Dragele mele!
Vin si eu cu o rugaminte!
Am nevoie de un text pentru Craciun si Sarbatorile de Iarna pentru a trimite niste felicitari la colaboratori. M-am tot chinuit si nu mi-a iesit nimic extraordinar. Va multumesc anticipat!
Stiu ca sunteti pe-aici foarte multe fete pricepute!
Pupici!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
Am gasit ceva; adica am scris ceva (si ce buna eram o data la chestiile astea, cred ca neuronii mei au luat-o razna):
Magia Craciunului si a Sarbatorilor de Iarna se aseaza incet, incet peste gandurile noastre si nu mai avem loc decat pentru Bucurie, Speranta si Iubire"
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
Poate poti scrie asa:
Va dorim D-voastra o Sarbatoare a Craciunului plina de multumiri si sfintenie. Cu ocazia schimbarii de an va multumim pentru buna colaborare si pentru increderea acordata. Pentru anul nou va dorim sanatate, noroc si succes.
sau
Va dorim D-voastra cu ocazia Sarbatorilor de Craciun Pace, care este mai presus decit toata ratiunea si Binecuvantarea lui Dumnezeu , ca el sa ne pastreze si intareasca inimile in Isus Christos, si in anul care vine. (Asta scriem noi la cei care ne sint mai apropiati, e mai religios depinde insa daca i se potriveste persoanei careia ii este adresata).
Himmelsduft