Mamici aspirante din nou (8)
Raspunsuri - Pagina 10
asi spune:
Sim esti mortala.![]()
Fa in aprilie anlizele, dar daca ramai gravida prin iunie-iulie e super ca bebe se naste primavara.
tomasa spune:
Eliza, felicitaaaaaaaaaaaaaari! Bravo, super veste!
Ma bucur mult si pt. Cornelia si pt. Iulia, care au venit cu vesti bune.
Sim, ai o fata foarte frumoasa! Ti-am admirat-o impreuna cu Tudor care era in bratele mele si i-a placut si lui. 
Asi, si eu simt la fel ca tine cand mi se intampla asa. Si mi se intampla si mie, cred ca tuturor, desi ii iubim la nebunie si am face orice pt. ei. Eu de ex. imi dau clar seama ca asa nu rezolv nimic, insa uneori este ceva spontan, mai presus de rational, pur si simplu o descarcare normala a nervilor, pe care o regret aproape instantaneu de altfel. Cred ca cine nu s-a confruntat cu asta are un copil taaare cuminte sau intr-adevar o rabdare de fier. Si cum copil cuminte si baba frumoasa nu exista...![]()
Ce conteaza cu adevarat este ca ei stiu si simt cat de mult ii iubim, ne iarta si uita repede. Pt. noi e mai rau ca ne simtim vinovate mult timp.
Imi cer scuze ca sunt defazata dar eu nu intru atat de des ca voi, de-aia raspund cam in reluare. Pupici!
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
zozela spune:

Am o gramada de simptome...Pana ieri m-a durut in abdomenul inferior,simteam ceva...ca o apasare...balonare,constipatie,stare de rau general-de-abia ma tin pe picioare-sunt cu capul in nori
...Greata(nu-mi vine sa
dar simt un nod in gat),stare de somnolenta-casc intruna(mai bine zis..dorm pe mine),ma mananca sanii si ma dor,ieri noapte m-au chinuit niste carcei in talpa si gambe si m-am zbatut de m-au gasit batzurile,urina are un miros..

..Nu stiu e ciudat...Mai ales ca,v-am zis-am
in zilele imediate dupa ciclu..adik acum..cam 10 zile...Ce naiba eu ovulez imediat dupa ciclu..???!! E posibil sa fiu
..sau sunt eu..

?????
Nunta noastra-26.06.2005
Irinel spune:
Cornelia abia acum apuc sa iti scriu. Cand am scris data trecuta nu citisem ultimul tau mesaj, probabil am stat cu fereastra mult deschisa si intre timp ai scris si tu. Ma bucur din suflet ca bebe e bine si abia astept sa te aud povestind de piciorusele care zvacnensc in burtica.
Asi pupici multi. Si tinem pumnii pentru urmatoarea luna.
Sim tu cat mai ai pana la ciclu? Ca sa stiu cum stam cu numaratul...
Zozela tu un test ai facut? Ca la 14 zile de la conceptie ar trebui sa cam apara a doua liniuta chiar daca mai palida... Sigur ca e posibil sa fii graviduta, eu aproape ca n-am avut simptome, doar stare de somnolenta si tot eram graviduta.
Pupici fete dragi la toate. Eu azi intru in a doua jumatate a perioadei de sarcina. Doamne ce repede trece timpul...
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 20+ saptamani
mamaluidavid spune:
Buna dragele mele!
Se pare ca nu mi s-a indeplinit dorinta si sarcina asta nu e la fel de usoara ca la David.
Dimineata este dezastru!!!!!!! Inca nu am dat afara dar senzatia de greata este prezenta TOATA ziua
Nu imi vine sa mananc nimic,totul imi provoaca valuri in stomac.
Eu cu sotul spunem ca fiind domnisoara este asa pretentioasa![]()
In rest toate bune,nu stiu daca v-am spus dar David a inceput sa mearga singurel,sunt atat de mandra de el cand il vad cum se chinuie sa isi tina echilibrul
Eliza tu cum esti? Te asteptam la mamici!
Va
pe toate fara exceptie!
Stefania 6 fix
David si www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
geliza spune:
Stefania, multumesc de intrebare, eu sunt binisor...am doar asa un nod in gat si rareori o stare de greata, dar in schimb am o pofta de mancareeeee...mi se face foame cam des, si incerc sa o potolesc cu fructe...la mamici am zis ca o sa vin dupa ce imi fac analiza de sange care cred ca se va intampla sapt viitoare fiindca trebuie sa merg la bucuresti pt asta.
pup toate mamicile aspirante
Eliza si Mara (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
zozela spune:
Irina mi-am facut un test aseara(nu am mai avut rabdare pana dimineata)si bineinteles ca era negativ,nici nu ma asteptam sa fie poz. de-acum...De ieri imi iau si TB -37.2-ieri,37.3-azi
Ce-o fi...????
Offf...Va
!!
Nunta noastra-26.06.2005
sim spune:
Buna dimineatza...mai pe la pranz asa!
Asi ti-am zis ca nu ramai singurica si m-am tinut de cuvant. Azi au aparut firisoarele prevestitoare ca nu-i nici luna asta cea norocoasa. Asa ca ma apuc de tratament cumintica si prestam dupa urmatoarea runda de rusi. Da sa stii ca pana atunci stau cu ochii pe tine si tin pumnii!
Thomasa esti o draguta ca totdeauna!
si pentru mami si pentru Tudor.
Mami Irinel pai uite imi astept invadatorii zilele astea: azi-maine tre sa apara, ca azi s-au ivit primele semne. Cum ii ziceam si lui Asi, luna asta iau pauza de numaratoare ca imi dau silinta sa ma fac bine dupa infectia asta si dupa poate o veni Tudor cu mai mare incredere.
Sa fie intr-un ceas bun trecerea in a doua jumatate. Ia spune te-ai gandit la nume sau de acum incepe bataia de cap?
Zozela eu parca as merge pe varianta clasica a testului facut dimineatza. La tine cand ar trebui sa vina menstruatia? A intarziat deja sau esti in asteptare? Semnele de care ziceai pot fi interpretate o parte dintre ele ca semne de sarcina, dar sunt dese situatiile in care chiar daca sunt semne nu este si bebe pe acolo. As zice sa mai faci un test maine dimineatza si poate iese cu 2 liniute.
Stefania felicitari lui David! Curand n-o sa te mai poti tine dupa el prin casa. ![]()
Mami Simona si printesa Ruxi 
baby-boom spune:
Felicitari, Eliza!!!! Devine tot mai stufoasa listutza cu gravidutze!!!!!!
Mamaluidavid, sa stii ca io presimt ca-i fetita...exact asa m-am simtit insarcinata cu Elise, cu greata toata ziua, uneori asa persistenta ca-mi provocam eu voma, nu mai puteam....si am descoperit ca trebuia sa mananc, doar asa imi trecea....da' tin'te bine!!! Cum sa mananci cu o greata asa mare???...uuufff, greu a fost, la inceput ma "tratam" cu covrigei(brezel), apoi am trecut la mai grele, ca ma obliga sotiorul sa manac.....in plus mai era si oboseala mare la inceput!....clar e domnisoara si are nevoie de atentii speciale!![]()
Va pupam pe toate si va dorim
cat mai curand....
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
VINE CRACIUNUL, FRATILOR!!!
roandre spune:
Asi, sim nu ramaneti singurele ca din pacate si eu mai stau cel putin o luna pe aici.
Eu sunt azi in ziua 42, temp e scazut mult si ma doare rau spatele si burta semn ca invazia e pe aproape.
N-a fost sa fie nici luna asta desi mi-ar fi placut ca de ziua mea sa am cadou un test pozitiv.
Asta e, vine el si bb2 ca stie cat il asteptam!
Zozela, simptomele sunt unele specifice unei sarcini dar mai trebuie sa mai astepti putin ca sa iasa testul pozitiv ca inteleg ca nu ai inca intarziere.
Mamaluidavid, clar trebuie sa fie fetita dc iti da de furca cu greturile alea. Las ca trec si astea!
Tare mult m-a impresionat prima poza a lui bb2! Si felicitari pt primii pasi ai lui David! De acum sa vezi nebunii si mai multe!
A mea deja a inceput sa-si ia scaunelul, sa se urce in picioare in el ca sa ajunga sa ia cate ceva de pe dulap, masa, etc.
Si parca mai ieri incepuse sa faca primii pasi...ce repede trece timpul!
Cornelia, ce mai faci? Mai spune-ne despre voi cum sunteti!
Va pup!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.