Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-82
Raspunsuri - Pagina 15
kateryna spune:
Fetelor eu raportez
ziua 2

Sincer cred ca mai am putin si o iau razna. Poate reusiti voi sa ma faceti sa pricep. Cum e posibil sa fac cateva teste, sa iasa toate pozitive si sa imi vina CM? e deja a doua luna cand se intampla. 

Ieri dimi am facut un test care a iesit pozitiv si in timp ce asteptam sa se trezeasca sotul sa ii dau vestea buna...au aparut urataniile alea de rusi.Are cineva idee care e problema???

Nunta noastra
Cununie civila
Amely spune:
Asa e, Danotino, si eu am facut pregnyl, s-ar putea sa fie si de la asta picaturile de sange...oricum nu sunt sigura, ca nu am experienta cu pregnylul, e prima luna cand l-am facut.
Poate confirmati voi, fetelor care ati mai facut injectii cu pregnyl, la voi a venit CM-ul mai devreme?
Barbye, au dreptate fetele cu HSG si dr. T, nici la mine nu s-a uitat macar pe film... si da, eu cred ca asa o sa fac, o sa trec la laparo pana la urma, ca deja creierii mei au luat-o razna: analize bune amandoi, HSG bun, inauntru sunt intreaga (cred!
), ovulatie ca la carte si totusi nu se intampla nimic!!
parca traiesc un cosmar in fiecare luna si pe cuvantul meu ca am inceput sa obosesc...fac laparo si pe urma ce-o da D-zeu... La urma urmei nu toti oamenii fac copii, cum ne-o fi si scris...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
catty spune:
Buna seara fetelor,
Da vad ca v-ati distrat nu gluma.
Raportez: ziua 2 Cm, dupa ce mi-a venit ieri in ziua 24. Nu am mai patit asa ceva pana acum, sa ajung la cm de 24 de zile. Ata ete, poate ca este de la ovulele alea, dar cine stie?
AMELY, sa inteleg ca luna asta numaram impreuna?
KATERYNA, am patit si eu asa ceva anul asta. Mie mi s-a explicat ca poate in ziua in care am facut testul chiar era sarcina, dar nu a reusit sa se prinda cum trebuie, asa ca au eliminat-o uratii. Nici eu nu stiu ce sa mai cred. Oricum eu una nu mai am de gand sa fac alte teste decat de sanga, cel putin alea sunt mai sigure decat cele din urina. Imi pare tare rau ca nu a fost sa fie. Stiu cum este si cat de mult suferi.
GALINARODICA, sa dea Bunul Dumnezeu sa il iei marti acasa pe Serbanica si totul sa se rezolve cat mai repede.
Sa aveti o seara cat mai reusita.
Va 

si mai vorbim maine.
catalina
Carmen.cita spune:
Amely,
iti inteleg supararea... si eu sunt intr-o situatie fara iesire... dupa ce reusisem cat de cat sa ma echilibrez in vara, acum sunt la capatul puterilor. Numai ca eu nu am de gand sa fac laparoscopie, vreau sa fac fiv.
Kateryna, daca ti-as spune cate teste pozitive am avut eu si le-am aruncat pe toate la gunoi
... eu sunt in razboi cu testele de sarcina, si am hotarat sa fac testul de sange dar numai dupa o zi macar de intarziere.
catty spune:
AMELY, Va-m promis si o sa ma tin de cuvant. Daca la mine da rezultate va dau tratamentul pe care trebuie sa il incep de ieri. Dar cum uratii au venit seara si cum de abia maine iau salariul cel putin asa sper, o sa incep din a treia zi. Oricum medicul mi-a spus ca pot sa il fac cand vreau, dar cel mai bine ar fi cand vin uratii. Sa stii ca mi-e dor de tine. Nu stiu daca ti-am spus dar mi-a facut fffffffff bine sa vorbesc atunci cu tine. Ai reusit sa ma linistesti. Numai tu si M OANA ati reusit pana acum sa ma aduceti pe drumul cel bun si sa imi redati optimismul. Nu te da batuta, o sa vezi ca totul se va rezolva. Uneori este mai greu sa iti atingi visul, dar nu imposibil. Te pup. Sa ai grija de tine. DPoti sa ma suni oricand daca simti nevoia sa stam de vorba.
catalina
simonette spune:
Seara buna! Eu m-am intors acum de la tzara si sunt tare obosita! Cu toate astea am citit ce ati scris!
Iube,,,,,Felicitari, sa fie intr-un ceas bun!~ Eu una sunt sigura ca e sarcina, sa-ti fie usoara, -so duci pana la termen fara pb si sa ai un bb sanatos si zglobiu!!!

Oare ce-or mai face fetele ci IAS? Alexia?Unde ai disparut draga mea??? MOana???
Fetelor, va 

si va doresc tot binele din lume!
Astazi nu mai scriu, ca nu mai pot!!!!!!!!!!!!
danotino spune:
amely mie nu mi-a venit mai devreme, mi-a venit fix la 28 zile, dar durerile si picaturile alea, m-au pus pe ganduri. eram asa de sigura ca e sarcina...pt ca asa picaturi am mai avut in februarie cand am ramas si sarcina s-a oprit din evolutie.
va tin pumnii tuturor.
iube sigur iese luna asta!
asta e, poate iese luna asta.
danotino
diciu spune:
MOana...bine ai venit de la Lepsa....si eu am fost in urma cu 1 luna...e tare frumos acolo..la cascada..
iti tin pumnii saptamana viitoare!
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
bety spune:
Liana - daca tot ai reaparut, deschide un nou capitol...ca tocmai am facut o descoperire senzationala!
Oana - cu respect...bine ne-ai vizitat!
pe toate!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi