Mamici aspirante din nou (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

buna fetelor, nu v-am uitat, doar ca avem acasa probleme cu calculatorul, si inca nu merge. acum am reusit sa va scriu de la finuta mea de acasa, si o sa va mai scriu cand pot.
eu, tot aspiranta inca, ca nu a venit mos nicolae nici la noi. desi in ultimele 3 luni am avut un CM cam de 32 - 33 de zile, luna asta a fost de 28, mare minune, si mi-au venit musafirii mai devreme. m-au luat cam pe nepregatite si mi-au dat peste cap si planul cu facutul polidinului in primele 5 zile ale CM, ca asa imi recomandase doctorita, ca ar fi bine de facut, pentru orice eventualitate. si cum ~asistenta~ responsabila cu injectiile, s-a nimerit tocmai atunci sa fie in concediu (fiind colega mea de servici), am pierdut startul la polidine si luna asta.
in rest, toate sa aveti grija de burtici, si multi
oricum, au venit sarbatorile, si cum am decretat zile de pauza, pai am sa incerc sa nu mai tin cont de numaratori si la comanda, ca i-am promis sotului o minivacanta, pana in ianuarie. sper sa ma mai relaxez un pic, ca starea asta de incrancenare nu face bine nimanui.
numai sa reusesc.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sim,fetelor,sunteti minunate
Sim multumesc! Bineinteles ca nu conteaza cand o sa vina BB,noi oricum il vom considera cea mai pretioasa fiinta din lume! Mi-am facut iar testul si a iesit tot negativ,nu cred ca e BB..dar pana vin "nerusinatii"..who knows..
Nu plec.....raman aici cu voi...

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io inca nu sunt mamica dar voi fi cu sigurantza intr-o zi..
dar am intrat aici sa va felicit pe voi si vreau sa va spun ca va admir si va iubesc mult,,,,
zozelaolteancoooo e primul??io parca am inteles ca ai deja o printzesa..sau ma dilii io de tot??
asi si io tin pumnii pentru tine..io te iube mult pe tine

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

si pentru ca tot m-am bagat ca ..

La multi ani roandre

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by Liana30

si pentru ca tot m-am bagat ca ..

La multi ani roandre

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Multumesc mult draga mea!

Noi ne pregatim acum sa plecam la o petrecere cu Mosu la Marriot cu pitica si apoi de o alta petrecere acasa pt care mami (adica eu) a muncit la capitolul bucatarie pana tarziu azi-noapte si va mai continua si astazi. Intru pe seara sa citesc ce ati mai scris si in urma ca nu am avut timp.

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

roandre, iti doresc din suflet sa fi sanatoasa, sa te bucuri de fetita ta si de sot si cat de curand sa vi se largeasca familia!
LA MULTI ANI !

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Roandre, LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de tot ce ti-a dat Dumnezeu!

Zozela pai odata ce ai intrat la noi, esti de-ai casei! Stai cu noi si sunt sigura ca te vei simti bine, pentru ca noua deja ne esti draga!

Acd2you sa stii ca ma intrebam pe unde esti si de ce nu mai apari! Tare ma bucur ca ne-ai dat un semn! Mi-a zis si mie cineva ca polidinul poate incuraja bebe sa vina. Explicati-mi si mie va rog care-i treaba cu chestia asta? Ce fel de rol are polidinul in afacerea asta ca nu prea stiu cum vine treaba.

O duminica linistita tuturor!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roandre LA MULTI ANI!
Sa fii fericita si sanatoasa.In rest iti doresc ce-mi doresc si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by Liana30

io inca nu sunt mamica dar voi fi cu sigurantza intr-o zi..
dar am intrat aici sa va felicit pe voi si vreau sa va spun ca va admir si va iubesc mult,,,,
zozelaolteancoooo e primul??io parca am inteles ca ai deja o printzesa..sau ma dilii io de tot??
asi si io tin pumnii pentru tine..io te iube mult pe tine

olteanca

Cu siguranta vei fii mamica doar iti doresti asta mult.Ce zic eu e sa nu mai astepti prea mult ca doar vrei sa-ti cunosti nepotii.Olteanca cum te stiu eu

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Liana..te dilisi..Printzesa din poze e "fiica-mea" prin aliantza...Este fata prietenei mele(Claudia).Am mai povestit despre ea..Sotul prietenei mele era plecat in Irak at. cand a nascut ea..si neavand nici un ajutor,noi i-am fost a doua pereche de maini si suflete..Ei mai au si 2 magazine de care trebuia sa se ocupe tot Claudia,asa ca de la 2 saptamani ale lui BB(a se citi BiBi..de la Bianca),eu am fost mami number2..Normal ca m-am atasat nespus de copil....Am trecut,cred,prin toate starile,emotiile care incearca o mamica..Colici,febra,tipete neintelese in miez de noapte,prepararea biberoanelor,iritatii de la pampers,baitze,vaccinari,tipete din cauza durerilor cauzate de aparitia primilor dintzisori,plimbari...offf...de toate...Dar nu-mi pare rau...am invatat multe...M-am atasat de...si mai mult..o iubesc..ca si cum ar fi a mea..De-asta ii zic:FIICA-MEA!!!!!
Sim...raman pe-acilea...Cu siguranta!!!!
Asi si..Normal ca vreau sa-mi cunosc nepotzii!!!!!
Roandre!!!!!!!!!!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput