Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-82
Raspunsuri - Pagina 10
Amely spune:
...si tuturor vise placute!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Liana30 spune:
io il stiuuuuuuuu..ia uitelllll

moamaaaaaaaaaa cred ca ne'o furam rau da' tot
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
" Ce-i trece prin cap unei muste, cand se izbeste de geam?"
io vazui muica pt ca's desteapta rau..sunt tare a drak-ului

gat hai la nani..pa pupacesc pe toate 

si sa ne iertatzi pe noi diliile
ca am sarit "calu"![]()
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
simonette spune:
Iubitele mele, eu astazi plec la tzara...mai intra fata luni! O sa-mi fie tare dor de voi! Sa aveti un WE minunat!

Avalon spune:
quote:
Originally posted by felicia_
Buna, fetelor!
Sa nu va suparati ca nu intru mai des, dar asa-s eu, mai timida...
Dar ma relaxez citindu-va! Si mai scriu si eu... cand am intrebari...Acum chiar am una importanta:eu as fi in ziua a 23-a a CM, a 11-a de la IA, si dupa masa am avut senzatia ca se pregatesc sa vina rusiiIntr-adevar, sunt cateva picfaturi maronii... si cam atat deocamdata... nu stiu ce sa cred... or fi deja rushii?!!
E adevarat ca eu am CM neregulat, dar niciodeta nu mi-a venit inainte de 25 zile... Va rog sa va dati cu parerea, ca nu pot dormi la noapte!!!!!
Simonette si "olteanca", suntetzi super haioase!
Bugnar, unsi o
si din partea mea!
Felicia, sunt 2 variante: in ziua 11 pot fi picaturile de implantare, caci atunci se implanteaza embrionul in uter... cea dea- 2-a varianta e ca-ti vin rusii mai devreme, dar mi se pare totusi cam scurtuta faza luteala (desi peste 10 zile cica este normal). Bafta sa fie prima varianta! Un test?
Liana30 spune:
'neatza
simonoooooooooooo
da de dimineatza te trezisi fatooooooooo
...distractie placuta la tara..moaaamaaaaaaaaaaaa ce dor o sa-mi fie de tine...pana luni zici?///moamaaaaaaa...
Amely doarme inca..pai dehhhh daca am fugarit-o aseara![]()
moaaaaaamaaaaaaa Avalon
..mai venisi si tu ca tare imi fusa dor da tine...nu ne spui nika??????..ai facut-o??
ne mai tii mult pa jar???????
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"