Mamici aspirante din nou (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ce fac fetele mele?
In primul rand urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI pentru baietelul lui flory
asi, sa-ti traiasca mamica!
Michial, multumesc ca te-ai gandit la mine si iti doresc sa nu mai stai mult la aspirante.
De stefania nu mai stiti nimic? Ne-a lasat asa? Sper doar sa fie totul bine.
Eu sunt bine dar astept ziua de maine si tare am emotii. Presimt ca ziua de azi va trece cel mai greu...

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

salutare fetelor,
va urez o saptamana usoara si plina de realizari.
La multi ani pentru Andrei, cu intarziere...sa cresti mare si sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai.
Cornelia, asa e, ziua de azi va trece cel mai greu...iti tin pumnii...bafta multa...cu greturile cum stai? au aparut?
Asi, felicitari pentru "barbatelul" Razvan
Sim, hai ca asa am zis si eu ca renunt la forum pentru un timp, dar mi-am dat seama ca in afara de dependenta am invatat f multe despre corpul uman si despre functionarea lui...si parca mi se face dor de fete si nu pot sa stau fara sa stiu ce se mai intampla...asta e...suntem o comunitate...
poate mai treci pe la noi macar din cand in cand.
Pup toate fetele, fara exceptie si
la mine nimic nou, z20

Eliza si Mara (24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata fetelor!

Mie in sfarsit mi-au venit rushii.

Roandre - urmeaza sa imi fac vaccinurile Priorix si Varilrix, cate 2 doze din fiecare.Dupa aceea ar fi bine sa nu raman insarcinata vreo 2-3 luni.

La multi ani ptr Andrei!

Va pupam si o saptamana buna va doresc!

Andreea si Sebastian - 07.10.2003

Am implinit 2 ani

www.snugglepie.com/ezb/273224.png" target="_blank">Cresc cate un pic in fiecare zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Multumesc pentru felicitari!
Maine aflu rezultatele analizelor lui Razvan.Am niste emotii!Deci Cornelia nu esti singura emotionata pentru maine.
Eu sunt ziua 22.De miercuri intr-o saptamana ar trebui sa vina uratii.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Multumim mult de urari. Ne cerem scuze ca raspundem cu intarziere dar am fost ocupati cu sarbatorirea marelui eveniment.

Am sa vorbesc cu Mos Craciun sa vina cu bebeii mult asteptati si la voi.

Va pupacim,

Flory 10+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060627/dt/7/k/14ec/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Andreea, te rog frumos spune-mi si mie ce vaccinuri faci, ti le-a recomandat sau ai intrebat la vreun doctor? poate la cel de familie?

toate cele bune
narcisa
Patrick 2906.2002 Vivien 27.01.2004
prichindeii nostri

quote:
Originally posted by andreeacc

Eu sunt f fericita, rezultatul testului de sange a iesit negativ, asa ca am scapat de obsesia ca voi fi pusa in situatia de a renunta la sarcina din cauza varicelei.
Acum sunt decisa sa mai aman un pic pe bb2 ptr a-mi face mai intai vaccinurile impotriva bolilor copilariei.

Noapte buna!

Am implinit 2 ani

www.snugglepie.com/ezb/273224.png" target="_blank">Cresc cate un pic in fiecare zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by andreeacc

Buna dimineata fetelor!

Roandre - urmeaza sa imi fac vaccinurile Priorix si Varilrix, cate 2 doze din fiecare.Dupa aceea ar fi bine sa nu raman insarcinata vreo 2-3 luni.

Am implinit 2 ani

Multumesc pt raspuns!
Ufff, adica sa fac vaccinul si apoi sa astept 2-3 luni pt a incerca iar sa fac un bb?
Am s-o intreb si pe doctora de familie sa vad ce zice si ce ar trebui sa fac.

Eu sunt in ziua 32, temp 36.4 si culmea, imi arata pe grafic ca in ziua 28 (temp 36.0) a fost ovulatie. Eu una nu prea cred sa fie posibil asa ca mai astept cateva zile sa vad dc tot creste temp sau scade iar (cum s-a intamplat si dupa ziua 16 cand tot la fel imi aratase ca am avut ovulatie).
Oricum si dc ar fi fost ovulatie tot nu avea cums a se prinda ceva pt ca inainte cu 3 zile nu am mai prestat (deh, oboseala si dezamagirea ca nimic nu se intamplase pana atunci) ci am prestat doar a doua zi, in ziua 29 dar parca nu are importanta dc se intampla dupa, nu-i asa?

Va urmaresc si va tin pumnii celor cu emotii pt ziua de maine: Cornelia si Asi pt bb Razvan.

Pupici!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Cornelia, iti tin pumnii...punctuletul tau se mareste si e la locul lui, asa-i?

Eliza si Mara (24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Si eu m-am gandit la tine Cornelia si te astept cu vesti bune!
Asi, de asemenea sper sa fi iesit bine analizele micutului!

Eu sunt in ziua 33, temp creste, deci e posibil ca de data asta sa fi avut ovulatie f tarzie.

Va pup!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sunt fericita !
Analizele au iesit bune inclusiv fosfataza alcalina(indice de rahitism).Din cauza ca manaca foarte bine si nu pune destul pe le se suspecteaza o parazitoza.
Azi am o zi foarte buna.
Cornelia eu am inceput cu vesti bune acum urmezi tu.

Mergi la inceput