[/quote]
mai am o intrebare. eu niciodata n-am cantarit bagajele individual ci am avut grija ca impreuna sa nu aiba mai mult de....( 60 de kg era parca limita pana acum??? ). sa inteleg ca nu poti sa ai de exemplu un bagaj de 60 pounds si unul de 30 pounds de exemplu??? e important ca greutatea fiecarui bagaj in parte sa nu depaseasca 50 pounds?? scuze de cicaleala dar n-am chef de amenzi.
[/quote]
Michelle, asta e regula din Romania aici. Din US in Romania trebuie ca fiecare sa nu aiba mai mult de 50 pounds.Sigur este asa.Numai anul acesta am fost de 2 ori in Romania, din care o data dupa 6 sept, de cand s-au schimbat regulile.
Eu chiar am sunat la ei si i-am intrebat, caci eu mergeam singura si voian in loc de doua bagaje, unul.Nu neaparat dublu, dar un pic (chiar foarte putin)peste. Si au spus ca nu se poate. Mai bine doua mai usoare decat unul mai greu.
Si exact asa e regula...intre 50 si 70 pound bagajul, se plateste cam 25-30 dolari /bagaj (fct de compania aeriana), peste 70...mama , mama...mai mult de 125 (tot in functie de companie).
Nu am fost prea atenta daca tu intri in US. Daca da, atunci sigur faci check in in primul aeroport. In principiu doua ore sunt suficiente .
Vacanta si calatorie placuta.
Liliana
Michelle, acum am vazut ca la intoarcere ai problema asta.Din pacate sigur trebuie sa faci check in in Washington DC.Dar asa cum ti-am spus, ar trebui sa ai timp.
Pupici
Liliana