Bebelusi de iulie-august 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

anis-f buna idea ta.
mamini-mersi.Uitasem cu genele,adica nu mai sunt sigura de nimic de cand cu.Ma mai laudam ca mi s-a dus mintea.Dar oare o aveamNici noua nu prea ne pasa de culoara ochilor,piele,etc.E a noastra si o iubim no matter what
ankak-cu placere.Si eu iti multumesc.Matei e un dulce grasunelTu te-ai tuns si te-ai vopsit?Sa iti fie de bine!
La multi ani,Mihai!(cris ciurea)
Simona- cu placere si multumim si noi.Bine ca i-a trecut temperatura.In nici o luna a luat atat?Bravo!Si fetei i-a cazut parul de cand s-a nascut si e mica.Aceeasi reactie are si ea la lucruri noi.Cand mergem la plimbare si nu doarme,nu prea se uita la mine.E f atenta in jurul ei si imparte zambete gratuite tuturor.
Giana-cate grade inseamna vreme urata?Noi iesim si pe ploaie daca nu e asa rau ca avem raincover pt carut.Aici nu avem parte de gheata in schimb.Oana nici cand era mica nu dormea atat.Imi pare bine ca s-a rezolvat problema ta.
Tre' sa plec ca a tras un cachi.

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

emaaimee,cand spun vreme urata nu ma refer neaparat la grade.Daca ploua sau daca este foarte innorat si mai ales daca bate vantul tareee.Urasc.Nici caruciorul nu este stralucit pentru vreme urata...si mai ales mie nu-mi place.

Giana de Dani
POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Andreea,cuscra,join the clubOana papa degetele mari cu o pofta mai mare decat pofta de mancare.Bine ca au deja puncte in comun.Noi mai avem cativa pretendenti aici ca deh,Tudor e pretendentul virtualDar cum de nu mai vrea biberon ca el papa?Si vrea fata poze noi ca o apuca dorul
Bogdana-bine ai revenit.Superbe fetitele.Multa sanatate si te mai asteptam cand mai ai timp.
monical-multumesc.Si baietelul pediatrei la care mergeam in Ro a avut canalele lacrimale infundate si i-au fost desfundate cu acul.Pedi a zis ca nu a fost asa rau precum pare.Succes.Vrem poze.
pisicut(Corina)-multumesc.Si cu placere.
Ioana-eu o pap toata ziua
MONAI- ce misto de tine masaj,mmm,vreau si eu.Pe voi va ma doare spatele ca pe mine da!
Ce mai stiti de AC(Andreea)?Urma sa se mute in Franta.Cand am plecat eu in Ro isi faceau bagajele.
Va urez un weekend placut!

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

Giana-eu ies ca la noi e vant de obicei asa ca ar trebui sa stam tot timpul in casa.Nici eu nu ma dau in vant dupa astfel de vreme,dar pt fata fac oriceCa trebuie plimbata si ea micuta.Doar daca e ploaie torentiala nu iesim.Ca am si eu raincoat si gata!

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

multumim frumos fetele de urari.
Giana eu am inceput cu cereale fara lapte de la humana. e ok sa le faci cu formula sau cu lapte de la tine

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Monica-stiu ca tu aveai rh negativ ca si mine.Mihnea are rh pozitiv?Oana il are pozitiv,gr B!Bine ca nu a iesit ca mine cu AB si negativ pe deasupra!
Si noua aici ne recomanda sa amestecam pasta de legume, fructe,cereale cu laptic formula/san ca sa fie un gust cat de cat familiar!

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

am iesit in oras cu mama, fiindca mai e la noi doar pina vineri si voiam de mult sa mergem impreuna prin centru, la luminite si magazine si voiam sa imi caut ceva pt botez...a fost frumos, nu am gasit nimic de imbracat, dar a fost placut. fata a ramas cu tati, au iesit la aer si apoi cumintei pe-acasa.
a nins mult azi noapte si azi si e alb totul,nu-i frig, e f frumos.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Buna seara fetelor, sineti atat de harnice la scris,ceva de speriat, abia am pridit sa spicuiesc. La multi ani mamicilor si bebelushilor ce sarbatoresc ani si luni, si pupici si felicitari eroinei Eva !!!! Am vazut si poze de-ale bebeilor, nu-s cum se face de-s toti asa de frumosi, si destepti pe deasupra!!!!
Vad ca discutati aprins subiectul diversificarii, pe aici se recomanda alaptat exclusiv pina la 6 luni, dar asta doar de acum 2-3 ani, pina in 2003 cred era ok de la 4 luni. Ei zic c-au mai facut studii si au cercetat si asa au concluzionat!
Mititica mea si-a stricat din nou ceea ce aducea a rutina: mananca dezorganizat si scurt, nu prea doarme ziua, pune tare putin in greutate, face kk rar, la vreo 4-5 zile, maraie si vrea mereu distrata si dragalita dar ce ma innebuneste e ca-si suge degetul mare fioros de mult, bagat adinc pina la prasele, tot timpul, zi, noapte, chiar si cand ne jucam. Il scot pe dreptul, in secunda urmatoare il baga-n gura pe stangul, ca nu-i bleaga deloc!!!!!. Sint ingrijorata, stiu ca si ai vostri isi sug degetul dar cred ca nici unul cu asa disperare.

Hai ca a dat laptele in foc, cica fac o budinca de orez! Numai bine si weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

HAi ca am deschis capitolul si n-am mai dat pe aici..
Oana,pai daca mai am doar 5 mesaje.e bineee....

Katink ca tot intrebai de noi, ce sa-ti zic am lasat-o mai moale cu bibe...m-am muls zilele astea de mi s-a acrit , l-am pus la congelator, si vad ca de la muls productia a scazut.
De saptamana viitoare o sa incep iar, facem si 4 luni si mi-a intrat pe maneca ca n-o sa mai vrea cu bibe.

Azi mandra mea, a fost f agitata, era ca argintul viu,dadea din maini si picioare,chiuia,gangurea,radea in hohote,daca o puneam in patut se plimba in tot patutul, se intorcea pe toate partile.De mancat a papat undeva la 12, si pe la 5 dupa amiaza m-am rugat eu de ea,ca ea nici nu visa..a papat cateva inghituri si gata...a luat-o din nou cu joaca si cu frecatul gingiilor. si cu musctul, cum imi prindea vreun deget ceva mi-l musca.Apoi a mai mancat acum seara, si a adormit....hmm...la o asa agitatie ...m-as fi asteptat sa manance mai des.Incepusem sa imi fac griji un pic, mai ales ca lundu-i temperatura, am vazut ca are 37.5...dar nu a mai crescut..sa fie de la dinti??
La baita, m-am uitat m-ai atent si am vazut sus, cum ar veni la incisivul de sus drept ,pare a semana a dinte in gingie, adica e mai tare si e un pic mai alba gingia.Asa trebuie sa fie ??
Citeam in dr Spock, si spunea ca , de la data cand cresc in gingie,mai trece 1-2luna pana sparge gingia, dar pana atunci isi zapacesc parintii

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Anis, f rar erup superiorii primii. cel mai frecvent erup cei de jos intii, maxim sa iasa in acelasi timp si cei de sus( asta daca erup tirziu- stiu si eu..8-9 luni). dintisorii sunt in gingie, bineinteles, sunt formati din primele luni de sarcina, dar erup cind le vine rindul. si Veve ma mushca si banuiesc ca o maninca gingiutele, dar cred ca mai dureaza minim o luna -o luna jumate...

M

Mergi la inceput