Mamici de noiembrie - decembrie 2005(72)
Raspunsuri - Pagina 13
meems spune:
Anda,
Hai ca-ti raspund eu la intrebari. In leg. cu bebele, sa stii ca si eu o simt pe-a mea ca misca mult mai putin, si asta de vreo 2-3 zile. Inainte ma trezea si noaptea din somn cu "loviturile" de picioruse, acum pot sa dorm linistita pana dimineata si nu mai simt nici o miscare. Si in timpul zilei o simt miscand foarte rar si chiar ma gandeam daca e normal sau nu, dar se pare ca asa se intampla in ultimele saptamani.
Cu privire la filmul developat si la cel "virgin", eu cred ca filmul developat e intrat de tot in rola de metal, pe cand cel nou ar trebui sa aiba capatul de film scos putin in afara ca sa "prinda" cand il pui in aparat. Cel putin asa imi amintesc de cand foloseam aparat de fotografiat normal. Sper ca ai inteles explicatia mea ![]()
Dienuta,
Bine ai revenit pe forum si sa-ti traiasca Luca!
Meems 36s+
meems spune:
Anda,
Scuze, am vrut sa spun filmul folosit (nu developat), m-am incurcat in stiinte 
Simina,
Si eu am intrebat mai demult despre centura si imi amintesc ca si atunci tu ai spus ca e o idee buna s-o porti dupa nastere. Si eu am una, sa vad daca o voi folosi sau nu dupa ce nasc.
Meems 36s+
anda77 spune:
mai, eu nu mi-am luat centura, dar o sa-mi iau dupa nastere
meems, merci, asa vazusem si eu la filmele alea...l-am bagat in aparat pe ala de-i iesea putina pelicula din el...
mai ai 3 zile de serviciu. ura!
siminaf, la ce foloseste Ergometul?
ela, succes maine!
dordia, solicitant bebelus! ca al inei, se agata de sanii vostrii...mi-e mila de voi ca sunteti obosite...eu nu stiu cum se face program normal la bebelacii astia...

dienuta, bine ai revenit!
http://community.webshots.com/user/anda1977
Siminaf spune:
Pt. mine e bune centura, din motivele amintite. Nu neaparat sa fie pt. oricine...
Ergometul ajuta la contractia, deci la retractia uterului dupa nastere, cind este cazul. La mine este, e cam... aton! Desi asta mica suge, nu mai simt contractiile lui cind ea suge!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
meems spune:
Anda,
Da, intr-adevar, mai am 3 zile de lucru. Cred ca sunt singura de pe forumul nostru de mamici de nov.-dec. care se mai "plange" ca tre' sa mearga la lucru
Nu mai am nici un chef, mai ales ca saptamana asta care-a trecut am fost libera joi si vineri pt. sarbatoarea de Thanksgiving, iti dai seama cu ce "bucurie" ma intorc maine la lucru. Dar, nu-i nimic, ce-a fost mult a trecut, or trece si zilele astea 3 cumva.
Pupici!
Meems 36s+
dordia2000 spune:
Neatza mamici si burtici!!!
Aseara ne-am cantarit si surpriza!!! Am venit acasa cu 3.700 sambata trecuta si ieri seara aveam 3.840 . Stiu ca nu e suficient dar...sper sa se remedieze si sa ia din ce in ce mai mult! Azi vine dr. si il mai intreb una alta.
Am rezolvat partial problema cu nedormitul. Aseara dupa baie a tras vreo 4-5 min dupa care a adormit lemn ca nu a fost chip sa-l trezesc. L-am pus in patut si s-a trezit pe la 12 si a mai supt un pic. Apoi s-a mai trezit pe la 3.30 si a supt pana pe la 4.15 dupa care nu a mai dormit deloc. Lam luat, i-am vorbit...cantat...etc si nimic. Concluzie: s-a invatat in brate. Si acum plange mititelul dar pana la 7.00 nu vede tata ca apoi nu mananca bine!!! Sper sa rezist sa-l las sa planga ca altceva nu stiu ce sa-i fac. Plange 5-10 min si se potoleste si apoi iar plange si tot asa.
Sper sa nu aiba nimic faptul ca il las sa planga. Daca il iau in brate se potoleste si chiar adoarme. Cum il pun in patut incepe show-ul in 5 min.
Daca stiti alte remedii va rog sa imi spuneti!!!
Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000
anda77 spune:
dordia, din ce spui tu cred ca ai dreptate, bebe are 2 probleme: s-a invatat in brate si nu primeste suficient laptic (sau nu stie sa-si ia suficient deodata, avand in vedere ca vrea des la san). E un cer vicios la toata lumea, asta cu alaptatul la cerere. Stiu ca e modern, asa zic americanii ca e mai bine acum si toti s-au luat depa ei, dar eu il pun pe program din prima zi ca am vazut ca iti face creierii varza alaptatul asta la cerere si bebe poate deveni puturos la san, daca stie ca mai primeste si dupa 10 min. de somn si tot asa...
E bine ca te-ai gandit sa nu-i mai dai pana la o anumita ora. Oricum cica nici nu trebuie sa puna gura pe san mai devreme de 2 ore de la ultima masa ca asa se produc colici, ca nu are timp sa-si faca digestia.
Cu tinutul in brate, cred ca are legatura cu suptul la intervale dese cu care s-a obisnuit. Trebuie sa ai curaj sa-l lasi sa planga acum, daca vrei sa-l dezveti. Mai am o prietena cu bebe mare>1 an si cu sot medic si-mi spunea ca plangea copilul desi era mancat si schimbat si ar fi vrut sa se duca la el, dar o oprea sotul...acum zice ca bine a facut, ii multumeste.
http://community.webshots.com/user/anda1977
silvia_d spune:
Dienutza,bine-ai revenit printre noi,sa-ti traiasca fecioru';bineinteles ca esti haioasa si-acum,obosita-varzica!!!!Parca-l si vad pe Luca dormin in cap!!!!
Fetele cu bebici in burtici:subscriu si eu,si bebu meu misca la fel de rar,mai mult serpuieste,si numai o data sau de 2-3 ori pe zi,cand stau pe stanga in pat,si citesc,ei,numai atunci mai baga un sut in burtik,sau ficat,etc,ce gaseste si el pe-acolo,saracu'!
Joy,esti pe receptie???Ieri s-au intensificat durerile alea descrise de tine cu atata maiestrie,la fel,aceleasi senzatii:un scurt-circuit spate-mai ales in zona fundului
,si apoi un cutit in fata--ei,dar ieri seara parc-au fost mai dese!Adica,au tinut toata seara de la 8 pana la 10 si ceva,cand m-am culcat!la tine au mai aparut??
Si inca o-ntrebarica mica:eu nu pot sa mai stau decat pe stanga si numai pe stanga!!pe dreapta ma sufoc in vreo 10 minute,iar pe spate simt ca nu mai am aer instantaneu,si ca mi se umfla gatul de efort!!!
Voi,cum dormiti?
Pupilici ptr.mamici si burtici,Silvia si Stefanel-la termen
dordia2000 spune:
Anda cred ca ai dreptate!!! Stefanelul meu e un puturos i ale suptului, adoarme cu tata in gura desi ar mai trage si imi ia 10-15 min sa-l trezesc. Daca il pun in patut se trezeste. Acum a mancat 80 gr in 3 reprize de pe la 7.30 pana pe la 8.20 si l-am pus sa doarma sa vedem cat doarme!!! Oricum pe la 9-11 vine dr. si abia astept sa il vada.
O sa intru mai tarziu ca acu ma duc sa mai stau si eu in pat un pic!
VA pup!!!
Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000
mara95 spune:
Buna dimineata! V-ati trezit destul de devreme astazi!Eu as mai fi dormit , dar sotul meu nu are cu cine sa-si manance micul dejun , asa ca m-am lipit acum de calculator.
Bebelusa mea sa joaca aproape tot timpul, mai mult de la ora 9 seara incolo, mai ales daca vorbesc sau ascult muzica.Dimineata cand suna ceasul , imediat da din picioruse.Sper sa fie un pic mai linistita cand s-o naste.
Citesc experientele voastre in materie de nascut.Concluzia:Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ!Asa ca stresul ar trebui sa fie mai mic...sau nu...
mara 37+