Mamici de noiembrie - decembrie 2005(72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata fetelor!Ca de obicei eu intru la ore nepotrivite!Dupa ce inchid eu calc. se incing discutiile!

Iata ca dupa controlul de miercuri cand mi s-a spus ca este colul sters si pot naste oricand, sunt inca acasa!!
Am dureri de burta, cutite, dorm cand prost cand bine, am bagajul pregatit si in timp ce asteptam fericitul eveniment ne distram cum putem:ieri am fost la targul de carte vreo 3 ore si apoi in vreo doua baruri.Stiti ce buna e berea la beraria germana!Propun o intalnire in vara acolo!!ca sa putem bea bine

Leea, niste analize chiar trebuie sa iti faci.Eu sunt la dr. Constantinescu la municipal si mi-a facut cultura din col acu 2 sapt. mi-a iesit candida dar nu mi-a dat ovule ca am colul sters ci doar spalaturi cu ceai de musetel!

In rest, durerile sunt, disconfort exista si cu toatele avem zile mai bune si mai rele!

Fetele, lamuriti-ma si pe mine , nu fiti:TREBUIE ASTERNUTURI DE ACASA SAU NU la spital?

ANDA, dupa cum vezi cu DPN-ul asta e ceva aleatoriu!Eu trebuia sa nasc sapt. asta si nimic, dupa spusele dr., iar dupa UM trebuie sa nasc pe 10 dec.

Ilenutza, inca , 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ilenutza, eu una am nascut la Filantropia - acolo am stat in rezerva, de 3 paturi. Nu a fost vorba de asa ceva. Asternuturile erau foarte curate, impecabile, chiar. Este adevarat ca unul dintre avantajele rezervei era chiar asta, faptul ca aveai alt tip de pat si de saltea si cearsafuri impecabile. Este adevarat ca nu mi le-au scimbat cit am stat acolo - 2 zile, dar nici nu am cerut io lucrul asta. Cred ca se rezolva fara problema cu max. 50.000, dar nu a fost cazul.

Poze cu mami si BB
Varsta Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ilenutza, n-am auzit pe nimeni sa se duca cu asternuturile la spital. Nu cred ca ti-ar interzice (pe motiv ca nu sunt fierte de ei), daca vrei tu sa te simti mai bine in asternuturile tale de acasa, poti sa ti le iei. Chestia este ca se poate sa le patezi bine, in ciuda pansamentelor sau a vatei...deci e decizia ta...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

NOKI, merci de idee, uitasem cate se pot face cu o suma mica de bani!

Mergi la inceput

Da, nu stiam practica din Buc.Eu sunt din Cta si acolo daca nu ti-ai luat asternuturi de acasa risti sa te imbolnavesti!Merci de sfaturi!Vroiam sa fiu sigura!

Azi mergem la gradina botanica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ANDA bine ca ai inceput tratamentul....da zi-mi te rog ce ovule iei tu? Adica si degeaba ca eu nu pot lua din motiv ca pur si simplu nu stiu in ce stadiu este colul meu...si asta pana marti cand ma duc la dr. Ca de al meu a considerat ca daca m-a vazut la 36 saptamani numai este nevoie decat la 39s3z....

joy + bocanila 39 FIX
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna ziua mamici si burtici!!!

Anda si fi tare si nu te mai gandi la lucruri neplacute ca ai sa vezi ca o sa fie bine!!!

Anca Loredana felicitari si bine ai revenit!!!

Dienutza te asteptam sa ne spui cum e cu BB Luca acasa!!!

Lavi02 merci inca o data pentru sfaturi. Se pare ca functioneaza ca azinoapte BB a dormit dupa baita de la 23.00 pana pe la 4.30 si apoi de la 7.00 pana la 10.00 si este superfomist dar doarme dupa ce se satura. Nu l-am mai cantarit de joi asa ca nu stiu cat a luat dar maine vine dr. pediatru cu cantarul lui si il va cantari! Sper sa ia cat trebuie si sa nu mai avem probleme!!

Acum hai sa va spun cum am nascut!!! Duminica spre luni acum 2 sapt. vorbeam cu Doru sa ma continue la operatiunea "defrisarea" inceputa sambata de cosmeticiana. El ca hai sa terminam, eu nu, ca lasa ca eu nu nasc inainte de 25 nov si sa fie cat mai recent. Luni la ora 4.00 au inceput niste dureri surde ca de ciclu dar care se prelungeau in spate ca niste dureri de rinichi. M-am gandit ca mai avusesem din astea asa ca e ok. Dar cand am vazut ca ma iau la 10 min zic:"ups" oare sa nasc??? Doru a plecat la servici linistit ca eu i-am zis ca nu sunt dureri de nastere iar eu am plecat la controlul de la ora 8.00. Am ajuns la spital fara bagaj, doar cu dosarul cu acte si pe la 8.30 ma ia d-na.dr sa vada cum mai stam. Cand ma sui pe masa, Stop Dilatatie 3 pregatim nasterea!!! Eu m-am panicat oarecum ca nu aveam bagajul la mine, nu eram epilata complet, Lama era in bagaj si aia de la spital nu vroiau sa ma astepte!!! L-am sunat pe Doru si pe Mama sa mearga la mine acasa si sa imi aduca bagajul ca m-au oprit la spital si nu ma lasa sa ma duc dupa bagaj. M-au internat, m-au ras ei cu ustensilele lor ca nu am avut timp sa ma opun si m-au imbracat cu hainele lor care stateau f.sexy pe mine la 105 kg si m-au dus in sala de pretravaliu. M-au lasat singura cu durerile surde ca la ciclu. Pe la 10 dupa ce am anuntat toata lumea vine o asist si imi pune o perfuzie, si incepe asteptarea. Pe la 12 eram dilatata cam 6 si au mai asteptat iar pe la 13.00 m-au dus in sala de nasteri ca aveam dilatatie 8 si au inceput sa imi faca niste teste nonstres la bb si pe mine m-au pus sa stau pe un pat si sa incerc sa ma screm. Eu le-am zis ca imi vine sa fac kk dar ele cica nu ma lasa sa ma duc la toaleta asa ca la faza cu scremutul le-am spus ca ma screm doar la toaleta. Mi-au adus o galeata si m-au asezat pe ea si m-am scremut!!! Ma dureau toate cele in asa hal incat cand ma scremeam parca scoteam durerea si imi era mai bine. A venit o moasa batrana si m-a verificat si a zis ca contractiile sunt neregulate si sa mai stam un pic. Pe la 14.30 m-au urcat pe masa sa inceapa distractia. Dilatatie 11, dureri ca la balamuc, conrtracti...cam scurte...cam rare....cam masol momentul. Eu nu simteam nici o contractie, nu mai aveam nici o senzatie de kk, si ele imi spuneau sa imping. Impingeam cat puteam, ma ajutau si ele dar nu simteam nici contractii, nici unde tb sa imping si impingeam undeva in gat, in cap de mi-au plesnit vasele de sange la ochi. Dupa prima runde de impinsaturi s-au suit moasele pe mine cam toate din spital si a mai venit si o matahala de dr sa incerce si el. Runda a doua am zis ca gata ce eu sunt proasta? Am impins pana mi-au plesnit la ochi, si m-am invineti la gura si m-am sufocat timp in care am prins-o de mana pe o asistenta si am invinetit-o ca sa o dau jos de pe mine. In urmatoarele minute am auzit :"Gata hai in sala ca nu poate! Pregatiti sala "si atunci m-am usurat oarecum si m-au dus in sala si m-au operat! M-am trezit la 18.00 si mi s-a spus ca am baiat de 3.700, 53 cm si ca e bine. Ce a urmat dupa a fost floare la ureche ca m-au spalat, m-au aranjat iar eu m-am refacut superbine!!! S-au mirat chiar si asistentele ce bine ma miscam pe masa la toaleta dupa cata taietura o aveam si complicatiile survenite!!! Asa am ajuns eu la cezariana!!!
Practic am trecut prin amandoua sa nu mor proasta!!!
BB a avut Apgar 6 si 8 la 5 min si a tb reanimat, si pus la oxigen pentru ca s-a varsat meconiu in lichid si s-a chinuit si el micutul un pic. Dar dupa tratamentul cu antibiotic am plecat din spital ok amandoi!!! Si sper sa luam in greutate ca sa fim chiar ok din toate punctele de vedere.!!!

Cam asta a fost, a trecut si vreau sa spun ca Spitalul Caritas a fost super ok. Nu ma asteptam!!

Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Joy, io n-am nici o durere, ci doar contractii d-alea nedureroase de care am avut parte toata sarcina. Observ ca de la ceaiul de zmeur s-au intensificat, insa tot nedureroase au ramas. Io nu cred ca o sa am parte de o nashtere neprovocata la cum se misca lucrurile....doar sa am parte de o surpriza nesperata si sa ma apuce nashterea din senin. Biiiiine-ar fi sa am eu bafta asta. Tinand insa cont ca saptamana trecuta aveam colul sigilat bine-mersi, chiar ar trebui sa se intample ceva extraordinar: nu am ce galetzi sa car, ca n-am nevoie de asha ceva (curatzenia intr-o garsoniera mochetata se termina in max. juma' de ora, cu tot cu spalat de geamuri), iar urcatul celor 9 scari pe jos, vad ca nu au nici un efect asupra mea(poate ar fi trebuit sa fac mai demult chestia asta, nu acu', in ultimul ceas) Sunt ca o floare: parca nici n-ash fi in ultima saptamana de sarcina. SHIT!
Asha ca io nu cred ca anuntz vreun bebe saptamana viitoare - cealalta e posibil, fiindca voi fi nevoita sa iau masuri: nu pot sa-mi las micutza sa huzureasca pana cand are ea chef, ca dup-aia o scot prea botzita si creponata si nu vreau asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Dordia, impresionanta poveste!!!
Si are multe puncte in comun cu a mea, doar ca eu m-am razgandit si am nascut normal pe masa de cezariana!
Eu deja am inceput sa ma amuz de chestiile prin care am trec si inca mai trec, incep si eu sa gandesc precum barbatii -dc nu am suferi, ce am mai povesti dupa acea!!!

Felicia mamica Ilincai Teodora

Mergi la inceput

Nici eu nu mai satur sa citesc povestile voastre de nastere!
Am tras o singura concluzie:nu poti face nici un scenariu, nimic nu e asa cum ti-ai imaginat sau ai crezut ca o sa fie!Ce chestie, dom;le!Ne facem atatea ganduri si in final iese ...cum iese!

Cam liniste in seara asta!Sau iar am intrat eu la o ora nepotrivita!

Ilenutza, 37 +

Mergi la inceput