Mamici de noiembrie - decembrie 2005(72)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

nu ca e cam liniste, e liniste rau pe aici!
joy, macmiror se cheama ovulele. cam scumpe, dar cica fac treaba mai buna decat astea romanesti...si-mi trebuia ceva mai puternic...
dordia, ce straniu...dilatatie 11 si se opresc contractiile...si nu iesea bebe...
lordra, da-i cu ceaiul ala inainte...tocmai vroiam si eu sa beau, dar mi s-au schimbat planurile...

intrebare importanta: in ultimele 2-3 saptamani bebe misca mai mult sau mai putin...mai, nu sariti pe mine ca mai imi si creez probleme pe langa alea reale aparute, dar bebe Nichita e cam puturos de 2 saptamani. ..cam 2, max 3 reprize scurte pe zi...

intrebare nr. 2 off topic: cum mama naibii se deosebeste un film foto facut dar nedevelopat, de unul neinceput? am 2 kodak-uri in mana, mi se pare ca arata la fel, stiu sigur ca unul e "completat" dar nedevelopat, iar unul e virgin. Io pe care-l bag in aparat? Cred ca majoritatea folositi digitale acum, dar asa, din amintiri...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Anda, si la mine s-a puturoshit rau de tot Dara...se misca din an in pashti (adica zilnic, insa nu cu frecventza cu care eram obisnuita). De multe ori ma iau cu treaba si nu mai sunt atenta la ea, iar cand imi aduc aminte intru-n panica fiindca nu mai tzin minte daca a miscat au ba. Mi-am propus chiar sa notez orele la care se misca, macar sa fiu linistita ca e vie.
Si de sughitzat sughitza mult mai rar. Mai mult de o repriza/zi nu mai pup, ba, mai mult, sunt si zile in care uita sa mai sughitza.
So...stai linistita: bebe e mare si nu prea mai are loc de dat din craci, de aia miscarile lui sunt mult mai rare decat inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salutare burtici si mamici !

ne intoarcem si noi acasa 9 pe forumul dc), ca acasica am venit de vineri, insa oboseala acumulata si noutatea evenimentului pur si simplu ne-au epuizat.
deocamdata este primul moment in care am timp pentru mine efectiv; pana acum au fost diverse chestii obositoare, ca pana si desfacutul bagajului de spital mi s-a parut o corvoada. ii multumesc lui tati ca a luat masuri drastice si a suspendat pe perioada nelimitata toate vizitele rubedeniilor, ca zau ca nu mai rezistam; eu, ca luca n-are treaba, doarme si in cap daca il pui (n-am incercat !)

deci sa revin la "obiectul muncii"; povestea nasterii cu detalii o sa o scriu pe indelete cand o sa pot, deci deocamdata vi-l prezint pe Luca : scor Apgar 10 - 3200 g, superb, pielea alba ca mamica, putin perisor brunetel in caput ca taticu, gata tuns si frezat ca doar e baietel; ne-a luat cateva zile sa descoperim la el ceva luat de la mine - seamana leit cu taticul lui din cap pana la varful unghiutelor; mai tarziu am vazut ca are totusi zambetul meu; chiar incepusem sa cred ca am fost doar mama purtatoare.

nasterea este un eveniment pe care nu poti sa-l descrii, ci doar sa-l traiesti; ca e naturala, ca e cezariana, portia de durere si-o ia fiecare, insa rasplata este incomparabil mai mare.

din motive tehnice (tati singur asuprea calculatorului cat am fost noi internati) nu mai pot continua prea mult acum, ca mi-e ca se va pierde mesajul; si nici poze nu pot sa pun, dar promit sa revin in curand; cele care ati nascut deja stiu cum e - oboseala de dupa este asa de mare si esti in continuare atat de solicitata incat uiti sa mananci si sa mergi la toaleta, iar cand suna telefonul iti vine sa-l ineci in rezervorul de la wc, sa tina companie lui mama si lui mama-soacra.

va pupam acum in formatie completa :

dienuta si bebe luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Anda la mine bb a miscat mai des decat inainte dar mai lent, parca era un sarpe care sa misca!!! Misca aproape tot timpul dar foarte incetisor. Ma duceam la toaleta foarte des ca tot misca in zona respectiva!

Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

anda pana vei naste bb se va misca tot mai greu ca ia mereu in greutate, iar spatiul e cam tot acelasi, nu?

Dienutza bine ai venit acasa! Mai, ca mare dreptate ai cu tf, si mie imi venea sa-l smulg din perete!!!
Eu, cat timp eram la reanimare, am primit 7 apeluri, iar eu tremuram de se zgaltaia patul cu mine! Noroc -- ca oprisem soneria!
Si cand te gandesti ca inainte ma simteam vinovata dc nu reuseam sqa sun o prietena care tocmai nascuse.

Felicia mamica Ilincai Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Dienuta, welcome back si sa-ti traiasca bebicul. Abia astept si am si eu parte de oboseala post-natala, ca de odihna pre-natala mi s-a luat pana peste cap.
Ina, uite ca nici nu te-am felicitat pt. nashterea ta ultra-rapida. Asha da travaliu/nashtere. Eu ash vrea macar sa mi se rupa apa acasa, darmite sa am parte si de o asemenea nashtere. Oricum, e hotarat: la bebe 2 n-o sa ma mai menajez fizic ca in aceasta sarcina. Io in afara de gimnastica prenatala si de treburi marunte prin casa gen aspirat/sters praful/gatit n-am mai facut altceva (si asta de prin luna a -7-a, cand am intrat in prenatal) Poate si d-aia m-au apucat 39 de saptamani si n-am nici un semn de nashtere. Offf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Dienutza bine ai revenit!!! Cum te descurci cu durerile de la operatie? Daca le mai ai in max o sapt trec!!!

Lavi02 sau Cristina sau cine ma poate sfatui: mai am o problema survenita azi: De dimineata de cand a mancat ca porcusorul dupa 5 h de somn nu prea se mai satura. Il pun la san, trage cu indarjire vreo 10 min de ii curge pe langa si apoi adoarme bustean. Il trezesc cu greu in alte 10 min, il pun la celalalt san, trage si de acolo si iar adoarme bustean. Il trezesc iar sa scoata aerul si dupa ce scoate, se trezeste si cauta iatr tata si tot asa vreo ora. Il pun adormit in final in patut si la 10 min se trezeste cu gura mare dupa tata!!! Ce sa fac? Sa il las sa planga? Si sa ii respect programul de 3 ore? Ca daca tot ii dau sa suga nu cred ca am timp pentru refacerea laptariei!!! Acum spre exemplu a adormit cu suzeta dupa un pic de plans dar cred ca de obodseala acumulata in cursul zilei si il voi trezi pe la 10 la baita!!! Sper sa nu se trezeasca el pana atunci!

Si inca ceva: Pentru consistenta laptelui voi mancati multa carne? Ca eu mananc la micul dejun branza, ou fiert etc., ciorbita la pranz si mancarica gatita seara iar intre bag banane (1sau2/zi), iaurt, sana, lapte si 3-4 l de lichid (apa, bere fara alchool, ceai). Carne nu prea mananc ca nu ma omor si am inteles ca tb sa mananc si vreau sa stiu daca bag si carne la greu pentru laptic.!

Va multumesc anticipat si va pup dulce!!!

Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

primul mesaj scris cu stanga, ca e fata la sanul drept.

- dienutza... felicitari!! si bravo pt armata facuta de tati cu vizitatorii. asa si trebuie, daca singuri nu inteleg...

- dordia, nu stiu sa-ti raspund. eu sunt carnivora din fire, nu-miplace mancarea fara carne... iar un gratarel de pui e oricand binevenit!

- felicia... vezi de ce sunt bune sms-urile?spune omul pe scurt ce are de zis. dar la spital dupa ce-am nascut am vb in nestire... n-am incarcat decat de 3 ori tf

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Legat de centura, ca se discuta pe pagina anterioara:
Aici, de la spital, mi s-a dat o centura elastica f. buna si o port de atunci. La ine e musculatura abdominala slaba, iar uterul - bineinteles - nu se retrage, cu toata ocitocina pusa in perfuzie imediat dupa nastere! Cred ca fara centura as fi avut si acum uterul ca in ziua nasterii micutzei. In schimb, cu centura, chiar daca nu e in ritmul normal, totusi s-a mai retras un pic. Si cam la 2-3 zile o prindem mai strins. Cind o desfac, am senzatia ca mi se revarsa toate viscerele pe jos, si ma doare extrem de tare.
Zilele astea asteptam pachet din Ro si sper sa am si Ergometul acolo, sa-l iau, sa ajut putin uterul asta al meu lenes!
De gimnastica nu se pune problema, in primul rind nu sint decit 3 saptamini de la operatie, in al doilea rind nu sint genul sportiv, si daca as incerca si asta, as trece iar pe medicatia antiaritmica. Si asa, uneori, la dus, iar am aritmie, ofofof!

Deci, fiecare face cum vrea, pina la urma, dar pe mine chiar ma ajuta centura.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

buna fetelor
multumesc pt sfaturi,maine merg la medic
LORDRA stai linistita ca eu am trecut de 40 cu 3 zile si nimic,bebelina nu vrea sui gata
fetelor maine merg la elias pentru a 2 oara cu bagajul,si sper ca maine sa nu ma mai trimita acasa nu as mai suporta,imi este frica dar sper sa fie ok
va tin la curent si sper ca maine seara sotul meu sa va spuna sa ne treceti si pe noi pe lista cu mamici
va pup pe toate

Mergi la inceput