Deserturile Nataliei (2)
Raspunsuri - Pagina 10
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by karisma
Problema e ca la noi nu prea are cine sa manance asa ca nu fac prea des prajituri.Doar de sarbatori.
pupici
karisma
Aveti nevoie de ajutor????????
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Laura T spune:
Lucia Lia si Balbina, multumesc pt raspuns.
O sa incerc cu siguranta Brownies de sarbatori si o sa va spun cum a iesit.
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 7 luni) si Ramona (3 ani si jumatate)
poze_cu_fetele_mele
helbi spune:
As vrea sa incerc si eu Brownies acum de sarbatori, dar am niste nelamuriri (daca s-a mai discutat, imi cer scuze, dar nu am citit toate raspunsurile=
1) cat de mare trebuie sa fie paharul in care se masoara zahaarul, haina, etc
2) ce inseamna frisca lichida?
Multumesc!
PS Superbe pozele fetelor care au postat si aici si la meniuri pt sarbatori sau dulciuri pt sarbatori! Toata stima pt rabdarea care o aveti! Eu nu prea am
Camelia spune:
Helbi, frisca lichida e Schlagsahne.Se foloseste in stare lichida, adica fara sa o mai bati.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
Christel spune:
As vrea sa fac din pasta de zahar niste floricele, trandafirasi cu care sa decorez tortul, dar vreau sa stiu ii pot aseza si pe un tort de frisca sau numai de martipan, ciocolata? Ca sa stiu cum sa-l fac de la inceput. Nu se topesc daca-i asez pe frisca?
Balbina spune:
helbi,
1. e vorba de o cana standard, de un sfert de litru.
La intrebarea cu frisca lichida vad ca ai primit deja un raspuns, fapt pentru care ii multumesc Cameliei.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
Balbina spune:
quote:
Originally posted by Christel
As vrea sa fac din pasta de zahar niste floricele, trandafirasi cu care sa decorez tortul, dar vreau sa stiu ii pot aseza si pe un tort de frisca sau numai de martipan, ciocolata? Ca sa stiu cum sa-l fac de la inceput. Nu se topesc daca-i asez pe frisca?
Christel, profesionistii in domeniu sustin ca pe frisca decoratiile din pasta de zahar se topesc, si sincer, nu am indraznit niciodata sa verific, ii cred pe cuvint.
Poti aseza aceste decoratii fara grija pe glazura de ciocolata, pe martipan, crema de unt sau pe un fondant cu care invelesti tortul.
------------------
Numai bine,
helbi spune:
Camelia (ma gandisem al Schlagsahne, dar am zis ca mai bine sa intreb ca sa fiu sigura) si Balbina, multumesc mult pt rasp. Sper sa ajung sa si fac prajitura!
lorena_andreianu spune:
Natalia, te urmaresc de la inceput cu deserturile tale!
Am un gurmand acasa si vreau sa-i fac de sarbatori brownies-urile. Intrebare acum: cat inseamna 1/2 de pahar de nuca? In grame daca se poate. Merci mult!
Si la tortul Crancin-Mancin cat are un pliculet de gelatina? Eu am foi...
Pupici!
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
Balbina spune:
quote:
Originally posted by lorena_andreianu
Natalia, te urmaresc de la inceput cu deserturile tale!
Am un gurmand acasa si vreau sa-i fac de sarbatori brownies-urile. Intrebare acum: cat inseamna 1/2 de pahar de nuca? In grame daca se poate. Merci mult!
Lorena, 1/2 de pahar de nuca inseamna o jumatate de pahar de miez de nuca. Am fost special pentru tine acum si am cintarit (noroc ca aveam nuca in casa ), e vorba de 50 g.
Succes si daca mai ai intrebari, iti stau la dispozitie.
------------------
Numai bine,