Mamici aspirante din nou (8)
Raspunsuri - Pagina 12
zozela spune:
Sim si Roandre imi doresc un copil,dar cum spuneam si la mamicile de iulie-august 2006,nu l-as vrea acum...Noi iubim,amandoi,la nebunie copii...Chiar ne-am gandit sa-l concepem la anu',chiar in perioada asta...Dar nu acum...Nu stiu ce sa zic..poate e chiar frica..sau...nu stiu..Eu nu am avut o copilarie tocmai fericita si s-ar putea sa fie si asta...Sau nu..

NU stiu...Mai e si treaba cu casa..e in constructie..si inchipuiti-va cate avem de facut..De-aia vrem sa o lasam pt. la anu'(conceptia)..pt.ca BB sa se nasca in 2007..In nici un caz nu vrem sa amanam...Vrem sa fim parinti tineri
!!..Imi inchipui ce inseamna sa-ti tii
in brate
..Offf...PRICEPURATI
ceva din ce am scris???
Nu stiu daca pricepurati sau nu..dar eu ma emotionai

Sunteti minunate

Nunta noastra-26.06.2005
asi spune:
Multumesc de informatii.
Eu nu am facut decat oreion in clasa a-6-a si pojar la 21 de ani.
SORINA ce bine imi pare ca te vad pe aici!Te rog sa mai treci pe la noi ca doar tu ai inventat "mamicile aspirante".
Cum merge cu bu?
roandre spune:
Neata!
La mine tocmai a inceput "o noua luna" care sper sa fie cu mai mult noroc ca pana acum.
Asi, cred ca de data asta sunt cu tine la o zi diferenta.
Pupici!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
asi spune:
Roandre eu sunt ziua 3 dar numaram impreuna.Eu ar trebui sa am ovulatia in 24.
Acum ma suna doctorita si-mi zice ca ia gasit la exudatul faringian stafilococ auriu .Dar ca e purataor sanatos si deci nu are boala.M-a bagat in ceata.O sa repetam exudatul si o sa facem si o antibiograma in cazul in care mai iese ceva.
Ciudat ca Razvan a fost racit de 2 ori in viata lui si doar odata mai rau.
Nasol moment!
Mia. spune:
Revin,dupa ceva timp...unde e linkul ala unde puteam calcula ce si cum?eu am avut UM pe 10 nov...deci cind ar trebui sa-mi vina?Iar imi fac sperante!
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
asi spune:
Mia bine ai revenit?
Depinde cate zile are ciclul tau.Este un ceva pe prima pagina unde poti calcula asta.Dac ai avut ciclu prin 10 ar fi trebuit sa vina pana acum.Nu?
cornelia_laura spune:
Bine v-am regasit dragele mele.
Eu sunt mai bine, cel putin psihic. Miercuri ma duc la medicul de famile sa-mi dea trimitere la analize si abia cand am rezultatele mai ajund la ginecolog. Ma lupt cu greata dar mai ales cu oboseala. Spre seara deja ma simt ca o leguma...
Mia, bine ai revenit! Daca ai un ciclu regulat de 28 zile cred ca ar fi trebuit sa-ti vina deja, nu? Daca nu, atunci trebuie sa mai astepti un pic. Eu la un CM de 33-36 zile am avut un test slab pozitiv abia in ziua 38. Iti tin pumnii stransi si iti inteleg speranta foarte bine.
asi, cel mai bine repeti exudatul faringian in alta parte. Am auzit multe cazuri cu rezultate aiurea. Si ma rog la Dumnezeu ca ovulatia de luna asta care e chiar in ajun de Craciun sa-ti aduca toata bucuria lumii sub brad.
roandre, si tie iti doresc acelasi lucru ca lui asi!
sim, draga mea sa sti ca sunt datoare cu o sampanie si nu ma las pana nu i-o prezinti pe Ruxi lui Eduard. Sa sti ca n-am uitat de asta dar mai astept, ca sa fie 2 sticle de sampanie, una de la voi!
Pup si restul fetelor fara exceptie si va doresc la toate un sfarsit de saptamana cat mai bun!
Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
asi spune:
Cornelia sa te auda Dumnezeu!
Luni ma duc sa repet exudatul si o sa-l fac si eu si sotul.Apoi mai vedem.
sim spune:
Cornelia draga cu cea mai mare placere! Eu astept acum sa apara invazia si apoi dau drumul la un tratament in forta sa scap de infectiile astea urinare care ma termina nervos. Acum se pare ca bacilul e sensibil la un soi de antibiotice care nu merg in sarcina. Asa ca astept confirmarea ca nu-i bebe prin zona si incep "distractia". Din momentul in care incep tratamentul mi s-a recomandat pauza o luna (atata timp cat dureaza), asa ca abia pe la jumatatea lui ianuarie o sa am de lucru iar la bebe 2 in cazul fericit in care se rezolva cu infectia asta. Dar fii sigura ca daca desfaci sampania sunt pe aproape! Cum s-ar putea altfel!?
Cat despre dragutul de Eduard, si Ruxi mi-a zis ca vrea sa-l vada pe baietelul care i-a transmis pupici pana acum, asa ca sa ne facem un pic de timp si sper ca dupa ce trec Sarbatorile ne vedem.
Asi tin pumnii stransi sa nu mai iasa nimic rau de data asta.
Roandre sper sa fie asta luna cu bebe! 
Zozela am inteles si cred ca ai dreptate. Fiecare dintre noi a simtit la un moment dat ca a venit vremea, ca nu se mai poate fara bebe. Sunt sigura ca si tu vei simti acest lucru si vei sti cand este momentul cel mai potrivit. Insa, de va fi sa vina chiar si neasteptat, este foarte important pentru tine si sotul tau sa-l primiti cu sufletul deschis.
Si stiu bine ca asa veti face...te-am simtit! ![]()
Mami Simona si printesa Ruxi