In Italia (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Gabry, revin spre a te ruga sa nu te superi daca cumva ti-am parut brusca in a trece de la tine, cu o problema asa mare ca cea legata de baiatul tau, la "problema" mea apropo de cozonaci.
Te imbratisez.

Irina si Alessandro

Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

La multi ani lui Andreiutul !!!
Nico sa va traiasca, sa creasca mare sanatos si sa va bucurati de el .

Fetelor la mine a plouat ieri de a rupt asa ca nu mai e nici urma de zapada ...

Irinush tortul e la poze deasupra ... da click pe casuta aia ...

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Gabry, nu vreau sa te descurajez, dar eu stiu ca sunt destul de stricti cu circulatia copiilor in strainatate. Ultima data cand ne-am intors din tara in Italia, era in vama o bunicuta cu o fetita care venea la mama ei aici, era tot in situatia fiului tau, parintii despartiti si ea in grija mamei.
Avea acordul tatalui sa plece din tara la mama ei, acord din partea mamei de a calatori cu bunica, dar nu vroiau s-o lase sa treaca pentru ca cica pe declaratia tatalui nu se precizase ca poate pleca insotita de bunica.
Poate ar fi mai bine sa mergi tu sa-l iei, nu cred ca ti-ar face atatea probleme. Copilul are pasaport individual?
Oricum sa fie pregatita mama ta si cu o atentie, daca vede ca-ifac probleme.
Zic si eu, acum, tu fa cum crezi ca e mai bine.
Va doresc sa fiti impreuna de sarbatori, o familie fericita.
Cauta eventual si sa vorbesti cu fostul sot, explica-i ca daca-l iubeste cu adevarat il lasa sa vina, sa creasca alaturi de mama lui. Incearca o data, si-nca o data, insista, pana la urma, cine stie, poate e de acord. Imi dau seama ce durere trebuie sa fie in sufletul tau.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Cri, am vazut pozele: tu esti un fenomen!!
Nico, azi este Sf. Andrei si in calendarul ortodox? Daca da, atunci este ziua de nume a lui Andrei, deci La Multi Ani!

Azi.

Irina si Alessandro

Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.

Mergi la inceput

Va multumesc pentru urari, sa ne dea Dumnezeu sanatate tuturor!
Cri, tu vrei sa ma vezi lesinata de pofta? M-am uitat la operele tale culinare si
Mai, tu daca te prezinti la emisiunea Antonelei, o bagi in cofa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Fetelor multumesc pentru tot,dar va rog sa ma credeti ca eu ma rog de 'animal' de vreo trei ani,dar nimic...el se razbuna pe copil si nu-l iubeste,ca la vazut in viata lui doar de vreo 3 ori.Anul trecut mi-a cerut bani pt semnatura,anul asta am insistat si in fata unui notar mi-a spus sa renunt la pensie,eram de acord dar notarul a spus ca acela e dreptul copilului si nu pot eu renunta asa,cind vreau eu.Dupa aceea el a spus sa-i fac un act prin care sa se demonstreze ca el mi-a imprumutat suma de bani(calculata pensia pina la majorat)cam 2000€,dar cum e smecher,mare lucru sa nu ma puna sa-i dau eu banii astia.Asa ca ma enervasem rau si ....uitasem sa va spun,in '94 fratele meu care avea 17 ani a murit din cauza acestor oameni(fostul meu sot si tac-su)si normal ca mama mea s-a judecat cu ei si in '94 trebuia sa-i dea suma de 24mil...dar procesul a durat pina anul trecut si cei 24mil s-au impartit in 2,pt ca au murit 2 copii,iar de puscarie nici vorba...ca au bani multi si au platit tot.Dar de data asta nu le mai merge cu mine,el imi spune mereu 'i-am dat bani lui ma-ta' si eu l-am intrebat daca ii vrea inapoi si nesimtitul a zis ca da,eu i-am zis sa-mi de-a fratele inapoi ,iar acest c... mi-a spus sa ma duc sa-l iau de unde e.Sa nu te enervezi?Eu nu sint o fire razbunatoare,am tot incercat pe cale pasnica totdeauna a rezolva problemele,dar vad ca asta confunda bunatatea cu prostia.....si proasta am fost cind l-am luat...dar acum m-am mai trezit.Deci pt aceste lucruri se razbuna el pe copil...dar cred ca si acest copil trebuie sa aiba drepturi,nu trebuie sa depinda la infinit de un idiot.
Irina,cum sa ma supar,doamne fereste!
Va pup pe toate si oricum va tin la curent cu toate noutatile.

Mergi la inceput

Vai mai Gabi ce povestesti mi s-a incretit pielea pe mine. Multi nenorociti pe lumea asta. Bine ca ai scapat tu macar de el, dar poate ca totusi mai bine ii dadeai ce vroia si semna pt baiat. Cel mai bine e insa daca ai posibilitatea sa ii platesti copilului o profesoara de italiana sau sa il duca mama ta la cursuri ceva ca macar la 18 ani sa il aduci aici si sa stie sa vorbeasca sa poata continua studiile daca vrea sau sa isi gaseasca un servici. Trimite-i carti, filme, muzica sa asculte mereu. Sa fie pregatit. Doamne cit ma enervez cind au de tati d-astia ...

Cristina

Mergi la inceput

Gabry, mi-a venit o idee!
De ce nu pui tu un subiect special la 'Calatoriile sufletului' despre problema ta, poate s-au confruntat cu ea si alte fete plecate in strainatate. Doar e vorba de legea Romaniei, nu a tarii in care stai. Noi, cele din Italia, suntem putine si vad ca nici una nu s-a confruntat cu ceva asemanator.
Sau incearca la 'Probleme legislative', acolo cred ca sunt avocati care raspund si poate iti spun exact ce drepturi ai, ce modalitati legale de a aduce copilul aici. Nu-mi vine sa cred, mi se strange stomacul cand ma gandesc la el cum sta acolo, rupt de caminul lui firesc.

Mergi la inceput

Auzi Gabi, hai sa aflam legea aia 272 de acre ziceau fetele pe forumul celalalt, din ce an e cum e cheama exact si le rog eu pe prietenele mele din Romania care sunt contabile si au legile din monitorul oficial pe calculator sa ne trimita pe mail. O citesti si iti scoti in ea numai ce e nevoi ... subliniat frumos in culori o trimiti mamei tale sa o aiba la dinsa cind vine ...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor!

Nu am mai intrat in ultimul timp. Sunt atat de obosita. In 7 zile am fost de 4 ori la Milano. Si asta dupa ce terminam tura, fugeam la Milano. Sunt ruptaaa!!Abia astept sa se termine tot.

GABY eu destul de des merg in Ro si o aduc pe nepoata mea care aacum are 6 ani. Sora mea la fel s-a despartit de sotul ei. Sora mea imin face totdeauna o procura in care scrie ca ma autorizeaza( deci, imi scrie numele in procura) sa scot fetita din tara. Cum totdeauna m-au intrebat unde e tatal. Eu ii zic ca nu are tata. Pentru ca pe certificatul de nastere al nepoatei mele nu este scris numele tatalui(ma rog, e o poveste lunga). Si imi ziceau sa arat certificatul de nastere. De multe ori(dealtfel, ca si asta vara), am uitat certificatul de nastere acasa. Si au strambat din nas........eu i-am zis ca din pacate l-am uitat. Si ma lasam sa plec. Dar totdeauna m-au intrebat de tata. Nu stiu cat iti pot fi de folos povestindu-ti aceste lucruri. Dar de ce nu contactezi un avocat. Un notar, nu prea e de folos in astfel de cauze. Mult noroc.

Fetelor noapte buna.
Bun venit MIRELA

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput