Mamici aspirante din nou (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Asi si Conelia asteptam vesti bune de la voi.

Narcisa si Roandre - cand i-am spus medicului de familie ca vreau sa mai fac un bb mi-a recomandat niste analize: toxo, citomegalovirus si dozare de anticorpi ptr rubeole, rujeola, oreion, varicela.

Cum toate rezultatele au fost negative mi-a recomandat vaccinurile ptr ca a considerat ca e un risc sporit sa contactez bolile astea dat fiind ca acum am mai mult de a face cu copii..il duc pe Sebastian la gradinita, la grupuri de joaca si chiar daca el e vaccinat pot lua boala de la vreun alt copil.Si toate aceste boli ale copilariei afecteaza fatul.Asa ca nu vreau sa imi asum un risc inutil mai ales ca am trecut printr-o mare spaima luna asta cand mi-a intarziat ciclul si s-a suprapus cu o varicela atipica.

Andreea si Sebastian - 07.10.2003

Am implinit 2 ani

www.snugglepie.com/ezb/273224.png" target="_blank">Cresc cate un pic in fiecare zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor tocmai am venit de la doctor si bebe a crescut si s-a vazut bine in uter. Sac ovular de 13 mm si embrion de 3 mm. Dar(caci la mine este si un dar intotdeauna...) s-a vazut si uter fibromatos cu un nodul de 2 cm. Doctorul a zis ca nu crede ca va crea probleme sarcinii si sa mai facem o eco peste 2saptamani. Voi aveti idee cum e cu uterul fibromatos?
Nu ma intelegeti gresit, ma bucur mult ca bebe e bine dar sunt si un pic ingrijorata de nodulul asta.
asi, ma bucur ca au iesit bine analizele.
Va multumesc frumos de incurajari.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Asi si Cornelia, ma bucr din suflet pt. vestile bune pe care ni le-ati dat! Bravo, felicitari!!! v-am tinut pumnii stransi sa fie totul bine.
Cornelia, eu din fericire nu m-am confruntat pana acum cu asa ceva, insa stiu doua tipe care au avut fibrom descoperit peste sarcina, colege de serv. amandoua. Si tot amandoua au dus sarcinile la termen, fara absolut nici o problema de sanatate, poate doar cu ceva mai multa odihna si menajamente. Au nascut prin operatie cezariana, la nastere li s-a scos si fibromul, dar asta probabil ca nu este o regula. Asa ca fruntea sus, sunt convinsa ca va fi f. f. bine.
Flory, la multi ani cu intarziere lui Andrei! Peste o luna si ceva petrecem si noi si taiem motul si sunt deja emotionata la gandul ca am baiat mare de-acum.
Irinel, felicitari pt. fetita, eu nu citisem din urma asa ca nu te-am felicitat. Si in primul rand sa fie sanatoasa!!!
Sim, sa mai intri neaparat. Eu cred ca te ajuta...plus ca Tudor al meu iti va purta noroc, eu sunt tare optimista in privinta ta.

Va tin in continuare pumnii stransi la toate!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cornelia eu am un nodul fibromatos pe uter de 12mm acum.Acum 2 ani avea 19mm.Nu trebuie sa iti faci probleme ca e foarte mic si nu influenteaza sarcina.E bine sa-l urmaresti sa nu creasaca foarte tare.
Ce ma bucur ca bebe e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Asi, Cornelia, ma bucur mult pentru vestile bune.

Avem si noi vesti... Vestea buna este ca nu s-a vazut nici o masa la ecografie. Deci, ni s-a luat o piatra de pe inima. Pe de alta parte, este, intr-adevar, un exces de lichid in sanisorul stang, dar nu se stie care este cauza. Poate testul de sange sa ne spuna mai multe. Asteptam deci rezultatul...

Avem poze noi la:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Pupici tuturor (mamici si puiuti)!

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Iulia pana acum e bine.Sper ca testul de sange sa nu indice nimic anormal.
Frumoase poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Asi, Cornelia, ma bucur din suflet ca e totul bine cu copilasii scumpi.
Cornelia, la mamicile de mai-iunie sunt vreo 2-3 care au avut fibrom chiar mare, peste sarcina si l-au eliminat sau au eliminat mare parte din el. Poti vorbi cu Maggy despre asta, ca ei nici nu i-au dat sanse cu bebelul si totusi e ok. Da a vut fibrom mare...
Iulia ce bine ca ai scris, eram ingrijorata, voiam sa te intreb ce face puiul mic. Ma bucur ca pana acum nu sunt semne rele. MA rog pentru voi. Pupici.
Mai Simona, pai tu erai sufletul subiectului asta si tu sa fugi?... hai ca stiu eu ca e doar o pauza si o sa iti revii ca doar trebuie sa vina Tudor...
Fetele pupici la toate si cati mai multi bebici.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 18+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mai mai ce de vesti bune am citit pe ziua de azi!
Ma bucur pt voi toate!

Pupici!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

La multi ani tuturor celor care poarta frumosul nume de andrei sau andreia.Pe aceasta cale spun "La multi ani"nepotelului meu iubit din ro care este un baietel cuminte si dulce.Inca o data ,multa sanatate si fericire tuturor sarbatoritilor cu acest nume.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

LA MULTI ANI ANDREELOR si ANDREILOR! Sa fiti sanatosi si norocosi!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput