Bebelusi de iulie-august 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 5
Monica-Elena spune:
Giana nu pot pune poze cu Mihnea ptr ca am avut calc virusat si e prapad. Cand isi face sotul meu timp sa curete tot o sa pun. O sa te tinla curent cu schema noastra de diversificare daca te intereseaza.
Pupam mamici si pitici si un week-end minunat.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
Giana spune:
Monica,cerealele despre care zici sunt cu lapte sau fara?Eu alaptez exclusiv la san si ma gandeam sa iau fara si sa pun de la mine.Sau nu merge?Pana incepem noi diversificarea mai este ca avem abea 3 luni.Dar pana atunci imi iau notite
Giana de Dani
POZELE NOASTRE
mamini spune:
Deny, Cami, Simona, multumim!
Katink, copilul e imbracat si aparat destul de bine in landou, plus fis de pus peste carut- stam afara cit rezist eu sau cit sta cuminte...dar doarme si doua ore cit e la frig, asa ca incerc sa o tin, e mai nasol cind ploua sau ninge, dar asta e. merita, pt sanatatea ei. si mie imi place, ma simt bine sa fac plimbari lungi, imi dezmortesc oasele.
Giana, mare boier copilul tau! super, f bine ca doarme.
Monica, ce baiat mare ai, sa va traiasca!
Emaaimee chiar zimbarici, e o scumpa!
MonaI as vrea si eu masaj, sunt varza( cu carne si slanina) dar de cind m-am mutat n-am mai pupat...
Boga, sanatate!
Ankak a crescut si puiul tau!bravo!
M
deny_82 spune:
Buna!
Lui David a inceput sa-i cada parul.....se pare ca o sa chelim....perciunii deja si-au luat "zborul" e tare comic.....pankistul lu' mamaDeny si David-Andrei 02 august 2005
deny_82 spune:
Emaimeee,frumoasa foc Bibi....si ce ranjita....!!!Sa-ti traiasca !!!
Deny si David-Andrei 02 august 2005
deny_82 spune:
Am uitat sa mai spun ceva.....l-am cantarit ieri si se pare ca ne apropiem cu pasi mari de greutatea normala.....De pe 2 pana ieri a luat 1.200 gr....yuuppeee....
Deny si David-Andrei 02 august 2005
corbioana spune:
Anka asa e si Andrei se fataie ceva de belea nu alta, insa el are ceva loc si la el in patut, dar isi strange picioarele la 90 grade si se suceste la mare arta! Hehehe am vazut poze cu Matei ce grasunel are mama acolo
Monica Elena LA MULTE LUNI inainte micului Mihnea, sa fie sanatos si el si parintii lui la fel sa aiba numai sanatate si sa se bucure de el!
Bogdana multa sanatate sa scapi odata de dr si spitale!
Ema taaare zambareata Oana ta heheheee manca-o-ar mama pe ea de dragalasa!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Giana spune:
Ce-i linistea asta de ne-a fugit subiectul pe pagina a doua?
Giana de Dani
POZELE NOASTRE
emaaimee spune:
Ieri fetita mea mi-a zis ma-ma de 3 ori si azi de vreo 2Ma topesc,dar stiu ca deocamdata e devreme.Radeam cu sotul ca parca vedem ca o sa zica tata si mama ioc pana pe la vreo 2 ani.Numai asa sa fie in concordanta cu legile lui MurphySi mai nou se preface ca tuseste ca sa i se dea si mai multa atentie.Ieri am avut ocazia sa nu mai prestez la carut/bouncer la adormit/mancat si azi de 2 ori.Cred ca stie ca e weekend si se munceste mai putin.
Si fetele carora le dorm sunteti fericite.Eu dupa ce ca o adorm ca sa pape,papa semiadormita si apoi daca o tin in brate doarme,cum sa o pun in patut,e jale nu doarme deloc. .Un adevarat roadrunner-desenele le stiti?Si tipa,face baloane,rade,gangureste,roade tot si apoi da semne de nani/papa-suge degetul mare si se freaca la ochi.
Acum de ex nu vrea sa sta in patut(e in carucior),bineinteles ca nu doarme:tipa,vorbeste,alearga si trage de o jucarie de la carut.Era si cu floarea in gura si cu degetulNu mai vrea sa stea asa neleganata si dai la manivela cu piciorul,mi-am intrat in paine.Si zice lah,aia-aia-aia,imi mai trage niste zambete de socializare si tipam iar-cu mana in gura.Asa ne-a facut si aseara pana la ora 23.30 pana cand am pus-o in patut si a cazut franta in 3min.
Iar imi trage ma-ma,aaaaaa
decu fundita
Iaca poze
emaaimee spune:
acusor-si sotul se gadila pe tot corpul si eu sunt mai mica doar cu an jum.Dar(MONAI)s-a insurat de tinerel,la 24 ani.
Giana-si eu m-am mirat ca nu gasesc subiectul pe pag 1.
Monica-sa va traiasca Mihnea Gabriel
decu fundita
Iaca poze