Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-82
Raspunsuri - Pagina 11
felicia_ spune:
Avalon, merci pt raspuns... de test nu mai e nevoie, ca mi-a venit azi

, destul de abundent, si cu cheaguri, spre deosebire de alte dati...Pupici!

Amely spune:
Na ca ma trezii olteanco, moaaama ce mai dormii, parca am taiat lemne aseara!![]()
Felicia, cred ca mesajul tau a fost moderat, d-aia nu-l vazuram pana acu... Cu picaturile alea nu's ce sa zic, dupa cum zici tu ca vin rusii de obicei, poa' sa fie de la o implantare, cu dr. ai vorbit? Pe de alta parte ar putea fi si o lipsa de progesteron... Dar eu sper sa fie bebe... Hai ca-ti tin pumnii, tine-ne la curent!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
diciu spune:
salutare frumoaselor...
eu sunt acum ala Bistrita....la socrii mei in vizita...drumu a fost greu dar mi-a placut sa vaz atata zapada...
m-am mirat insa sa vad "Endometrul" pe a doua pagina...
...pe unde ati disparut?
despre mine nimic nou...decat ca am terminat tratamentul cu antibiotice pentru chlamidya si acuma dau tare cu mastodynon...
si vreau sa va pun o intrebare:
mi s-a zis ca dupa tratamentul pentru chlamidya sa imi repet analizele la 2 saptamani...amandoi...si in timpul tratamentului sa nu avem contact sexual...si intrebarea mea este...ar fi bine sa ne abtinem
pana cand aflam ca am scapat de chlamidya?...adica inca 2 saptamani cel putin?...
stiu ca o reinfectare e si mai pacatoasa....
noi folosim si prezervativul....dar...
deja este interesant si haios ca din momentul in care ne-am propus bebe...facem nebunii mult mai rar...
..din cauza atator tratamente
va pupic cu drag pe toate...

si astept vesti de la voi...
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Amely spune:
Diciule, io cum sunt mai paranoica, cred ca m-as abtine 2 sapt. pana as afla ca e totul bine...dar repet, asa as face eu... pe de alta parte atat timp cat folositi prezervativ cred ca e OK, cu mare grija insa sa nu se rupa, eventual puneti 2 (daca suporta el
)
Distractie placuta la Bistrita si la zapada!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
diciu spune:
Amely...merci iubita....asa m-am gandit si eu....ce sper este sa fi scapat de ea....ca eu nu mai suport alte antibiotice si o pauza asa lunga...
merci de urari 
....din pacate zapada s-a cam dus....da nu si frigu...
te pup...o floricica pentru tine
si ganduri bune tuturor..

anda
Amely spune:
Da ma Diciule, tu chiar ca ai fost cam bolnavioara in ultima vreme, da' las' ca de-acum s-a spart ghinionul, vine vremea ta sa vezi tu!
si sanatate maxima!
Pozici cu noi
diciu spune:
asa sa fie!...cum zici tu...
si tie iti doresc sa ai parte numai de impliniri si cadouri frumoase de sarbatori....
anda
Liana30 spune:
Amely
diciule si pe tine mama.
.abtinete..ca n'o fi foc

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
barbye spune:
Ameli iubito ce mai faci? Mai stii ceva de Irina?Si apropo sticluta de la ea mai o am in frigider.....daca vrei ti-o inprumut.....