat : eu de abia m-am apucat, dar am o senzatie de greata, oare e de la tinctura ? o iau usor, deci nu e din cauza ca m-ar deranja...si nu imediat dupa ce o iau, dar asa in cursul zilei, mai ales cand uit de mancare...sper sa nu strice prin alte parti...astept cu nerabdare raspunsul tau
Am avut si eu senzatii de greata la inceputul tratametului si apoi in a doua parte a ciclului din cauza ca se stimula secretia de progesteron.Ma simteam ca si cum as fi fost gravida.
La inceputul tratamentului am avut senzatia de greata si ameteli pana s-a obisnuit organismul cu tinctura.
Mi-a fost dor de tine pe unde umblii?
Ma bucur ca nu ai renuntat la bb2.

Familia mea
Razvan