Mamici aspirante din nou (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

[b]Eliza felicitari!

Eu sunt putin suparata ca azi dimineata m-am suparat foarte tare pe Razvan si s-a speriat tare ca am urlat la el.Sunt o mama denaturata!Nu stiu sa-mi infranez nervii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Multumesc fetelor
Asi, stai linistita ca se mai intampla...asta e...practica ne doboara uneori...asta nu inseamna catusi de putin ca ai fi o mama denaturata...Doamne Fereste...sa nu mai gandesti asa ceva...esti o mama perfecta pentru puiul tau si el stie asta, dar se mai intampla sa ne mai iesim si din pepeni cateodata...fruntea sus...

Eliza si Mara (24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Geliza ce Mos darnic anul asta! Felicitari multe, multe, multe si sa ai o sarcina usoara!
Ma bucur si eu alaturi de tine....pupici!

florypop, ce creste samburica...pupici pe manuta mica care te-a salutat!

Asi, ufff...tuturor ni se mai intampla sa avem astefel de iesiri desi apoi regretam dar asta nu inseamna ca suntem parinti denaturati. Ii iubim f mult pe prichindei dar uneori ne incearca rabdarea cum stiu ei mai bine. Eu imi propun mereu sa nu ma mai enervez pe ea dar uneori mai uit de lucrul asta...
Pupa-l sa-i treaca si apoi sa-i spui ca nu ai vrut sa tipi la el si ca-l iubesti.

Va pup!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

FELICITARI Eliza!!! Ma bucur din suflet pentru tine! Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara si frumoasa, iar dupa noua luni un bebe sanatos!

Mami Irinel adevarul este ca n-am inceput nici un tratament deocamdata. Astept sa vad ce aflu azi la doctor: daca e grav dau drumu la antibiotic de care mi-o zice, daca nu mai stau o saptamana sa vaz de vine cu a doua liniuta sau nu. Insa luna asta n-am mai tinut cont de perioada fertila si sunt foarte mici sanse sa fie bebe pe acolo. Ce ma ingrijoreaza este faptul ca de la o vreme aud tot mai multe femei care au probleme de genul asta (infectii urinare adica) si orice tratament ar face, reapar dupa ceva vreme. O fi nevoie si de o ridicare a imunitatii, cum zicea generalistul...o sa fac si asta. Saru'mana mult ca te-ai gandit la mine!

Asi felicitari pentru aparitie! Din cat am reusit eu sa te cunosc pana acum stiu sigur ca meritai sa povestesti si altora despre voi. Chiar o sa caut si eu revista zilele astea. A, ca veni vorba de tipat la copil: fie-mea e de soiul ei tare cuminte, dar isi mai da si ea in petec si nimereste exact momentele in care si eu sunt tensionata din diverse motive. Si fac la fel: tip la inceput, apoi nu-i mai vorbesc o vreme (asta o exaspereaza) si apoi numai ce o vad cum vine la mine si isi cere iertare. Copilul cam trebuie sa stie si de bine si de rau, asa ca nu cred o iota din ce ziceai ca esti mama denaturata. Io votez Asi pentru cea mai buna mama!

Flory sa dea Dumnezeu ca bebe sa fie sanatos si sa astepte cumintel in burtica la mami pana cand n-o mai avea loc . Tu te simti bine?

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Felicitari Geliza!!! sarcina usoara si sanatos si frumos!

Eu nu sunt inca mamica, dar sper sa fiu cat mai curand!

Ingeras

Mergi la inceput

Geliza,Roandre,Sim va multumesc pentru sutinere .Aveam mare nevoie ca azi dimineta mi-am pierdut cumpatul.A fost ingrozitor pentru bietul Razvan.Bine ca a uitat!

Sim multumesc pentru cuvintele frumoase.

Sper sa ajunga la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor, am reusit sa ma programez la o noua ecografie azi la 17.30, la un cabinet particular(Marimed). Nu mai pot sta pana vineri. Va rog din suflet sa-mi tineti pumnii.

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Cornelia iti tin pumnii sa fie bine.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mami Cornelia tin pumnii strans-strans sa fie bine! Te rog, da-ne vesti dupa ce te intorci de la eco!

Azi am facut ceva curatenie prin poze si am gasit cateva din plimbarile noastre de asta vara. Am pus vreo cateva la linkul de mai jos.

Poze noi

Pupici

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

Felicitari geliza! Sarcina usoara si bebe sanatos!!!!

Mergi la inceput