Deserturile Nataliei (2)
Raspunsuri - Pagina 15
Laura T spune:
Am facut si tortul cu jeleuri, de culoare verde (am pus colorant) si forma de brad. A iesit bine.
Dar voi repeta brownies in varianta cu ciocolata alba si cappucino in loc de ness. Va voi spune duminica ce a iesit!
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 8 luni) si Ramona (3 ani si 7 luni)
poze_cu_fetele_mele
adrienne12 spune:
AM facut aseara brownies si au iesit superbe. Le-am pitit de fiu-meu :-) Azi vreau sa fac prajitura cu lamiie. Intrebarea mea este: in reteta se spune 400 gr lapte condensat. Cum vine asta? Aici se gaseste lapte condensat lichid si in cel mai rau caz pe cutie scrie in mililitri nu in grame. Balbina daca si cumva ac. reteta e adaptata dupa masuri emglezesti poti sa-mi spui daca nu te superi cum era in original (cite cutii de lapte, uncii fluide whatever) caci altfel capiez cu conversiile. Multam fain.
Balbina spune:
Adrienne, 400 g lapte condensat inseamna 1 cutie de 14 uncii (deci cam vreo 396 g, tot pe acolo). Asa e, acest lapte e lichid, e ca o crema foarte dulce, de consistenta mierii lichide. In engleza denumirea e sweetened condenced milk, uite aici un brand: www.eaglebrand.com/productInfo.asp" target="_blank">http://www.eaglebrand.com/productInfo.asp
Daca te intereseaza, stiu mai multe retete delicioase cu lapte condensat, se preteaza la creme, rulade, torturi si alte deserturi. De altfel, sint multe retete si pe site-ul de mai sus.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
Balbina spune:
Va invit in www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65269" target="_blank">partea a treia a subiectului.
Rog moderatorii sa inchida acest subiect.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!