In Italia (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciao!
In primul rand, un "La multi ani!" pt. toate Andreele si Andreii . Cu un pic de intarziere, dar ...

Am intrat sa va salut, sa vedeti ca mai exist!

Bun venit, Mirela!

Va pup pe toate!

Petro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Buna dimineata !

Fetelor la mine a nins azi noapte, acum e lapovita sau chiar ploua.
La voi tot asa e ? Sper sa se potoleasca pina luni cind tb sa ma duc la questura sa imi prelungesc permisul si voi sta in strada ca un ciine. In schimb sotul meu e foarte fericit ca o sa fie zapada la munte, cred ca am cobit cind am vorbit de schi ca i-a venit ideea sa ma invete. Avem schiuri si tot ce trebuie in casa, ce noroc ca avem acelasi numar la picior , daca nu eram asa poate intram si in pantalonii lui dar nu e cazul. Asa ca mergem de proba sa vad daca sunt in stare sa invat, echipata precum copii strazii cu ce am si daca o sa vreau si voi fii capabila sa invat ( ca tare mai sunt intepenita frate .. parca am 100 de ani ) atunci merg sa imi cumpar si costumas frumusel . O sa fac si poze sa vedeti si voi elefant pe schiuri ... Dar pina atunci am tema de casa sa citesc din carte ( Impara lo sci in un week end ) ce si cum si am zis eu sa fac niste sa fiu macar capabila sa imi ridic fundul de jos ca altfel tb sa cheme macaraua sa ma ridice .

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Aaa, am uitat, La multi ani, romani de pretutindeni! (ce patrioata, ma uimesc singura)

Bafta, crista, la schi! Nu am schiat niciodata, desi mi-ar fi placut. Numara-ti vanataile prima e dopo (ha, ha, ha) . Buon divertimento!

Ciao!

Petro.

Mergi la inceput

Mersi Petronela... mie nu de vinatai imi e frica ci sa nu strivesc copilul cuiva, ca mare si grasa cum sunt cind o sa plutesc eu pe pirtia copiilor cineva va trebui sa ii fereasca din calea mea

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Cri, ce-mi place ca tu esti matinala si cand deschid calculatorul e mereu un mesaj de-al tau!
Daca nu a scris nimeni in ziua respectiva, parca nu-mi vine nici mie sa ma avant.
Sa zic si eu La multi ani! noua, tuturor romanilor, de peste tot.
Ce frumos ca te-apuci de ski, cred ca o sa-ti placa. Toti prietenii nostri care au incercat s-au apucat dup-aia serios.
Poate anul viitor incercam si noi. Unde mergeti? Ramaneti si peste noapte?

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Partie, partie...vine Cristina!!! Ce ma amuz cand citesc mesajele tale... eu zic ca te vei distra de minune. Unde mergeti si cand?
Nu mai plec la Londra...

Dana, saracuta de tine, ce mai alergi...

Nico, la servici?

Irina si Alessandro

Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.

Mergi la inceput

De ce nu mai pleci Iri?????? vai ce trista sunt de parca eu plecam nu tu.. asa mult asteptam povesti despre petrecere .. Eu pina sa ma marit eram mare petrecareata si am avut noroc cu serviciul ( publicitate ) ca era in fiecare saptamina macar 1 petrecere la care puteam sa ma duc ( pe gratis evident hahah ).
Nico sa stii ca mi-ai dat curaj, daca prietenii vostri care au incercat se tin in continuare poate ca si eu voi reusi. Imi e tare frica trebuie sa recunosc si rusine de mooooooor ca sunt grasa si batrina hahahh .
Mi-am comandat costum de schi pe net, ca a zis al meu sot sa imi iau unul naspa si ieftin ca sa am ce rupe cind o sa cad . Iar dupa ce invat o sa imi caut unul mai frumusel. Nu va imaginati ca la bustul si fundul meu masurile de femei nu existau asa ca m-am trecut pe lista barbatilor, acum probabil ca voi capata niste pantaloni lungi, sper totusi intr-o minune , astia cum nu sunt tare inalti pe aici iar eu care sunt cit un barbat italian mediu poate nu voi umbla cu pantalonii suflecati pe pista .
Mergem aci la 2 pasi "in spatele casei ", www.cornoallescale.net/contenuti/index.php?t=come_raggiungerci" target="_blank">Corno alle scale "La pił bella montagna del bolognese" . Deci macar nu dam banii pe hotel si alte alea, daca voi reusi sa invat atunci o sa fie altceva. Aici insa mai "la tara " si in timpul saptaminii sper sa fie mai liber.

Cristina

Mergi la inceput

Ce faceeee? Da de ce nu mai pleci? Sa nu-mi spui ca te-ai razgandit, asa, gratuit. Acum daca ne-ai dat vestea proasta spune si motivele, cine stie poate ne vine vreo idee de rezolvare.
Cri, mie-mi place ca esti optimista, iei partea frumoasa a vietii, nu stai sa te lamentezi.

Mergi la inceput

NASPA cu plecatu'Iri, dar n-ai ce face . Bine ca ti-ai recuperat ceva banuti.
Cintecele se mai descarca inca.... Am timp pina in ianuarie la sfirsit tot sa descarc... si apoi sa pun pe cd.
La masa ai dreptate salata beuf merge super bine. Si oua umplute daca iti plac, te invat eu sa le ornezi usor si frumos iti scriu pe mail, si musaca iti dau retete mai multe pe mail.. merge sa o servesti pe post de felul 1 . Poti face varza a la Cluj, cu varza murata din conserva si carne tocata ... iti scriu si asta . Asta in loc de sarmale... Si cumperi malai d'ala care fierbe repede si faci o mamaliga mica pui linga varza cite o lingura.... O salata de vinete din o vinata mai lunga e deajuns si umpli rosii mici si proaspete cu ea ( pui vinata pe tava in cuptor sa o coci ca sa nu imputi casa ) si nu pui ceapa daca nu vrei ci doar o lingura de maioneza.
Ma mai gindesc ...

Nico nu era asa reclama aia : L'OTTIMISMO E' IL PROFUMO DELLA VITA !

Cristina

Mergi la inceput

Cri, cand ii trimiti Irinei retetele, pun-ma si pe mine la destinatar ca sunt tot ucenic de-al tau.
Irina, ce pacat! Firma are dreptul sa se razgandeasca in legatura cu vacantele acordate, dar daca facusei deja cerere de concediu, vezi ca sunt obligati sa-ti dea inapoi tot ce-ai cheltuit. Mi s-a intamplat si mie acum 3 ani, platisem si cazarea si transportul. Le-am dat chitantele si mi-au intors toti banii.

Mergi la inceput