Deserturile Nataliei (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Natalia, daca as face brownies in tava normala de la cuptor care e mult mai mare de 20/30 (as masura-o acum, dar doarme lumea si fac zgomot)ar trebui sa folosesc cantitati duble? Ai incercat vreodata. PArca am vazut la un moment dat ca a facut cineva cu cantitati duble. Multumesc,
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by nadina

Natalia, daca as face brownies in tava normala de la cuptor care e mult mai mare de 20/30 (as masura-o acum, dar doarme lumea si fac zgomot)ar trebui sa folosesc cantitati duble? Ai incercat vreodata. PArca am vazut la un moment dat ca a facut cineva cu cantitati duble. Multumesc,
Nadina


Nadina, asa e, daca faci intr-o tava mai mare, pui cantitati duble, numai sa aiba tava peretii destul de inalti, adica macar vreo 3 cm. Eu nu am facut cu cantitate dubla, ci doar cu 1/3 mai mult.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Natalia , la tortul pentru revelion 2005 deasupra ce este de culoare maro , peste biscuiti ?


http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_ciotlaus/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by anacezara

Natalia, la tortul pentru revelion 2005 deasupra ce este de culoare maro, peste biscuiti ?



Adi, e un strat de jeleu facut din niste suc pentru copii, am scris in reteta.

quote:
In poza se vede ca exista si un strat de jeleu de-asupra celui de frisca. Ei bine, a fost un experiment de-al meu, cam nereusit, deoarece acest strat nu dorea sa iasa din cratita, a trebuit sa-l fortez cu un cutit, in fine, am zis ca data viitoare fac mai simplu, fara acest strat.
Nu era maro, asa mi-a iesit culoarea in poza.


------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Natalia, am facut Brownies ...si mi-a iesit ...doar ca aspect, ca inca n-am gustat-o, abia ce mi-a iesit din maini.
Eu am folosit o tava de teflon (parca 25*35) si am marit cantitatile cu inca jumatate. Blatul mi-a iesit un pic mai tare, crocant...asa...dar din vina mea ...c-am tinut-o mai mult de 25 min, cam 40 min ...iar crema cu Almette, care e superdelicioasa (era sa mi-o termine sotul ), s-a intarit imediat ce-am intins-o. Eu asteptam sa se intareasca in castron...nu se intarea si mi-am zis, ia sa intind. Glazura e fff buna si s-a intins super.
Ca tort am facut tortul meu, cu un ou, mi-a iesit imens ...
o sa avem ce savura .



aime si Vladimir, 1an+

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Si eu am facut brownies si mi-am permis sa readaptez reteta, mai bine zis crema, in care am folosit mascarpone in loc de almette si am pus si cafea si niste nuci prajite, iar peste glazura de ciocolata am pus alune glazurate in caramel. A iesit o super nebunie si sotul meu a papat deja un sfert din prajitura, desi am dublat toate cantitatile. Natalia,din partea noastra pt ideea de la care am pornit.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

aime, danyce, fetelor, da ce ma bucur ca v-a iesit prajitura fara nici un fel de probleme! Felicitari pentru reusita!

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

aime, nu-ti face griji pentru ca e blatul crocant, de fapt asa si trebuie sa fie. O sa se inmoaie de la crema, ai sa vezi.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Natalia , asa e ca ai scris in reteta , dar am uitat eu de cand am citi si uitandu-ma la poze , am banuit ca e ceva asemanator cu jeleul , dar am vrut sa fiu sigura . Ziceai ca merge si cu ciocolata razuita pe deasupra , nu ???

SARBATORI FERICITE SI PLINE DE IMPLINIRI SUFLETESTI !!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_ciotlaus/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Am facut si eu brownies de azi, pentru duminica si nu stiu de gust, ca n-am incercat dar de mirosit m-au innebunit...eu am pus brinza Philadelphia, ca de-asta gasesc aici si am folosit o ciocolata semi-amaruie.
Vreau sa va dau si eu o reteta de prajitura care creeaza dependenta si se face putintel mai repede decit brownies :

Prajitura cu miere

50 gr unt
300 gr faina
150 gr zahar
2 linguri pline de miere
un praf de copt (10 grame)
putina sare
un ou
3 linguri de lapte
Toate se amesteca si se face un aluat care se intinde intr-o tava unsa su unt si faina (sau folositi pergament, ca altfel se lipeste). In timpul coptului aluatul nu trebuie sa se usuce in cuptor. se taie cald in forma de napolitana (nu taiati dreptunghiurile prea mari, ca nu se patrund bine de glazura). Eu le tai cam 3 cm cu 6 cm.
Glazura ;
200 gr zahar
200 gr unt
2 linguri cacao
7 linguri lapte
Se pun pe foc intr-o craticioara si se lasa putin sa fiarba, amestecind pina cind nu mai iese untul la suprafata.
se ia cite o bucatica de prajitura taiata si calda, se da prin glazura calda apoi se tavaleste prin nuca. Trebuie cam 250 grame de nuca.
Se pune pe un platou si se tine la temperatura camerei 24 de ore. Este mai buna a doua si a treia zi, ca se patrunde de glazura.

Mergi la inceput