Mamici aspirante din nou (8)
Raspunsuri - Pagina 4
geliza spune:
La multi ani si din partea mea tuturor celor ce isi serbeaza azi ziua onomastica
Eliza si Mara (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
cornelia_laura spune:
Urez si eu LA MULTI ANI SI MULTE BUCURII tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua onomastica!
Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
sim spune:
Mda...ce sa zic! Mare pauza am mai luat! Vreau sa va spun ca zilele astea m-au mancat degetele de nu stiam de mine: sa intru, sa nu intru...Huh...gata, am cedat: locul meu e cu voi si cu asta basta. Acusica am venit sa-mi torn o tona de cenusa in cap si sa va rog sa-mi iertati creierii care mi-au luat-o razna pentru o vreme. 
Nici nu mai stiu bine ce se intampla cu mine: cred ca s-a adunat multa dezamagire si drept sa va spun hotarasem sa nu ma mai gandesc la bebe 2, iar de-o fi sa vina, fie bine-venit! Bun, dar vad ca pe mine hotararile ma tin fix de joi pan'de-apoi cum zicea bunica-mea. Asa ca iata-ma-s cu minitle la purtator si cu gand de bebe 2.
Mami Irinel, Tomasa, Asi, Cornelia va pup pe toate si va multumesc din suflet pentru cuvintele de incurajare, desi mai curand mi-ati fi dat o mama de bataie, ca sa-mi revin.
Va pup pe toate si promit sa intru iar in seara asta sa mai spun ce si cum. Acum fug sa cumpar niscaiva cadouri in loc de Mos Nicolae ca zilele astea o sa fie omor prin magazine.
Mami Simona si printesa Ruxi 
asi spune:
Buna dimineata mammici?
Vad ca slabuta miscarea.
Sim bine ai revenit .Da, cred ca da nu-ti reveneai repede luai o
.Ma bucut ca nu ne-ai parasit.
sim spune:
Asi sa stii ca meritam!
Eu sunt in ziua 13 si incercam sa vedem daca il induplecam pe Mos Craciun sa aduca un bebe si pentru noi.
Mari noutati nu prea am. A, dar nu ma pot abtine sa va spun ca la serbarea de Craciun mandra mea va fi Craiasa Zapezii
si va deschide serbarea. Acum suntem in pregatiri de costumatie, ca rolul am auzit ca-l stie, chiar daca nu vrea sa ne spuna nimic (zice ca e secret).
Cornelia au inceput greturile sau esti inca in perioada de pregatire?
Mami Irinel citeam ce ai scris acum ceva vreme...fetita o sa fie?! Minunat! Pai Danut e clar ca trebuie sa-si ia rolul de frate mai mare in serios. Doamne, ce mandru o sa fie! Un
de la noi pentru Danut si unul pentru burtica.
Tomasa multumesc din tot sufletul pentru incurajari!
Tu ce mai faci?
Va pup pe toate!
Mami Simona si printesa Ruxi 
asi spune:
Vai ce frumos si important va fi pentru Ruxi!Eu intotdeauna am vrut sa fiu printesa sau craiasa la serbare si intotdeauna eram Scufita Rosie
.
Niciodata nu-mi placea sa ma duc la serbare din cauza asta.
Poate ca anul asta Moshu vine cu cadoul cel dorit: testul II.Asa ca la munca
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Am intrat si eu sa va salut doar, caci vesti nu avem (nici de la doctor, nici legat de bebe 2). Legat de bebe 2, prestam, prestam si speram... Legat de doctor (analizele lui Tommy) nu cred sa auzim nimic pana saptamana viitoare, deci trebuie sa avem rabdare.
In seara aceasta avem si noi ocazia sa iesim undeva (suntem invitati la receptia organizata de Ambasada Romaniei de la Ottawa, cu ocazia zilei de 1 decembrie). Nu am mai iesit de mult timp in doi, caci nu avem cu cine il lasa pe Tommy. Ma gandesc cu placere la aceasta seara, intre adulti.
Pupici tuturor (mamici si puiuti)!
Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)
geliza spune:
Sim, bine ai revenit printre noi...ce ma bucur ca nu sunt singura...macar pe tine te-a tinut cateva zile, dar pe mine m-a tinut fix 2 zile...cate despre a-mi scoate ideea de bb2 din cap? nici vorba...sunt mai hotarata ca nicicand...simt eu ca acum trebuie...in decembrie nu am cum sa-mi fac analizele, dar am descoperit un cabinet unde ma pot monitoriza, in ploiesti...si o dr super...si daca sapt viitoare am semne de rushi, gata, ma monitorizez si in ian analizele din z3, z 14 si z21...hormonale...si ma pun pe vizite dese la medic...2006 trebuie sa-mi implineasca dorinta asta...ceea ce va urez din suflet tuturor .
Mara mea o sa fie veverita la serbare![]()
Iulia, petrecere frumoasa de 1 decembrie
irinel, felicitari pentru fetita
va pup si va urez un we placut ca la amine azi parca-i sambata ca nici maine nu lucrez![]()
Eliza si Mara (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
asi spune:
Ciao mamaici!
La noi e o vreme de kk.Ploua de azinopte si e urat si frig.
Eu sunt ziua 26 nici un simptom de nici un fel.
Se pare ca toate v-ati retras.Nimeni nu mai vrea sa scrie