Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-82
Raspunsuri - Pagina 14
bety spune:
si ![]()
Pe seara! Duminica placuta!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
iube2001 spune:
vA multzumesc fetelor!
Amely nu e prima sarcina am mai avut una molara partiala pierduta la 11 saptamani ... asta in iunie si interdictie 1 an pt sarcina dar mi s-a parut fffff mult de asteptat asa ca ...un pic mi-e teama de reactia medicului cand va afla....
In legatura cu analizele la laboratorul care dozeaza B-hcg-ul si am mers pentru monitorizare pana acuma) numa joi da rezultatele asa ca ii tot una daca ma duc luni sau miercuri!
fetele!
diana
diciu spune:
Liana 30...pai m-am cam plictisit pe la Bistrita...ca deh is la socrii...nu mai is eu chitara nr 1..![]()
Galinarodica...da...e frumos la Bistrita...eu am locuit 2 ani aici....insa de data asta n-am iesit din casa...ca stam numai 2 zile si e si f frig....
nu stiu de cofetaria cu inghetata buna...
Iube....super...2 liniutze...sa fie bebe iti doresc!!!!
Amely
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
felicia_ spune:
IUBE, FELICITARI!
Ma bucur mult pentru tine! In sfarsit, mai aflam si vesti bune! Mie mi-au venit uratii in ziua 23 a cm...![]()
![]()
![]()
![]()
Pupici tuturor!

galinarodica spune:
Diciule cofetaria era pe stada cu cimitirul evreiesc aproape pe vis a vis, undeva la demisol si de chema inghetata punci.
N-am mai mancat niciodata nici pana atunci nici de atunic asa inghetata faina.
diciu spune:
galinarodica..habar n-am unde e...
succes marti cu serbanica al tau!!!
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
barbye spune:
Amely e ![]()
ca in fiecare luna
nu ne da pace.....Dar ce o vrea Dumnezeu, m-ar bate gandul de cateva saptamanii de un HSG, dar mie frica sa nu aibe vreo reactie adversa, am mai facut-o acum vreo 4 ani si am lesinat de durere.....si parca era si proasta Dr. respectiva.....ca a spus ca am scoasa o trompa...si am ramas masca si i-am spus ca nu am scos nimic ca daca e ceva e de la mama natura, dar nu am avut cu cine discuta, nu era plictisita de povestii....dar nu stiu la ce medic sa ma duc sa-mi dea rezultatul pe film, ca asa i-as arata Dr.T.....Tu ai facut HSG, daca da cu cine?
S-au vreo fata de pe aici si i-a dat rezultatul asa cum vreau eu...?
Luna asta din ziua 14 am niste dureri de sani de nu mai pot, nu pot nici sa dorm pe burta, ma dor amandoua doar de ma ating.....si pana imi vine CM pe 4 dec. mai este cale lunga....
iubi; Felicitari! pentru liniuta pala......urmeaza aia definitiva...
M Oana spune:
Ieri am tras o fuga pana la Lepsa, mai sus de Focsani, iar azi cre' ca trag o fuga pana la Sinaia-Predeal, iar de luni revin cu forte proaspete.
Am deja o saptamana de la inseminare si nu simt nimic special, important este momentan ca am terminat tratamentul pentru candida.
Sunt deja in febra planurilor pentru sarbatori, asa ca in privinta bebicului o las mai moale pana in ianuarie. Cum vrea Dumnezeu, asa sa fie, eu nu mai insist..........
Ma bucur sa vad ca va distrati, am citit tot
, dar de dat cu parerea nu ma puneti pana luni........
Cu respect.......
Barby tu vrei sa-i arati lu' dr Tutunaru HSG-ul??? Pai numai daca te vede cu el in mana si te refuza. E total impotriva acestei proceduri. Eu aveam o poza impecabila, pe care i-am pus-o sub ochi si nici nu a vrut sa priveasca inspre ea. Nu-ti pot recomanda doctora care mi-a facut mie HSG, deoarece fiind insarcinata, nu mai face asemenea proceduri. Dar Moisa sau Marinescu sau orice alt doctor de la Giulesti iti va face si interpreta HSG-ul fara probleme.
danotino spune:
buna fetelor,
iube, felicitari, sigur e cu ochisori!
barby, sa stii ca m oana are dreptate...si eu am fost cu HSG-ul la dr T, si nici n-a vrut sa se uite si nici sa auda nimic din ce-i spuneam.
imi pare rau ca n-am stiut mai devreme ca nu ma mai duceam cu filmele la el. prima data am crezut ca a omis, iar a doua oara am inteles...din moment ce el considera ca aceasta analiza este primitiva si neconcludenta, chiar daca ti-ar arata filmul ca trompele sunt permeabile, poate ca nu sunt functionale (doamne fereste!!).asa ca fii optimista si ai incredere. daca mie mi le-a citit cineva, la ce mi-a folosit? analiza spune ca trompa stanga e infundata, eu am incercat sa-i spun ca degeaba incercam (ovulam cu stangul), dar el nimic...asta e, am incredere si sunt optimista.
iar despre picaturile alea ce sa mai zic. si mie mi s-a intamplat luna trecuta.m-a picurat cam cu 7 zile inainte sa-mi vina, doua zile la rand, dureri timp de 2 saptamani ( cam din a 14 -a zi pana in ziua 28), CM fix la 28 de zile. eu cred ca a fost de la pregnyl.oricum am considerat ca mi-a venit in a 28-a zi. voi ce parere aveti?
va pup, we placut, ce a mai ramas din el!!
danotino