Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (136)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Vazut poze cu Pupi si cu Adela, niste dulci! Si pe botosica cu botosei super. sa stiti ca am mai vazut si zilele trecute poze, imi sunt tare dragi toti copii, asa ca nu pierd nici o poza!

Eu i-am facut Stefaniei asigurare la ING, suma minima, eu spun ca nu strica, parca cei de la ING sunt un pic mai ieftini, dar nu bag mana in foc. Sigur sunt printre cei mai mari.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Sal, fete
Multzämim fuarte de urari, shi io shi fi'miu
Zic shi io LA MULTZI ANI Andreelor shi Andreilor
Noi stem ok, numa Bogdanelu e constipat rau de 3 zile, azi i-a patra, s-a blokat ca n-a vrut caca la olitz, shi acu nici sa vrea nu poate, uff!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani de sf. Andrei tuturor sarbatoritilor!
Sa fiti sanatosi si fericiti, mamici, pitici si tatici..:))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Noi am facut asigurare la ing pentru asta mica...Nu stiu sa-ti spun cum e, se aduna toti banii sa aiba fondul de facultate...hehehe
Isi punea omul problema ca atunci cand o sa fie majora o sa retraga banii si o sa fuga in lume!....hehehe
Noi platim vreo 2 milioane la 3 luni, cam asa ceva...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Iren - "gasca cu patalama" ....iesplica te log...
Imi pare rau ca Bogdanel are probleme...Juli ce mai face ca parca si ea era bolnavioara ?

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

caro, , super faza
dumanelor, sa ma anuntati si pe mine cind apar cratilele care se conecteaza la robinet, sa-si ia singurele apa rece, precum masina de spalat automata, eventual daca-si pot regla si focu` ar fi ideal, ca io iar am ars haleala

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Kro marfa faza cu batzu buni....eu nu incetez sa ma mir de ce frumos si legat vorbeste Alessia. bravo bravo!!!
Danule misca la invatat!!!!! ca acu bag emoticonu ala cu biciu'!
vazut Pupi in zapada mama ce misto ieeeeee!!!!!
gata ca nu mai stiu ce sa zic. si am o zi...zici ca-i 13!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

neata!

1. Sanatate sarbatoritilor cu numele de Andrei/Andreea?Andrea de azi !
2. NU-NTELEG, am deja un fix ramificat ce incepe sa-mi gaureasca mintea, capul, sufletul....

a) de ce copilul meu nu vrea sa-nceapa sa vorbeasca totusi? Am auzit azi in parc un baietel de 16 luni, cat a implinit azi la 11.40 si Danutul meu, care aproape ca folosea propozitii, si cuinte inteligibile chiar si pt mine care-l vedeam prima data

b) de ce nu mai vrea sa stea la olita deloc? Parca-l arde cand il pun, sare-n sus, nu mai vrea defel-defel.

c) de ce nu urca scarile singur ? abia se cracaneaza sa ridice cate un picior cu mine tinandu-l de o mana

d) de ce ma trage cu el peste tot, nu se-ndeparteaza decat maxim 2 m de mine pe afara si la fel in casa ?

Am dat-o-n bara cu cresterea lui :((( asa se pare....cel putin pana acum.... oricum multumesc Domnului daca ne tine sanatosi.

Aveti cuvantul meu ca daca mai am tupeul sa ma incumet la un fratior ptr. Danu, il voi culca singur in camera lui de cand debarcam de la maternitate, nu-l voi mai lua in brate decat ca sa-l schimb, spal si hranesc, il voi lasa sa urle cat va pofti plamanul lui, daca n-are alte motive serioase decat plictisul si moftul, iar tarcul va fi piesa de rezistenta in casa, precum si rotobilul. Si-n plus, il voi trimite la bunici cat de des. Si-l voi trambala prin toate magazinele, si-n concedii cand va dori muschiul nostru. This is a promise....

hai dati-mi un sut in fund acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salutare!

La multi ani Andreelor si Andreilor, sa fiti sanatoase si sanatosi!!

Copilul nostru a invatat sa zica "bate tati", de aia ca de cate ori face cate o prostiuta ii spun, "nu-i voie ca ne bate tati", desi nu l-a batut niciodata si nici nu are de gand. Nu-i problema, ca el zice "bate tati" intr/una dar nu se opreste din facut prostia respectiva!
Asa ca ieri ii spuneam lui tati la telefon ce a invatat fi-su sa zica, si el cica sa nu mai incurajez copilu sa zica chestia asta, ca o sa spuna in public si o sa zica lumea ca isi abuzeaza copilu.

Vreau sa intreb si eu de Nicole si Andreiuta, ce mai fac, ca n-au mai intrat demult. Sunteti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Lio n-ai mai scris de ceva vreme si cand scrii,scrii....cu ce Doamne ai gresit?Lasa-l in pace ca o sa vorbeasca atunci cand o sa vrea el...nu te mai stresa degeaba!
La olita nici Alex nu vrea...de plimbat de mana prin casa cred ca toti o fac,vor sa ne arate diverse chestii.La fel te-ai stresat si cu mersul in 4 labe,si cu mersul in picioare...si?Ai rezolvat ceva?De mers merge Danut...ia mai lasa copilu-n pace si fii mai relaxata ca poate de aia nu vrea sa vorbeasca,ca-l bati la cap.Si acum arunca cu roshii ca nu ma supar!Pe cuvant.

Mergi la inceput