Mamici aspirante din nou (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sim sa-ti traiasca Ruxi ca frumoasa mai e!

Cornelia
cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

In primul rand, vin cu vesti foarte bune: TOMMY ESTE SANATOS!!!!! Dupa aceste doua saptamani de cosmar, simt ca pot respira iarasi. Ceea ce are el este o conditie extrem de rara (de aceea pediatra nu era la curent si nici cele care au facut ecografia nu au stiut sa se pronunte). Deci, cum spuneam, este o conditie rara, dar deloc periculoasa si care se va rezolva de la sine. Nu este nevoie de nici un fel de interventie (nici macar o a doua ecografie nu ne-a fost recomandata). Nu pot sa va spun ce piatra mi-a fost luata de pe inima! Imi venea sa dansez in drum spre casa!

In al doilea rand, am citit ceea ce ati mai scris si incerc sa nu uit pe nimeni. Cornelia, iti tin pumnii stransi, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine cu samburica. Sim, Ruxi este o minune! Asi, felicitari pentru articol si nu-ti face probleme in legatura cu iesirea ta, caci cu totii ne pierdem rabdarea uneori. Geliza, FELICITARI! Iti doresc o sarcina frumoasa si un bebe sanatos si cuminte. Mami Irinel, .

Noi am impodobit deja bradul, pentru a-l intampina pe Mos Nicolae asa cum se cuvine. Si asa am fost de fericita caci Tommy a acordat mai multa atentie decat de obicei jucariei primite (un scaunel cu masuta, veioza, ceas, care face tot felul de minuni). De obicei se joaca 2-3 minute, apoi se duce inapoi la jucariile vechi. Acum insa a fost ceva mai interesat de cadou.

tuturor si sa aveti parte de o saptamana usoara in continuare!

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fetelor,va rog ajutati-ma si pe mine-ca voi aveti atat experiente anterioare..cat si prezente..
A avut cineva simptome prevestitoare sarcinii,la 10-14 zile de la conceptie???
Lamuriti-ma si pe mine ca ma ia disperarea...

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor, m-am intors cu vesti bune. Adica doctorita(super draguta) a vazut sacul, bine fixat, ne-aplatizat, si un embrion micut de 3,8 mm care avea activitate cardiaca. Se vedea asa frumos cum palpaia pe ecran. Concluzia aparatului: sarcina 6 sapt si 5 zile in loc de 8 saptamani. Adica o sarcina mai mica probabil din cauza ovulatiei tarzii. Deocamdata este o sarcina normala, fara semne de avort sau alte probleme majore. Trebuie insa observata atent in continuare.
A, mi-a dat un CD asa ca incerc sa pun poze in album. Si nu a fost eco transvaginala ca vineri....
Noapte buna va doresc la toate!

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Cornelia, ce veste buna desi eram sigura ca totul este bine! Iti doresc sa fie totul ok pana la sfarsitul sarcinii si sa nu mai ai nici un fel de probleme!

Zozela, ce simptome ai? In ce zi esti? Iti tin pumnii sa fie bb dc asta iti doresti!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Iulia ma bucur din suflet pentru voi!!! Acum la treaba pentru bebe2.

Eliza ce veste minunata! Si tocmai de ziua sotiorului... La Multi Ani fericiti impreuna si un bebelus sanatos peste 9 luni.

Asi, esti prea exigenta cu tine insati. Tu crezi ca esti singura care isi mai pierde rabdarea cu cel mic??? Si eu incerc sa stau calma si sa nu ma rastesc pe el, da cand o face prea lata, uneori mai ridic tonul sau ii dau peste manuta desi pe urma imi pare rau. Si sa nu te superi ca am zis ca sunteti vedete, m-am referit la faptul ca ati ajuns pe paginile unei reviste. Pupici si lasa ca Razva stie ca il iubesti.

Stefania felicitari pentru dintisor, ce devreme a aparut...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 19+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Buna mamici si viitoare mamici
va multumesc din suflet pentru gandurile bune si sa vi se intoarca inzecit.
Asi, multumesc ca mai trecut pe lista...hai ai vesti?
Cornelia, imi pare bine ca bb este bine.
Sim, Ruxi este o frumoasa...sa va traiasca si sa fie sanatoasa
iulia, imi pare super bine ca Tommy este sanatos.
Zozela, ce simptome ai? eu la vreo 10 zile DPO eram balonata, iar in z11/12 DPO am avut cateva pete maronii, de fapt o scurgere minora...care probabil a fost de la implantare, iar in z15DPO am avut greata toata ziua si asa o senzatie de nod in gat.
Roandre, biscu, irinel si restul va imbratisez si va pup

Eliza si Mara (24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Dragele mele, ce de vesti bune!

Asi, saru'mana mult! Drept sa-ti spun uneori ma intreb si io ca-n bancurile cu blonde: oare eu am facut-o?! Nu fac fitze de modestie, dar mai trec din cand in cand prin fata oglinzii.

Iulia ma bucur din suflet pentru Tommy! Cred ca n-ar fi rau cand ai un pic de timp sa pui un mesaj la "Parintii intreaba..." ca sa afle si alte mamici in cazul in care li se intampla sa treaca prin asta.

Cornelia ma bucur mult ca este totul in ordine. Eu sunt patita cu pareri de "doctori": a trebuit sa ajung la al 4-lea ca sa aflu cu adevarat ca nu era nimic ciudat cu situatia in care ma aflam la un moment dat, pentru ca primii trei (avand cabinete particulare) nu stiau cum sa faca sa ma agate de clienta...si da-i cu tratamente aiurea, nici nu vreau sa-mi amintesc. Atunci am luat eu hotararea sa-mi fac abonament la clinica medicala privata, ca sa nu mai fie interesati de banii mei in primul rand si sa stie bine ca o vorba despre felul in care s-au purtat cu mine pusa acolo unde trebuie conteaza mult (fie in bine, fie in rau). Sa dea Domnul sa mearga totul bine si sa nu mai treci prin emotii de soiul asta!

Eliza multumesc mult! Sa dea Domnul! Esti a 8-a mamica in lista! Ce bine va sta gravidute! Promitem sa va prindem si noi din urma.

Ieri am fost la gineco sa intreb ce ma fac acum cu noua infectie care se pare ca e ceva mai serioasa. Raspunsul mi s-a parut super ok: astept sa vad daca vine bebe (chiar daca prestatiile au fost fara nici un calendar luna asta) si daca nu - incep tratament serios cu o luna pauza de bebe2 ca sa ma pun pe picioare cum trebuie, iar daca vine (Doamne ajuta!) merg cu augmentin linistita vo 3 luni (atunci cand sunt manifestari) si dupa pot introduce si ceva mai tare.

Va pup si va doresc o zi linistita!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Multumesc mamici pentru cuvintele voastre!

Eu azi sunt in ziua 1.Azi noapte cand am fost la Razvan sa-i dau apap am cam vazut roshu.Dar nu e nimic ca intr-un fel ma bucur ca anul viitor avem programate 2 vacante.De ce 2 ?Pentru ca vrem sa recuperam cei 3 ani in care nu am fost nicaieri.
Asa ca mai raman mamica aspiranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Asi aici sunt. Nu ramai tu singurica! Mergem impreuna la analize anul urmator si nu ne lasam pana nu iese cum vrem noi. Ieri chiar mi-am intrebat doctorul daca incepem analize serioase din aprilie, ca io deja nu mai am rabdare si nervi de tocat. Mi-am avertizat si sotul ca nu ma las pana nu ma vad anul urmator : analize, teste, ce-o mai trebui pana aflu de unde e si de ce nu.

Asa ca, bebe2, atentie la mine: mai ai vreme sa te arati pana in aprilie, ca de nu, vin eu dupa tine!

Va pup.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput