In Italia (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Irinushaaaaaaaa ... bine ai sosit !!
N-am fost inca la schiat abia de luni "o iau de coada ". Sper sa nu imi rup ceva ... acum fac exercitii prin casa daca iti poti imagina... trebuie sa invat sa imi pun si sa imi scot schiurile, si am incercat sa invat sa cad dar imi e frica sa ma trintesc pe gresie prin casa de nebuna ( chiar daca am pus ceva paturici pe jos). Oricum distractia cea mare va fii cind cineva... si aici putem numi doar o singura persoana - al meu barbat - va trebui sa imoi dea o mina de ajutor sa ma ridic. Sper sa reuseasca .. avind in vedere cit de mare si greu e fundul meu .
Costumul e destul de ok pt unul comandat pe net .
La noi iar a nins, iar s-a topit, acum e soare, sper sa usuce si fleoscaiala care a ramas pe strada ... Cind insa imi bate soarele asta in geam parca vine pastele nu craciunul

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Cri.... si distractie frumoasa!!!!!!!!

Irina & Alessandro

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata fetelor!

Si la mine e o zi cu SOAREEEEEE. Sunt 7 grade aici. Abia m-am intors de la cumparaturi si mi-am cumparat BRADDDD!!!! Diseara cand vine al meu il imbodobesc. Trebuie sa ma duc in garaj sa caut globurile, ghirlandele ca nu stiu pe unde sunt. Sunt asa de bucuroasa.....de parca am 5 ani... De fapt, sarbatorile de iarna tot timpul mi-au adus zambetul pe buze chiar daca nu am ceva de ras. Imi aduc aminte cand o vedeam pe mama pe geam cu bradul dupa ea..........si noi topaiam de fericire. Eu si cu fratele meu eram singurii care imbodobeam bradul. Celalalte surori ale mele erau ocupate cu pregatirea lor fizica. Mama prin bucatarie. Tata la scuturat de covoare. Iar eu cu fratele meu la scotocit de cutii cu globuri si ghirlande. La decupat stelute din staniol de pus pe perdea. Dupa ce terminam bradul, ne bagam sub brad, intinsi pe spate si ne uitam in sus spre varful bradului. E o priveliste asa de frumoasa. Si stateam acolo foarte mult timp. Si povesteam.........ca trebuiau sa ne ia cu forta de acolo. La mine acasa era o atmosfera asa de frumoasa cand era Craciunul. Toti eram in miscare si faceam cate ceva.

Sper sa aveti un Craciun fericit. Sa va bucurati de persoanele dragi si sa fiti fericite!!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciao!

iri - bine ai revenit! si ... spor la votari (sac!). Da, asa este imi trece repede nostalgia numai ca ... atunci cand auzi de unul si altul ca-si face planuri ... iti vine asa sa pleci si tu. Mai ales ca vom ramane aproape singuri pe-aici si ne-ar fi placut sa petrecem sarbatorile cu prietenii nostri. Dar fiecare are motivele lui sa-si programeze vacantele cum poate si cum vrea, deci ... lasa ca vine luna august! Chiar daca nu stiu la ce te referi cand spui ca nu ai motive tocmai placute sa te intorci in Romania, imi pare rau! Eu ma intorc de fiecare data cu placere acasa, desi dupa mai mult timp de stat, nu mai am rabdare si-mi doresc sa ma intorc aici. De-acum viata mea este aici!

danangie - unde locuiesti in Romania? Eu, in Focsani. Deci, am facut calcul odata (practic, nu teoretic), din fata blocului de-aici si pana in fata portii in Romania, sunt exact 2200 km. Pe Valea Prahovei. Am facut si Oituzul (daca stii despre ce traseu vorbesc), dar incercam sa alternam de fiecare data, ca sa nu ni se mai para asa lung si monoton drumul. Ca timp, nu am calculat pt. ca ne oprim destul de des in functie de necesitati (). Oricum, e obositor. Asta este, daca nu ne-am ales un loc mai aproape ...

Cri - bafta la schiat.

Salutari la toate celelalte fete!

Ciao, pupici si week-end placcut!

Petro.

http://it.photos.yahoo.com/pet_ro2005

Mergi la inceput

PETRONELA eu in RO stau in IASI. Inainte cand faceam drumul: Italia, Slovenia, Croatia, Iugoslavia si Romania, faceam 2000 de km. Acum, fac Austria, Ungaria si Romania si fac 1800. Mie una imi place tare mult drumul din Ro. De fapt, eu abia astept sa ajung in Ro. Ca sunt satula sa vad numai strada. Si asa in Ro este multa verdeata si eu ador natura. Eu fac drumul: Oradea, Cluj, Reghin, Toplita,Targu Neamt, Pascani, Iasi. Sau mai fac: Arad, Deva, Sibiu, Brasov, Onesti, Bacau si Iasi. Si in munti e o priveliste minunata. E splendid.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Pet, ma intorceam si eu cu mult drag acasa in Bucuresti, cand traiau parintii mei. Apoi au murit, tati in 1994, iar mami in 1997. Si de aceea, cu timpul, nu am mai mers asa des. Cu gandul insa da, mereu.
In alta odine de idei... vazusem deja pozele tale de la nunta (ffff frumoase), le-am vazut acum si pe cele cu bradutul si cu... Winnie! Daca ar sti Ale al meu, ar plange ca vrea si el unu'!! Are de fapt unul, dar mult mai mititel, al tau e grozav!
Dana, ce frumos trebuia sa fie acolo sub brad...cati erati acasa? tu, fratele tau, surori (cel putin2?) Si ningea mereu la Iasi de Craciun, nu-i asa?
Tatal meu era din Iasi, mai precis din Dumesti, iar chiar in Iasi stau verisori de ai mei. Ovidiu, de exemplu. E ca si cum as cauta acul in carul cu fan, dar cine stie daca il cunosti?...

O zi buna in continuare.

Irina & Alessandro

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

irinush - inca o data, imi pare rau si nu am vrut sa-ti trezesc amintiri neplacute. Stii, si eu am ramas fara tata la o varsta destul de frageda (11 ani) si de aceea te inteleg. Poate acesta este singurul motiv pentru care ma intorc cu drag in Romania, si anume pt. mama mea. Chiar daca uneori mai ies scantei intre noi, imi revin repede si ma gandesc cu groaza la momentul cand nu va mai fi si nu voi mai avea motiv sa vin acasa. Nu pt. ca este mama mea, dar e o femeie simpla si deosebita. Toti cei care au cunoscut-o (prietenii nostri) imi spun asta. Si ... apoi mai sunt si socrii mei, deci parintii sotului pentru care are si el aceleasi sentimente. Deocamdata cam acesta sunt motivele (destul de valabile, zic eu) pt. care ne gandim si ne intoarcem cu drag in Romania. Hai ca am devenit prea trista.

dana - eu am o matusa in Iasi. Cunosc oarecum Iasiul si imi place. Locuieste pe langa liceul Negruzzi, Univesitate. Frumos Copoul, cand eram mai mica mergeam mai des la Iasi, deci amintirile mele sunt un pic mai in ceata. Imi aduc aminte de o excursie pe lacul Ciric, manastirile Cetatuia si Galata, turnul Golia (?) si, nu in ultimul rand, Palatul Culturii. Unchiul meu a fost profesor de romana si istorie si directorul Palatului Copiilor, mai de mult, iar verisoara mea (fata lor) este profesoara de desen la un liceu in Iasi, dar nu stiu exact care. O familie de artisti, ce mai!

Petro.

http://it.photos.yahoo.com/pet_ro2005

Mergi la inceput

IRIALE eram 6 in casa. Parintii plus celi 3 frati ai mei(un frate si 2 surori).Si cu mine.....faceam o gasca de 6 persoane. Sa nu-ti spun in iarna lui 2004 am fost acasa toti fratii. SI bineinteles fiecare cu perechea lui. Eram in casa in total: 11 persoane.( a 11-a era sora cumnatei mele). A fost asa frumos. Ca nu aveam scaune destule . Ca era masa lungaaaaaaaaaaaa cu o fata de masa rosie si cu mos craciunei mici........in mijloc un bel centro tavola.......a fost foarte frumos.
Eu cunosc un Ovidiu Vasiliu( coleg de liceu) si un alt Ovidiu care pe sotia lui o chiama Gabi si au o fetitza.........Deci? Am gasit acul?

Mergi la inceput

iri - am uitat sa-ti spun. Sunt innebunita dupa peluche. Am o colectie intreaga, numai ca nu stiu pe unde sa le mai pun, casa-i mica ... Winnie este ultimul sosit in familie. Sotul meu din cand in cand, cu sau fara vreo ocazie speciala, imi mai cumpara cate unul si dupa aceea se vaita ca se impiedica de ele prin casa. Da'-i trece repede. Winnie a sosit cu ocazia sarbatoririi a 3 luni de casatorie (sac!). Dar mie cel mai mult imi place Tweety (?). Hai ca mi-a venit o idee, am sa va fac poze cu prietenii mei de plus ... in curand! Sunt mai rau decat un copil! Cati ani are Ale?

PETRO.

Mergi la inceput

PETRONELA am vazut si eu pozele tale. Si imediat o lacrima mi-a coborat pe obraz. Atat de tare ma emotioneaza Caciunul. Frumos brad si frumos Winnie. Eu pana acum am 3 Winnie. Unul mare cam cat al tau. Unul mai micut, si unul ca brelog la chei. Imi place tare mult Winnie asta. Cand ma mai duc prinmagazine si mai vad Winnie de diferite marimi........ma mananca mana sa-mi mai cumpar. Dar imi revin repede.
Eu locuiesc cam la 4 statii de autobuz de Negruzzi. Si da. E frumos Iasul. Daca dati un ochi la cel mai frumos oras al Romaniei.........Iasul e pe primul loc. Bineinteles ca si el are uscaciunile lui.
Fetelor cum fac sa pun si eu ceva poze ca eu nu reusesc.....

Mergi la inceput