Deserturile Nataliei (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Natalia, am facut si eu Brownies...chiar daca nu mi-a iesit ca-n poza ta, mie mi s-a parut cea mai fina prajitura facuta de mine vreodata! Saru-mana!
Eu am fost luata de val si am uitat sa fac poze la prajitura...gasisem niste bombonele in forma de stelute si s-au potrivit perfect...cate o steluta pe fiecare portie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by madalinad

am facut de craciun tort crancin-mancin (mi-a iesit ca in poza balbinei...) si tortul cu branza, care este o nebunie. am gresit-o eu cu bezeaua, ca am trantit zaharul in albus inainte sa-l bat, dar e oricum o reteta minunata.



Madalina, felicitari pentru reusita!
Tortul cu brinza se poate face si fara bezea. Dupa racire completa se pun fructe (din compot sau congelate) pe el si se toarna jeleu deasupra. Ma gindeam sa incerc aceasta varianta acum, de Revelion.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by cookie

Natalia, am facut si eu Brownies...chiar daca nu mi-a iesit ca-n poza ta, mie mi s-a parut cea mai fina prajitura facuta de mine vreodata! Saru-mana!
Eu am fost luata de val si am uitat sa fac poze la prajitura...gasisem niste bombonele in forma de stelute si s-au potrivit perfect...cate o steluta pe fiecare portie...



Cookie, si eu sint de aceeasi parere . Imi inchipui ce frumos arata prajitura cu stelute pe ea, ai ornat-o tematic, ce idee buna, bravo.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fetelor vreau sa fac si eu Brownies capucino si prajitura cu lamiie de revelion si nu mi-e clar daca in compozitie acea frisca lichida e ceea ce numim noi "heavy cream" si daca brinza Philadelphia e intr-adevar cea care in sua se gaseste sub numele de brinza Philadelphia pt. ca Balbina vad ca e din Bucuresti. Oare ar fi mai bine sa pun mascarpone in loc de philadelphia? Astept sfaturi. Multumesc mult. le fac in seara asta (credeti ca tin pina la revelion?)Inca o intrebare fetelor. Cam cite bucati ies din fiecare prajitura (caci am eu vaga impresie ca trebuie sa fac 2 tavi din fiecare ca sa apuc si eu sa gust). trebuie sa duc intr-o vizita si are si fiu-meu musafiri teenagersi mincaciosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Adrienne, eu am folosit mascarpone in loc de branza Philadelphia si a iesit grozava prajitura (pe langa scortisoara si vanilie, eu am mai pus si cafea si nuci prajite in crema).Peste glazura de ciocolata eu am pus alune sfaramate si caramelizate (le-am cumparat asa).
In alta ordine de idei, banuiesc ca branza Philadelphia e aceeasi, adica o branza crema (si aici se gaseste).
Sigur ca trebuie portie dubla pt a putea savura si tu prajitura. Eu am ascuns de la bun inceput cateva bucatele in 2 caserole cu prajituri si fursecuri asortatte in lada frigorifica si am scos acum ultima din ele la iveala ca avem iar musafiri (eu speram ca vor ramane acolo pt mai tarziu).
Frisca e "heavy cream".

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Multumesc din suflet. Fac diseara si salvez in cooler (ca bine zici). trebuie sa le salvezi de teenagerul de fiu-meu in primul rind. O sa incerc cu mascarpone de data asta si cu Philly rindul viitor. Eu cred ca o sa pun un amestec de ciocolata amaruie si ciocolata cu lapte (ca asa face Ina Garten pe Food channel).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Natalia...musafirii mei (si noi, insa) au DEVORAT brownies, asa ca...mai facem...

aime si Vladimir, 1an+

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Adrienne, brinza Philadelphia este cu siguranta aceeasi , mai ales ca reteta este americana, eu am adaptat doar cantitatile. Se poate face si cu Mascarpone, nu vad de ce nu. Eu am facut pin acum doar cu crema de brinza.
Despre frisca vad ca ti-a raspuns deja Daniela (mercic ).
Daca te orientezi mai usor, uite originalul retetei in limba engleza, numai ca are cantiatile duble (de unde o am eu, cantitatile erau deja injumatatite): www.houghtonmifflinbooks.com/features/gourmet/brownie.shtml" target="_blank">http://www.houghtonmifflinbooks.com/features/gourmet/brownie.shtml

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

aime, ii inteleg pe musafirii tai, caci eu trebuie sa ascund prajitura de mine insami.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Saru-mina, cantitati duble imi trebuie caci fiu-meu si prietenii lui sint ca moliile, rad tot. Si multam pt. retea in original caci nu mai trebuie sa convertesc gramele in uncii etc. Va spun cum a iesit si daca iese buna fac sa aduc si la servici.

Mergi la inceput