Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (136)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Stiu Daria, dar fiecare e cu temperamentul lui. Poate ca Giulia ar fi mai calma daca felul vostru de a fi e calm (dar io nu cred ca sunteti asa). Cel putin la Vic stiu sigur ca nu are cum sa stea intr-un loc 3 minute legate, pentru ca nici eu nu stau, iar tac'su se imbolnaveste daca nu are ceva de facut o zi intreaga...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Uite aici link-ul cu Pupi in "Iarna pe ulita":
http://pg.photos.yahoo.com/ph/antandreea/album?.dir=9502&.src=ph

Andreea, sper ca nu te-ai suparat ca am pus eu link-ul....

Ina, bine ai revenit.....pupici lui Raducu la cucui...

Dana... merge invatatul, merge ?

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Caro, nu se vede? Invat de rup...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Bey, cu cateva minute in urma era sa ma stric de ras ...sa va zic de ce: Alessia se uita la jucariile din oferta carrefour, mama o intreaba "ce vrei sa-ti aduca tie mosul?", raspuns categoric "PICII" (piticii)...acu' vine faza misto, cand zice mama "piticii mi-i aduce mie"...la care Alessia sare cu raspunsul: "buni batz" ...Am ras cu lacrimi...

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Multumesc tare mult de urari si vreau sa urez si eu la toate printesele si toti piticii LA MULTI AMI!, dar si la mamici si la tatici! Sa va bucurati unii de altii si sa fiti sanatosi!

Eu v-am citit, dar nu apuc sa mai scriu, iar seara nu am mai reusit sa intru de acasa, de prea multa treaba de facut

Domnisoara mea s-a gandit sa-mi spuna de vreo 5 ori La multi ani azi noapte, asa ca eu sunt zombi, dar a inceput sa fie starea mea naturala.

Pupacim pe toata lumea si sper sa reusesc sa mai intru azi o data!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Uaaauuuu ce zapada, ce nasuc rosu si obrajori rosii are Pupi !

Alice - ioi, io si tat`so suntem doo putori ... numa` nu avem timp de asa ceva

Vrabiutaaa - ce aparat foto recomanzi ???

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Mey, mey, ce de copii frumosi...Botosica cu botosei, Lia Ciocarlia, Adela si Omuletul Pupi in zapada, . Abia astept si pe la noi zapada sa vedem ce vor face ai nostri...ca prin ploaie a mea este superincantata de toate baltile si mocirlele.

Fetele, voi ati facut careva asigurare de dota, renta...la copii? m-a agatat o duduie de la Allianz la Baby expo si acum ma tot suna. De facut ma tot bate gandul, dar nu stiu Allianz sau Ingasigurari ???

Dana, ca tot bag de seama ca nu prea iti arde de invatat si dupa coada de la adresa ta de mail am impresia ca stii mai multe, ce zici ?? Please, daca nu e cu suparare...A sau I ????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Carolina sunt de acord sa facem un duet cu moatzele noastre,a mea mai nou este inebunita dupa "popoiaia" adica populara, a invatat-o bona sa danseze:)asa ca puem aborda toate genurile.In legatura cu "buni batz" copii au intotdeauna dreptate.
Iar "viermuiala" copiilor nostrii cred ca se trage de la alinierea planetelor si de la ursitoarele care erau de servici in perioada iulie august 2004!!Si noi am intalnit la doctor un baietel care a stat 5 minute intr-un loc, timp in care Maria facuse 20 de ture prin cabinet, impartise pupici la toata lumea si vazuse toate afisele de pe pereti de vreo 5 ori....

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Kro, superfazaaaa vai mama lui la cine nu asculta de copil !!! Batzul si nanaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Buna!

Multumesc pentru urari!
Urez si eu tuturor celor ce poarta numele de Andrei sau Andreea,La multi ani!sanatosi si fericiti si un miliard de pupici.

...dau de baut,

Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput