Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-82
Raspunsuri - Pagina 13
galinarodica spune:
mama facurati petrecerea vinerea ca tiganii si in weekend va aduserati aminte de consorti....brava fetelor. Da lasa ca poate se lasa cu bebei
iube2001 spune:
OLa!
Nu am reusit sa intru de ceva vreme din cauza netului

apoi din cauza
asa ca acum ma bag sa va pusilesc

pe toate si mai ales pe Olteanca pt ca..... eu ziua 28 la cm de 25 si 2 liniutze din care una mai palida![]()
![]()
![]()
!!!!!!!!
Amelynu ai sa ne zici nika?

toate fetele fara deosebire!!!!!!!1
diana
Amely spune:
Nu s-a lasat Rodi... pe mine fetelor nu m-a ajutat Doamne-Doamne nici luna asta... azi dimineata a venit ciclul.
De fapt, cred ca a venit, pt. ca vreau sa va pove ce patesc de 3 luni incoace...ziua 25 sau 26 sangerare rosu aprins, pete maricele, doar de moment, apoi pauza. Nimic timp de 2-3 zile. Apoi ziua 28 vine intai maroniu cum imi vine de obicei, iar ziua 29 sangerare in toata regula, si ma tine 4-5 zile. Iar eu iau ca fiind prima zi - ziua 29...gresesc?
Va dati seama ca prima data am zis ca poa sa fie de la implantare, de-abia pe urma am realizat ca e totusi prea multicel ca sa fie implantare...si uite asa de 3 luni... pana acum s-a nimerit sa facem si sex cu 2-3 zile inainte de CM, si am zis ca poate o fi de la asta sangerarea, dar azi sunt ziua 26 si am patit exact la fel
M-am gandit si la o lipsa de progesteron, dar eu in perioada asta IAU progesteron! stiu ca tincturile si naprasnicul (din care iau 12/zi) contin progesteron...
A, sa nu uit de intepaturile din uter pe care le am de cateva luni incoace - zilnic, uneori ma sperie...
Si dr-ii astia n-au timp sa asculte povesti, trec asa usor peste "fleacuri"...
Am nevoie de niste capete luminate, sa-si dea cu parerea, voi ati mai patit asa ceva? o avea de-a face cu chiuretajul? inainte nu aveam astfel de probleme...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Amely spune:
IUBE!!! inteleg ca esti
? Urrrraaa! maine dim. fa-ti urgent test din sange, Doamne ce veste buna! Felicitari!!!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
iube2001 spune:
Amely io asa sper..... parca mi si frica sa ma bucur prea tare...... vineri trebuia sa-mi vina si azi dimineata testul arata 2 liniute!( a doua mai palida dar mai conturata clar decat cea de ieri dimi)
La sange ma duc doar miercuri si analizele le culeg doar joi...
Oare poate fi fals pozitiv?
TE Pup!
diana
bety spune:
Uite - surpriza!
Iube - asta inseamna ca esti
; si eu zic ca Amely - maine, rapid la testul din sange!
Amely - si eu tot asa patesc/pateam! Isi anunta venirea cu 2-3 zile si apoi, vine invazia. Prima zi, e ziua de invazie, nu cele cu urme...asa mi-a spus dr. mea. Sincer...doar dupa laparo a venit brusc, fara atentionari, in rest, de ani de zile, numai asa vine, neavand influenta lunile in care am luat progesteron! Culmea e ca si daca prestam inainte cu 2-3 zile de venirea cm, asa pateam!
Eu nu am intrebat care-i cauza, ca mi-am zis ca asa-i setat organismul meu!
Hai ca-s curioasa la explicatii!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Anca Wish spune:
Iube, daca nu ai facut Femina, care da cele mai mari erori, io zic ca e de bine.
Felicitari!
anca...SIGUR intr-o zi

Amely spune:
Offf, Betica, m-ai mai linistit, ca nu sunt singura care patesc asa... auzi da si la tine "atentionarea spontana" era tot rosu aprins?
Iube, iou n-as mai avea rabdare pana miercuri, mi-as face testul din sange maine dim. la prima ora, ca sa-mi pot lua masurile de sustinere (preventiva) a sarcinii...la tine e prima sarcina?
Pozici cu noi
bety spune:
Uneori da, chiar si roz, dar in majoritatea cazurilor, urme fine...asa ca niste "firisoare"...nu am alta inspiratie in a descrie!
Brrrrr, ce am ajuns sa descriem!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Amely spune:
Chiar ca ne-alergam de la un subect la altu'!![]()
Pai descriem Bettyco, ce naibii sa facem, ca n-avem incotro, daca dr-ii astia nu ne baga in seama, ne lamurim singure, fara ei...
Pozici cu noi