Mamici aspirante din nou (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Multumesc dragele mele pt urari...tare bine mi-au facut.
Acum sunt moarta de oboseala dupa ce au plecat musafirii si am facut putina ordine prin casa...acum doar patul il vad dar fata mea nu e de aceeasi parere si are chef de joaca pt ca azi i-am dat programul peste cap.
Am fost si la o petrecere cu Mosu pt ea si am trezit-o de dimineata si acum suportam consecintele.

Va pup!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Roandre cu intarziere LA MULTI ANI!!!!!
Eu in ultimele 3 zile am crezut ca mor de rau ce mi-a fost,nu m-am putut misca,de mancat nici atat.Am facut si cunostinta cu toaleta.
Acum mi-e un pic mai bine desi tot rau imi e,dar macar ma pot misca cat de cat.
Am un mare noroc ca David e foarte cuminte si se joaca singurel,eu stau intinsa pe covor,vine si ma mangaie (va dati seama ca acum am lacrimi in ochi)
Saptamana asta o sa merg la doctor,abia astept sa il vad din nou pe bb.
Fetelor care ati spus ca sigur e fetita si eu cred ,sunteti niste dragute,va multumesc
Duminica ii tinem ziua lui David,sper sa fiu in stare sa ma pregatesc,o sa fie la noi acasa.
Va pe toate si va doresc o saptamana excelenta!

Stefania 5+ David si www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Roandre, si din partea mea cu intarziere LA MULTI ANI...si visul tau cel mai de pret sa se implineasca in scurt timp...
Eu din pacate am avut un we cu emotii ca am avut sangerari...prima data vineri seara, mai putin si apoi duminica dimineata mai mult, dar cat a iesit pe deget nu asa "la liber"...de atunci n-am ami avut nimic, dar evit orice efort, imi fac pregnyl la 4 zile si iau magne b6 4 pe zi...acum sunt acasa in concediu medical si sper ca episoadele sa nu se mai repete
va pup

Eliza si Mara (24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

BUNA DIMINEATZA!
apar din nou pe la voi si va rog sa ma iertati dar sunt datoare cu un raspuns ...
deci zozelaio imi cer scuze da ce sa fac muica daca lipsii la ora aia??io vazui pozele si crezui ca e a ta...

va pupacesc pe toatesi va urez o saptamana minunata plina de bucurii si multe impliniri

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Am intrat doar sa va spun ca eu voi veni mai rar pe la voi de acum, caci am abandonat, pentru moment, proiectul legat de bebe 2. Cum nici luna aceasta nu s-a intamplat minunea si cum, de cand am inceput sa platim gradinita lui Tommy (care pe aici este o avere), nu ne prea mai descurcam stralucit din punct de vedere financiar, am decis sa mai asteptam pana ce va termina sotul meu programul de doctorat (cca. un an si jumatate!!!). Cu lacrimi in ochi, va parasesc deci, caci iata viata ne poate juca uneori feste.

Va doresc la toate Sarbatori fericite si un An Nou cu multe bucurii si multi bebelusi.

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Buna seara!

Pe unde umblati mamici? Nimeni nu ne mai da vesti astazi?

Eliza chiar sper ca nu este nimic serios. Ai vazut prin ce emotii a trecut si Cornelia si se pare ca e ceva normal.

Stefania ce minune de copil ai. Sa simta el ca iti este rau si sa fie alaturi de tine...mai rar!

Mami Irinel cum e in a doua jumatate? Ce mai face Danut? Intelege ca e bebe in burtica si ca nu mai este chiar asa de mult si o sa-l vada?

Asi unde esti?

Zozela te rog sa ma crezi ca multe mamici si-ar dori sa fie pregatite asa cum vad ca esti tu inainte de primul puiut. In orice caz o sa fii o mamica minunata sunt sigura de asta.

Eu inca imi astept cumintica invazia, asa ca mari noutati nu am.
Cat despre celelalte, am dat comanda de costum pentru Mos Craciun, ca al meu sot poate juca rolul cu succes, facem si ceva schimbari in camera Ruxandrei (aducem mobila noua si incerc sa colorez putin peretii), ne pregatim de serbare... sa nu ma intrebati cate emotii am, ca imi tremura picioarele numai cand ma gandesc! A, si sa nu uit: saptamana urmatoare pe 21 mandrutza mea o sa implineasca 4 ani, asa ca da-i cu pregatiri si emotiile de rigoare si la capitolul asta.

Doamne ce frumoasa e luna asta!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Iulia abia acum am vazut mesajul tau. Tare mi-e ca tocmai acum cand ai decis sa renunti o vreme la planul cu bebe2 o sa vina pe neasteptate. Si totusi, te rog sa nu stai prea mult departe de noi si sa mai vii cu vesti. Sper ca va aparea totusi o minune care o sa va ajute sa depasiti momentul si o sa speri iar la un fratior sau o surioara pentru Tommy.

Te pup!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Iulia, acum am citit mesajul tau si m-am intristat. Nu neaparat pentru decizia luata(caci oricum bb 2 vine cand vrea el nu cand vrem noi) ci pentru tonul care reiese din mesajul tau. Tocmai acum in ajun de sarbatori. Te rog lasa lacrimile si supararea si ai sa vezi ca va fi bine. Am trecut si noi prin "criza " asta cand sotul mai mult a impus renuntarea la proiectul bb2 mai ales din motive financiare. Adevarat este ca noi ne descurcam la limita cu banii si ca va fi fff greu cu 2 copii dar usor nu ne va fi cel putin cativa ani de acum incolo. Daca voi aveti certitudinea ca peste 1-2 ani va va fi mai bine atunci ati luat o hotarare inteleapta. Daca nu aveti aceasta certitudine atunci poate incerci in timp sa-i schimbi parerea(eu una am reusit cu succes dupa ce l-am lasat in pace vreo 2 luni).
Oricum te rog ramai alaturi de noi. Mamica din nou aspiranta tot esti indiferent de momentul cand se va produce minunea. Si bucura-te de baietelul tau caruia musai ai sa-i oferi o surioara/un fratior.
Sim, eu tot ma rog sa alunge Cineva de Sus invazia si sa nu mai apara luna asta! Spor la treaba cu aranjatul camerei, in felul asta nu mai ai timp sa te gandesti la altele. Doamne ce fetita mare ai, o domisoara adevarata.
asi, ce mai faci? Ai repetat exudatul celui mic?
Pup toate fetele si va doresc o seara cat mai placuta.

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Aici sunt!
Azi am repatat exudatul si maine am rezultatul.
Azi i-am dat si prima doza pentru paraziti si deocamdata e bine.

Iulia imi pare rau dar cred ca fetele au mare dreptate.

Fetele voi deschide capitolul 9.Sper sa fie un captol bun de

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput