Bebelusi de iulie-august 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Bogdana am vazut pozele de la botez (imi cer scuze, poate le-ai incarcat mai demult dar eu abia acum le-am vazut) si vreau sa te mai felicit o data pentru fetele tale. Sunt amandoua niste dragute. Miruna e o mica zana in rochita si cred ca stie si ea cat e de frumoasa iar poza cu Cristina adormita in rochita cu voaluri si cirese e superrrrr!!!

Cami si ANA (17.08.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Mai multe poze cuZambariciul meu dragca sa nu ne detronati din topul de veseli
Si avem si poze cu cand citim o carte si cum facem noi nani in carutz in costum de afarapt ca plecam pe frig.

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Irina- de ce nu cauti alt pediatru? Oricum succes si sa alegi cea ma buna metoda!

Albinutzza- multumesc frumos!

Emaaimee- multumesc si eu. Nici nu stiu cand a trecut timpul!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Acusor- felicitari! Baiat mare Teo al tau!

Mamini- sa-ti traiasca, e frumusica foc!

Mergi la inceput

La multi ani bbilor de azi! Sa fiti sanatosi si sa va faceti fericite mamicile!

Va pup acum, ma culc si eu ca e tarziu! Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monical spune:

Buna seara mamici si bebici,
Mama fetelor! ce harnice sunteti , am de citit nu gluma. Nu reusesc sa intru decat noaptea se pare dar asta e
Lory foarte interesant link-ul, iar in privinta meniului este aproape identic cu cel indicat si de doctorita noastra, mult succes. Mie mi-a recomandat branza calcica
Kulta - mie mi-a venit ciclul la 6 sapt desi aveam lapte , e adevarat ca ma mulgeam. Eu stiu pers la care le-a venit ciclul pe la 4 luni si jum , asta se intampla datorita alaptarii
Tia - sanatare celui mic, Alexandru nu e singurul care nu a luat vaccin, Andrei nu a luat vaccinul de 2 luni, luni sunt programati la vaccin si sper sa fie ok
Codruta - trebuie sa ai in vedere ca campania de vaccinare e la sf lunii, iar vaccinul se poate administra doar dupa 2,4 etc luni implinite, asa mi-a explicat doctorita, si doctorita noastra are campania de vaccinare la sf luni iar Andrei e nascut la inceputul lunii
Giana - esti foarte norocoasa cu dormitu' sper sa fie asa in continuare, eu nu am acelasi noroc dar asta e
Deny - ma bucur ca ai trecut deja peste asta, si noi luam vaccinul de 2 luni doar luni

La multi Ani lui Sebi ( Kulta ), Mario ( Simona), Matei ( Anca), Mihnea (Monica Elena)si Mihai sa fie veseli, sanatosi si cuminti sa-i nu-i supere pe parinti

Emaaimee - e superba printesa ta

Sper sa am timp sa pun si eu poze
Andrei e foarte cuminte, la masa de la ora 9 papa aproape un juma de mar cu un sfert de banana, iar la celelalte mese formula in cantitati mai mici dar aste e . Azi a dormit dupa- masa 3 ore, nu mi-a venit sa cred in rest suntem la faza de grrrrrrrrr, aiaaaa
Dar sa nu uitam ca ne supara candida din gurita si ochisorul stg care e vesnic plin de puroi ( datorita canalului lacrimal infundat ) . Mai mergem la oftalmolog aici inca o data iar daca nu se desfunda vom merge la Cluj unde se poate desfunda cu laserul si nu cu ace. Se pare ca nimeni nu mai are aceeasi prb cu ochisorii !!! Ma bucur foarte mult pt ca e foarte dureros

acum iar e tz plec la culcare , Noapte buna

Monical+ Andrei (03 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

eu dupa ce ii dau masa de mar dimineata sau la pranz depinde, ii dai si biberonul asa a zis dr si vad ca este ok. ieri am observat ca ii place totusi si marul mai bine tot din biberon decat la lingurita.
Giana schema mea arata cam asa la inceput cereale fara gluten de orez simple sau cu fructe, apoi piure de fructe in care poti pune si cereale, de la 5 luni jumate branzica calcica, apoi piure de legume, zeama de la supica si apoi sucuri. toate legumele si fructele nu se dau crude pana la 9 luni se dau ori coapte ori fierte.nu am vorbit inca cand introduc carnita, ficat, ou etc. deocamdata asta mi-a zis.
noi am ajuns deja la un mar ca ne place..

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna dimineata mamici!
Monica,am notat si merg pe aceeasi schema.Asta inseamna daca poti,te rog, sa ma ti si pe mine la curent cu ce va papa Mihnea in continuare.Multumesc mult pentru ajutor! Pe baza pediatrului nostru ii dadeam de la doua luni sucuri de fructe si alte minuni...
Nu pui poze mai recente cu Mihnea sa-l vedem cat a crescut?

Giana de Dani
POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Va scriu pe fuga ca ma pregatesc de masaj, de ieri a inceput sa-mi faca mai puternic si ma doareeeeeeeee. Cand n-o sa mai doara, n-o sa mai fie celulita. Oare cand?
Si la noi e frig, dar iesim ca doar e tati cu noi. De la sfarsitul saptamanii urmatoare e in concediu, asa ca vom petrece mai mult timp impreuna, fata e innebunita dupa el.
Va pup.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

emaaimee multumim de urari sa-ti creasca si tie Bibi si sa fie sanatoasa, frumoasa este foc .
Noi inca nu ne inscriem in clubul "Marie Rose" si sincer nu vreau inca, ii tare bine asa.
Marti mergem si noi la vaccin si atunci intreb si eu ce mai pot sa-i dau lui Alex de papa. El mananca piure de mar+banana+cereale dimineata (cam pe la 10 - 11) si supa de legume la amiaza (14 - 15), sucurile de fructe nu-i plac, in rest titi cam din 2 in 2 ore .
Supa de legume o fac asa: morcov, patrunjel, pastranac, dovlecel, telina, cartof - pe care le fierb la foc mic 2 ore. In prima zi i-am dat morcovul pasat, apoi am pasat pe rand celelalte legume, cate una in fiecare zi. Deocamdata ne place dar inca nu am introdus toate legumele.
Am si eu o intrebare pentru mamicile care au inceput diversificarea: Cat ceai (apa - daca le place) beau puii vostri zilnic?

Corina si Alex (24.07.2005)

Mergi la inceput